DREAM THEATER - Dream Theater (2013)

Άστα αυτά, εγώ είμαι σίγουρος ότι με [B]κάποιο[/B] τρόπο, το έχεις ήδη ακούσει! :stuck_out_tongue:

__Χαχαχα, θενξ ρε Out, :stuck_out_tongue: μας έχει πάρει τα μυαλά ο Morse :lol:

__Αναμένουμε ακόμα μια εξαιρετική σου συνέντευξη! :thumbup:

Άντε επιτέλους να διαβάσουμε τη συνέντευξη του LaBrie αν κ περιμένω ψιλοκλισε απαντήσεις για DT. Παντως γιατί ενω δόθηκαν promo copies (σε καποιους ) τους ειπαν να μην βγάλουν ακόμη τα reviews (μερικά ειναι ηδη γραμμένα) δεν μπορω να το καταλάβω.

Όλες οι (μεγάλες) εταιρείες έχουν περιορισμούς με τους οποίους συμφωνείς πριν πάρεις το πρόμο, για το πότε μπορείς να δημοσιεύσεις κριτική. Απλά, μερικοί ποντάρουν στο να περάσουν απαρατήρητοι, παραβαίνοντας τα συμφωνηθέντα, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο στην περίπτωση των DT.

Επίσης, ο κάθε άνθρωπος / reviewer έχει διαφορετική προσέγγιση, αλλά εγώ δεν μπορώ να εκλάβω ως ολοκληρωμένη κριτική την ακρόαση 2-3-5 ημερών. Ακόμα κι αν εν τέλει μείνεις στην αρχική σου γνώμη.

Ναι για το ποσο πρεπει να ακούσει κανεις το αλμπουμ ώστε να βγάλει ολοκληρωμένη άποψη δεν διαφωνω μάζι σου. Απλα απ οτι καταλαβα υπήρξε νέα ενημέρωση για καθυστέρηση δημοσίευσης των reviews, γι αυτό και εξεφρασα την απορία μου.

αν και λίγα πράγματα θα διαβάσετε για το εν λόγω άλμπουμ, δε παύει να είναι [U]μια συνέντευξη του James LaBrie[/U].

Tη δευτέρα το The Enemy Inside θα βγεί ως πρώτο single. Πληροφορίες λένε πως πρόκειται ίσως για το πιο metal κομμάτι του δίσκου.

…για να δούμε-ακούσουμε:roll:…καιρός τους είναι να βγάλουν κάτι πάρα πολύ καλό:):!:

Ε ναι! Δύο ολόκληρα χρόνια :roll:

δυο+πεντε θα έλεγα εγώ.:stuck_out_tongue:
προβοκάτορας mode on.

What he said! :wink:

καλό
πολύ καλό
πάρα πολύ καλό

:stuck_out_tongue:

__Stef μια χαρά τα λες! :smiley: :stuck_out_tongue: φανμπόιδες (ποιος μιλάει :p), που θα πείτε και πάρα πολύ καλό το προηγούμενο :lol: *αγάπες. *και λουλούδια

εχετε κανενα application που να πηγαινει τον χρονο μπροστά? δεν παει 18.00 με τιποτα όμως!!!

Νομίζω θα ρίξω έναν υπνάκο περιμένοντας και μόλις ξυπνήσω θα διαβάσω το κράξιμο από τους νοσταλγούς του Portnoy. Μετά, θα ακούσω το τραγούδι! :smiley:

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 4

Αντε ακομα να πειτε; :slight_smile:

Τώρα μόλις το άκουσα. Καλό κομμάτι αλλά όχι κάτι το συνταρακτικό.

Πάντως για single καλό είναι, heavy στην αρχή και πιασάρικο (για τα δεδομένα των D.T).

Ψιλογαμάει η είναι ιδέα μου; Πάρα πολύ πιασάρικο.

Kαλό κομμάτι, αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται κ για το single του δίσκου. O Mangini δίνει πόνο, o Labrie είναι λίγο χαμηλά στη μίξη νομίζω.

Γενικά μου άρεσε ότι είναι ψιλοσυγκρατημένο κομμάτι απο άποψη δομής, και γενικά φαίνεται ότι σε τέτοια επίπεδα κινείται όλος ο δίσκος αν κρίνουμε απο τις διάρκειες.

Η παραγωγή μου φαίνεται πολύ συμπιεσμένη και κάπου κουράζει λίγο, βέβαια απο stream δεν μπορώ να κρίνω την ποιότητα αλλά ψιλοκαταλαβαίνω πως πρόκειται για τιγκαρισμένο mix-master. Τα drums πιο δυνατα ευτυχώς αλλά και λίγο ψεύτικος ο ήχος.

Αν το τραγούδι είναι απο τα πιο μέτρια του δίσκου όπως συνήθως συμβαίνει με τα singles των DT, ο δίσκος θα είναι πολύ καλός.

…τώρα τακούω…με ξάφνιασε πολύ η έναρξή του…πολύ μέτσαλ ριφ, το εναρκτήριο ριφ
…ωραία και τα φωνητικά του ΛαΜπρί…
…βάλανε καλό και πιασάρικο, όπως γράφτηκε και πιο πάνω
:):!:

Μια χαρά το ακούω για singlaki…8)