δυσ-κωλος.
Την αποψη μου γραφω φιλε,αν δεν σου αρεσει σεβασου και μην χλευαζεις…
δυσ-κωλος.
Την αποψη μου γραφω φιλε,αν δεν σου αρεσει σεβασου και μην χλευαζεις…
εσυ χρησιμοποιεις την λεξη ‘‘ξεφωνημενη’’ και λες οτι εγω χλευαζω?#-o#-o
λες και δυσ-κωλος απο επανω!! καλοκαιρι φιλε ειναι, βαρα!!! ασε τον labrie και βαρα,ερχεται χειμωνας!!!
Eντάξει έχουν γίνει πολλές συζητήσεις πάνω στο θέμα, είναι πολλοί αυτοί που δεν τους αρέσει η φωνή του LaBrie…σεβαστό! Κι εγώ πιστεύω ότι με έναν καλύτερο τραγουδιστή θα ήταν πολλά επίπεδα πιο πάνω αυτή η μπάντα αλλά ΟΚ δενμε χαλάει και τοσο πια.
Στα του δίσκου, ξεφούσκωσε πολύ δυστυχώς, για μένα, μάλλον το Train Of Thought θα παραμείνει ο τελευταίος τους δίσκος που γουστάρω να ακούω από την αρχη μέχρι το τέλος…
Αφωνος ξεαφωνος ο Labrie στο stargazer (που αξιωθηκα επιτελους να το ακουσω) στεκεται αξιοπρεπεστατα…και ας μην μιλησουμε γενικώς για αφωνους γιατί θα παρει πολλούς η μπαλα…ολα στην τελική ειναι θεμα γουστου…παντως πιστευω οτι οι τελευταιες πραγματικα πολυ καλες ερμηνειες του ηταν στο προσωπικό του elements of persuation…
H αλήθεια είναι πως στο Stargazer είναι πολύ καλός!
Αν ο Λαμπρι ειναι πολυ καλος στο συγκεκριμενο τραγουδι ο τυπακος παρακατω τι ειναι?:-k
Πάρα πολύ καλός
Αλλά λίγο κόπια ε?
__Ρε Tolkie… Πρώτον το Stargazer, φωνητικά είναι πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό τραγούδι από Holy Diver. Οκ, είναι Dio και τα δύο που ο Dio πολύ δύσκολα προσεγγίζεται, πόσο μάλλον να τον φτάσεις ή να (:lol:) τον ξεπεράσεις.
__Αλλά εγώ δε θα τα σύγκρινα. Δεύτερον, όχι ο τύπος εμένα δε μου αρέσει. Δε λέω πως δεν είναι καλός, αλλά τον αντιγράφει ενοχλητικά και έχει ένα γρέζι /βραχνάδα που τον εξυπηρετεί στο συγκεκριμένο τραγούδι πάρα πολύ. Καμία σχέση με τον Dio όπου οι ψηλές του είναι πεντακάθαρες και γεμάτες. Αυτός τραγουδά με κακία και μέσα απ’ το στόμα του. ΕΙΝΑΙ καλός, αλλά δεν τρελάθηκα προσωπικά. Θεωρώ (“αντικειμενικά”, χέστηκα για τον κάθε LaBrie, που την έχει κάνει την καριέρα του κλπ-κλπ, μακάρι να βρεθεί ένα πιτσιρικάς να σκίζει και τον ΛαΜπρί και τον Ντίο και να τον στηρίξω πρώτος εγώ), πως η διασκευή του ΛαΜπρί, είναι καλύτερη από αυτή του τύπου που έβαλες.
__ΑΝ μου έβαζες ΑΥΤΟ ως σύγκριση, τότε να το ξανασυζητούσαμε…
__Βέβαια, καταλαβαίνω και αυτό που λέει ο Tolkie… Ειδικά αν ακούσει κάποιος πιο απογυμνωμένη τη φωνή του LaBrie (πχ. άκουγα σήμερα μόνο τα vocals απομονωμένα, από το Wither) ναι, δε μπορεί να πει πως “εντυπωσιάζομαι από τη φωνή αυτή”, ίσα-ίσα που θα είχε και πολλά αρνητικά να πει. Αλλά είπαμε πως έχει το θέμα. Οποιος έχει όρεξη και θέλει να λέει μία κουβέντα σωστή και όχι μαλακίες (φυσικά και δεν αναφέρομαι στον φίλο Tolkie), πρέπει να δει σφαιρικά το θέμα και να έχει και πέντε γνώσεις ή διαβάζει το ποστ που έγραψα, αλλιώς πετάει ένα “ΑΦΩΝΟΣ” και “ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ” και καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι γιατί ΔΕΝ πρέπει να ανοίξουν διάλογο μαζί του (άσχετα με το αν αυτός κατά τ’ άλλα μπορει να είναι και γαμώ τα παιδιά).
__Μη συγκρινεις τον Jorn με τον Λαμπρι.Ιεροσυλια . + -
Αυτο που εμενα με ξενιζει βασικα ειναι πως μια μπαντα που αγγιζει την τελειοτητα τεχνικα και παικτικα και συνθετικα για πολλους (για εμενα τσουκου αφου δε με αρεκουν),απ’ολους τους μουσικους που την απαρτιζουν να εχουν εναν τραγουδιστη κατω του μετριου ή στην καλυτερη μετριο.
__Χεχε, ήξερα πως έχεις γούστο και είπα να σε στιγκλίσω λίγο :p. Και ασ’ τα κόλπα σου, με αυτόν που έβαλες εσύ τον σύγκρινα (βασικά ήταν σχόλιο τύπου, Lande > LaBrie > τύπος που έβαλες εσύ και ότι τον Jorn να παραδεχτώ, αλλά όχι αναγκαστικά για εκείνον). :lol:
__Πάνω σ’ αυτό που λες, εγώ θα έλεγα (όσο πιο αυστηρά αντικειμενικά μπορώ), πως ΤΩΡΑ είναι μέτριος συγκριτικά με τους άλλους, αλλά πάνω από αξιοπρεπής δισκογραφικά και στα live μια χαρά (π.χ. στο Score). Παλαιότερα (όπως είχα αναφέρει) στα δύο πρώτα του, ήταν πολύ καλύτερα, ταιριαστός με το στιλ που ήθελε η μπάντα και τους έδεινε και την δυνατότητα να ανοιχτούν κι άλλο, ήταν πολύ καλός συνεργάτης, ήταν όμορφος τύπος και καλός frontman -όλα οκ. Αλλά το να τον πετάξουν πλέον απ’ την μπάντα… δεν είναι σωστό -ιδίος τώρα που έχει ανακάμψει σημαντικά και που οι οπαδοί έχουν συνδέσει την παρουσία του με το συγκρότημα, αλλά και που όλοι στο συγκρότημα είναι πλέον “μεγάλοι” και εκτιμούν την “ηρεμία” και σταθερότητα που τους επιτρέπει να είναι και δημιουργικοί (και αφού οι φανς είναι οκ, και αφού και οι πωλήσεις είναι οκ…) :roll:
__Σαν γάμος μου ακούστηκε αυτό ε; :lol: Γι’ αυτό δεν θέλω να παντρευτώ ποτέ!!
Η μουσική των DT είναι αρκετά δύσκολο να ερμηνευτεί απο οποιονδήποτε τραγουδιστή, γιατί αυτός θα πρέπει να προσαρμόζεται συνέχεια στις εναλλαγές της μουσικής. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι τραγουδιστές οι οποίοι δεν θα ταίριαζαν στο ύφος των DT.
O Jorn Lande έχει ποικιλία στα φωνητικά του αλλά και δεν θα ταίριαζε η Coverdale-ική φωνή του στους DT.
Αλλά πάλι είναι θέμα προσωπικού γούστου… εγώ δεν μπορώ να ακούσω καν τους Ark λόγω της φωνής του Lande.
Για όσους λένε οτι ο Λαμπρι είναι άφωνος, http://www.youtube.com/watch?v=ep2vadeM9nY
Τί έχετε να πείτε τώρα?
Καλά υπάρχουν μπόλικα παραδείγματα, αλλά πιστεύω ότι το τεράστιο και πλούσιο σε νόημα post του Shadowcaster μερικές σελίδες πριν είναι αρκετό. Βέβαια πάντα θα υπεισέρχεται ο παράγοντας " γούστο " αλλά χαρακτηρισμοί όπως " άφωνος " περισσότερο άγνοια δηλώνουν παρά λογική " Not my cup of tea ".
Αν ρωτήσει κανείς εμένα θα του έλεγα ότι ο LaBrie για όσα έχει τραβήξει με τη φωνή του στέκεται σε αξιοπρεπέστατο (τουλάχιστον) επίπεδο, αν και πλέον υπάρχουν καλύτερες φωνές στο χώρο που δεν μπορεί να τις συναγωνιστεί εύκολα. Ενώ παλιά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι άνετα μεταξύ των κορυφαίων.
O Labrie για εμενα ειναι ενας ΤΙΜΙΟΣ τραγουδιστης. ποτε δεν διεκδικησε το τιτλο του καλυτερου, περασε πολλα με την φωνη του και κυριως προσπαθει να σταθει διπλα σε μεγαθηρια μουσικων οπως ο Petrucci και ο Rudess. παντα εδινε τα παντα για την μπαντα και ειναι ο καλυτερος για τους Dream Theater. εχει δεσει τελεια η χημεια του με τους αλλους και αποδιδει studio και Live εξαιρετικα. Δεν ειναι Tate ή DIO και το ξερει, αλλα ειναι τιμιος σε αυτο που κανει το κανει εξαιρετικα και πλεον εχει και την υποστιριξη ολων το dt fans γιατι εδειξε απο το 2002 και μετα οτι δουλεψε και στεκεται διπλα σε μεγαθηρια αξια.
Mας λες δηλαδη οτι ο Λαμπρι ειναι ο Τασος Παντος του μεταλ?
ρε φιλε θες να πεις κατι πες το. δεν εχεις παψε διαρκως να γ…ς την συζητηση. εχεις επιχειρημα να κανουμε διαλογο. δεν ειναι κακο να διαφωνουμε, καθε αλλο.
…και να σου πω οτι ειναι ο ντανι αλβες ας πουμε θα το καταλαβεις? αφου εσυ μιλας και σκεφτεσαι σαν αλεφαντος!! δεν βγαινει ακρη ετσι. δεν τον γουσταρεις οκ, μας το ειπες αντε τωρα να ξεσκισεις κανενα αλλο theat!!.
Οχι εδω εχει πλακα γιατι οι DT fans τεινετε να γινετε σαν τους Manowarαδες
Σαν τους φάνς των Σκόπριονς δεν προκειται να γίνουν ποτε όμως !
Iσχυει
φιλε εισαι μεγαλο νουμερο, αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου. απαντησεις δεν δινεις. λες την χαζομαρα σου και οτι κατσει.