Dream Theater - A Dramatic Turn of Events

Outshined, congrats για τη συνέντευξη, πραγματικά πολύ ωραία. Είναι ευχάριστο να βλέπεις ότι παίρνει συνέντευξη κάποιος που ξέρει το συγκρότημα και θα ρωτήσει και το κάτι παραπάνω, παρά ο τυπικός δημοσιογράφος που θα επικεντρωθεί στα ίδια και τα ίδια.

Νομίζω πάντως ότι ο JLB ήταν πιο συγκρατημένος σχετικά με το γνωστό θέμα στη δική σου συνέντευξη. Τώρα σε σχέση με τη συνέντευξη του JR που έγινε ντόρος (περί MP police), ίσως ο JR “ξέσπασε” σ’ εκείνη τη συνέντευξη. Πάντως και οι 3 που έχουν μιλήσει (JLB, JP, JR), τονίζουν ξανά και ξανά ότι πρόκειται για συγκρότημα και ότι το συγκρότημα είναι πάνω απ’ όλα και όχι κάποια προσωπικότητα, κάτι το οποίο είναι και το πλέον λογικό.

Σε άλλα νέα, μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του JR στο musicradar.com: http://www.musicradar.com/news/tech/dream-theaters-jordan-rudess-on-a-dramatic-turn-of-events-491674

Επίσης, οι JLB και JP σε συνέντευξή τους στο γερμανικό MH άφησαν κάποιες νύξεις για δικαστικά προβλήματα με τον MP.

Παρακάτω, παραθέτω τη μετάφρασε που δημοσίευσε κάποιος στο DTF:

[SPOILER]Mike said he likes to take a break, after 5 years or so the band will come back stronger than ever.
When everyone else refused to take the break, he said "ok then I need to quite. I don’t feel connected to DT anymore !"
John P did try to convince Mike to stay. The band said that he is doing a huge mistake and the AX7 gig is like a affair and one day he will be overtaken by the reality
Around 8 weeks later, after AX7 and Mike separate ways, Mike has send an Email to DT asking for rejoining, which the band refuses (They had already selected MM and where wondering how in 8 weeks the passion for DT did came back)

The interviewer (Metal Hammer) is asking:
"So to take revenge Mike is now suing you for a lot of money, claiming share of ownership of the band’s name"
James: It is correct that there are some legal issues which we need to sort out. Fact is that Mike took a lawyer and we have informed ours. We are are not allowed to share more"
John P: at the end theses are some private issues which we should not talk about in public. Fact is we the band own Dream Theater’s name/brand

Interviewer: It must be a real torture as musician to have to deal with these kind of issues:
James: the times of friendship with Mike, when we where friends and would hug each other and wishing him success for the future are definitively over. He needs to clarify everything via the lawyer now, there no other way. It is unpleasant but he did decide to take this path and now the judges will have sort things out "
John: I don’t see a massive issue/deal. These things are part of life, no matter if you are a cookie seller or musician

With regards to the new album:
The Interviewer: "The situation for James did not significantly changed. His demand to have more involved in the lyrics was not approved"
James: Well, for this album, I have submitted 3 lyrics but for some reasons only one was picked up. You never know, maybe the other two will be reconsidered next time [/SPOILER]

αξιζει παντως να ακουσετε τα κομματια!!! ειναι πολυ ωραια!!! :slight_smile:

Raziel σε ευχαριστώ πολύ.

Από όσο γνωρίζω, ο Portnoy είχε τσακωθεί χοντρά με τον Γερμανικό τύπο, με αποτέλεσμα οι DT να φάνε Χ για πολλά χρόνια, κάτι που είχε αντίκτυπο στη μπάντα. Δεν είναι και μικρή η αγορά της Γερμανίας, καθορίζει όλη την κεντρική Ευρώπη εν ολίγοις.

Ο πόλεμος στους DT μάλλον σταματάει τώρα που έφυγε ο Portnoy, αλλά αυτοί δεν τον έχουν ξεχάσει από ότι φαίνεται. Σωστά, δεν απαντάνε ο Labrie και ο Petrucci. Τα εσωτερικά των συγκροτημάτων δεν αφορούν τους οπαδούς.

Πάντως, για όσους δεν θέλουν να το δουν, οι μπάντες είναι επιχειρήσεις. Τα μέλη είναι κάτι σαν μέτοχοι. Ο Portnoy ήταν μεγαλομέτοχος. Ξέρετε κανέναν μεγαλομέτοχο φεύγοντας από μια επιχείρηση να χαρίζει το ποσοστό του;

Χμ…

Απο τα τρια τραγουδια που εχω ακουσει μεχρι στιγμης και τις κριτικες που εχω διαβασει το αλμπουμ δειχνει μαλλον πολυ δυνατο. Αλλα δε νομιζω οτι θα μπορεσει να ξεπερασει τα αλμπουμ απο το train of though και πιο πριν. Τα τραγουδια μου εδωσαν την αισθηση οτι κατι λειπει για να γινουν τοπ κυριως στα φωνητικα μερη, χωρις αυτο να σημαινει οτι δε μου αρεσει ο Λαμπρι η οτι δεν τραγουδαει σωστα. Το αντιθετο μαλιστα. Απλα νιωθω να λειπει το κατι (στα φωνητικα μερη) που θα απογειωνε τα κομματια για τα καλα. Βεβαια υπαρχουν ακομη 8 κομματια αν δε κανω λαθος οποτε ιδωμεν. Το σιγουρο ειναι οτι θα ξεπερασουν τις προσδοκιες που ειχα γιαυτο το αλμπουμ και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα.:slight_smile:

‘‘Αναπνεει’’ αναμεσα μας…:wink:

Δωσε μια “πνοη” κατα 'δω …:wink:

δεν μπορω να ανασανω και εγω:):wink:

γουτφ… Με το έμπα του μήνα!!! Αναμένεται λιώσιμο και μετά θα μπορούμε να μιλήσουμε με τον Outshined! :stuck_out_tongue: :lol:

απο το πρωι το εχω λιωσει!!!
τι ειναι αυτο το lost not forgotten!!!:!::!::!:

Ντροπή σου! Και δεν ήρθες να μας πεις ότι το βρήκες; :stuck_out_tongue:

Πού είναι το πνεύμα Theaterικής αλληλεγγύης;

αργα αλλα σταθερα βρισκει τον δρομο του προς το φυσικο του μερος :stuck_out_tongue:

well, i’ll be waiting…

Outcry 8O8O8O8O

τραυλιζω φιλε!! εισαι μεγαλο καθαρμα που το ακους ενα μηνα και το παιζεις δηθεν!!:p:p

1 και μοναδική ακρόαση, έχω ακούσει όμως αρκετά τα Bridges In The Sky και Βreaking All Illusions.
Είναι πολύ γεμάτος δίσκος, όχι τόσο πιασάρικος θα έλεγα, και αυτό είναι καλό γιατί απαιτεί πολλές ακροάσεις και δεν τα δίνει όλα με τη μία.
Ο LaBrie νομίζω ότι αγγίζει τελειότητα μετά από αρκετούς δίσκους, με έχει εντυπωσιάσει πολύ.
Επίσης μου αρέσει η μίξη, δεν είναι τιγκαρισμένη σε drums, και όλα ακούγονται πολύ καθαρά.
Ο Mangini με έχει εντυπωσιάσει, δίνει πολύ “ροή” στα τραγούδια, και έχει φοβερές δυναμικές στο παίξιμό του.

τι κομματι ειναι αυτο το OUTCRY!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!! ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! 8O8O8O8O8O8O8O8O8O

ε μωρέ όλοι με το outcry…και δεν εχω φτάσει ακόμη εκεί…:stuck_out_tongue:

εγώ έχω φτάσει τρεις φορές. Μουαχαχαχαχα

Aυτές οι ψαλμωδίες από το Bridges in the Sky να λείπαν :stuck_out_tongue:

Lost Not Forgoten :bow2::bow2:
Δεν προλαβαίνω να ακούσω άλλο τώρα. Μετά που θα γυρίσω θα το λιώσω :smiley: