παίδες εισιτήρια παίζουν ακόμα;
Θα προτιμούσα να μπει κάτι άλλο!
(υπάρχουν τόσα ωραία τραγούδια και πολύ καλύτερα του Pull me Under :))
Επίσης, το setlist για σήμερα έχει:
Dream Theater Concert at Komplex 457, Zurich, Switzerland Setlist on July 6, 2011
Canadian Rap (intro tape)
As I Am (Ass and Balls version)
Caught In Alice Muse’s Evanescenece Tunenoneno Tool Garden
The Best Of Times (intro tape w/ trollface video)
The Count Of Tuscanny (with special guest Count Of Tuscanny)
Drum Solo
The AA Saga (with parts of “Bebe, Arrota e Peida” by Matanza)
Space-dye Vest (with special guest Kevin Moore)
Metropolis (with special guests Kevin Moore, Derek Sherinian, Charlie Dominici, Chris Collins, Steve Stone)
FAKE!!!
Ναι αλλά αν δεν τους έχεις ξαναδει και το συγκεκριμένο σε έβαλε στο παιχνίδι, είναι must.
Σχεδόν όλοι τους έχουν ξαναδεί όμως ρε, καλύτερα να παίξουν κάποιο άλλο από το Images. Under A Glass Moon επική επιλογή, το είχαν παίξει και το 2005. Surrounded επίσης. Metropolis εννοείται. Αλλά εδώ που τα λέμε, και Pull Me Under να παίξουν γαμώ θα είναι :lol:.
Εσεις οι Theaterαδες τοσο πολυ σνομπαρετε pull me under??Ειχα την εντυπωση οτι ειναι κατι σαν το Hallowed be thy name για τους Maidenαδες!Οτι ναι μεν ειναι κορεσμενο αλλα το θεωρουν απαραιτητο σε καθε playlist που σεβεται τον εαυτο της!
Κανένα τραγούδι δεν είναι απαραίτητο άμα τους έχεις δει τόσες φορές, ίσα-ίσα που καλύτερα να ακούγονται τραγούδια που δεν ακούγονται συχνά.
Ναι, δε νομίζω ότι όποιος είναι πραγματικά κολλημένος με τη συγκεκριμένη μπάντα πάει σε συναυλία της περιμένοντας ν’ ακούσει οπωσδήποτε το οποιοδήποτε κομμάτι. Σίγουρα πάει περιμένοντας ν’ ακούσει αρκετά κομμάτια με διάρκεια που ξεπερνάει το δεκάλεπτο.
Οκ απλα να ξερετε και δεν ειμαι ο μονος σιγουρα που το υποστηριζει οτι για τους μη κολημενους οταν τους πεταει κανεις το ονομα Dream Theater το πρωτο κομματι που ξεστομιζουν αυθορμητα ειναι Pull me under…Οσο και να διαφωνουν μερικοι για τους απεξω Dream Theater=Pull me under οσον αφορα το πρωτο κομματι που ερχεται στο μυαλο!Και επειδη θεωρω οτι μια μπαντα πρεπει να εχει στο νου της οτι τη παρακολουθουν εκτος απο τους κολημενους fans της σε μια συναυλια και αυτοι που παρευρεθηκαν δοκιμαστικα πιασμενοι απο τα hits τους, πρεπει να τους υποστηριζουν παιζοντας για παραδειγμα τα κομματια οροσημο τους για να τους κρατησουν σαν μελλοντικους κολημενους fans
Πρωτον, δεν πας μεχρι τη Μαλακασα για να δεις ενα συγκροτημα επειδη σαρεσε το Pull Me Under οταν το ακουσες.
Δευτερον, αν δεν εισαι φανατικος οπαδος και πας στη Μαλακασα, θα γινεις, ειτε παιξουν το Pull Me Under ειτε οχι.
Τριτον, το κομματι που θα πρεπε να εχει τη θεση του Hallowed Be Thy Name ειναι το Metropolis πιστευω, οπως ηδη ειπα δηλαδη.
Τεταρτον, οτι και να παιξουν καυλα θα ειναι. 8)
Γενικά οι Theater ποτέ δεν πίστεψαν ότι είναι συγκρότημα επιτυχιών, και γι’ αυτό δεν υπάρχει κανένα standard τραγούδι στο setlist τους.
Σέβομαι φυσικά την επιθυμία πολλών να δουν τα αγαπημένα τους τραγούδια (π.χ. Pull me Under), αλλά τους προειδοποιώ (με φιλική διάθεση πάντα), ότι ενδέχεται να απογοητευτούν (δηλαδή ίσως και να μην το παίξουν). Από την άλλη, πιστεύω ότι δεν είναι λόγος αυτός για να απογοητευτεί κάποιος, μια και θα παρουσιαστούν κομμάτια ισάξια ή και καλύτερα του Pull me Under!!!
Όσο σεβαστή είναι η επιθυμία των οπαδών να ακούσουν συγκεκριμένα τραγούδια, άλλο τόσο σεβαστή είναι η επιθυμία του συγκροτήματος να μην καθορίζει το setlist του βάσει των 2-3 (πολλές είπα;) επιτυχιών που κάνανε στα 25+ χρόνια καριέρας, και να παίζουν ό,τι τους κάνει κέφι.
Το hit τους αυτό ήταν πριν 19 χρόνια, οι fans στους οποίους αναφέρεσαι ήταν μάλλον αγέννητοι τότε :D. Τέλος πάντων, ανέβα Μαλακάσα εσύ και δεν πρόκειται να φύγεις δυσαρεστημένος 8).
το ευρος του κοινου που συνηθως παρακολουθει τις συναυλιες τους, και βαζω και εμενα μεσα, ειναι κοινο που ακουει απο rush και pink floyd που γουσταρει και τα σπαει με slayer και pantera, χαζοκοιταει και μεγαλωσε με metallira και φυσικα λατρευει τους Dream Theater. Επισης θελει να δει το κατι διαφορετικο. αυτο που εχτισε των μυθο των ζωντανων εμφανισεων τους. συνθεσεις δυσκολες και μεγαλες σε διαρκεια, που δεν χανουν νοτα. το pull me under καποτε με εβαλε στο κολπο, αλλα δεν ειναι το κομματι που θελω να βλεπω live απο αυτους. δεν εχει αυτα τα στοιχεια ρε αδερφε, το ειδαμε στο κατω κατω και γουσταραμε. ουτε το Hallowed be thy name θελω να ακουω αλλο!!! Χαθηκε να παιζουν το To Tame a Land που ΜΟΝΟ!!! οι Dream Theater επαιξαν μπας και θυμησουν στους Iron Maiden fans, μα κυριως στους ιδιους τους Maiden οτι εχουν απιστευτο υλικο που αξιζει να παιχτει live!
οπως ειπε καποιος πιο πανω. ελα στην μαλακασα σε 25 μερες, κοιτα να εισαι μαζι μας που θα εχουμε πιει και τα μπυρονια μας και θα καταλαβεις γιατι ειναι καλυτερα να μην παιξουν το Pull Me Under! απλα εμπιστευσου μας!!!
ΥΓ τριτη μερα ιδιο set list. oσο ωραιο και να ειναι, μηπως να αλλαξουν κανενα δυο κομματια? ο mike ξερει αλλα τρια απο τις οντισιον και σιγουρα εχουν προβαρει αλλα πεντε.
ΥΓ2 να τα αλλαξουν τωρα ωστε οταν ερθουν εδω να παιξουν αυτο το setlist:p:p
Aυτό θα μπορούσε να πεί κανείς οτι ισχύει για το Metropolis.
Ε καλά, δε θα σκίσουμε και τα ρούχα μας αν δεν παίξουν το Metropolis! :lol:
(με την έννοια ότι οι οπαδοί των Theater είναι εκπαιδευμένοι και δεν απογοητεύονται αν δεν ακούσουν κάποιο τραγούδι, βολεύονται με κάποιο άλλο! )
Εσύ πού χάθηκες, μόνο στο DTF γράφεις και τους λες και για συνεντεύξεις από το μέλλον; :lol: :lol: :lol:
Τι παίζει με το “In The Presence of Enemies” [B](Extended 2 years long version) [/B]
έχει κανείς κάνα video από youtube με αυτή την έκδοση;
Εγώ στο setlist θα ήθελα
Home
Finally Free
Panic Attack
The Count of Tuscany
In The Presence of Enemies
Peruvian Skies
Forsaken
The Test That Stumped Them All
Sacrificed Sons
Ytse Jam
On the Backs of Angels
και extra bonus:
“Stargazer”
“Take Your Fingers from My Hair”
και μετά, με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό μου :), μπορώ να περιμένω την επετειακή συναυλία του Metropolis - Scenes From A Memory…
p.s. κανείς από Θεσ/νίκη για οργάνωση καθόδου προς terravibe;
Λογικα αν παω, θα γινει οχι γιατι ειμαι μονο fan του Pull me Under…Θα ανεβω γιατι εχω στη κατοχη μου και ελιωνα παλαιοτερα μονο τα Images and words και Metropolis pt 2. Μαυτα τα 2 αλμπουμς εχω ασχοληθει και λιγο απο Train of thought…Θα δειξει ειανι αποφαση τελευταιας στιγμης!
Train Of Thought ίσως το χειρότερό τους 8). Άκου και το καλύτερό τους, δηλαδή το Awake 8).
Αν δεις και το υπόλοιπο setlist, θα καταλάβεις ότι πρόκειται περί fake και είναι κοροϊδευτικό! :lol:
Ε απλά έχει καθιερωθεί σαν τραγούδι για encore το Μetropolis και επίσης ίσως σκίσω λίγο τα ρούχα μου αν δεν το παίξουν…
Οσο για τις συνεντεύξεις, δεν φταίω εγώ που έχω προφητικές ικανότητες…#-o
Εντάξει επειδή είναι οι Αμερικάνοι ανώμαλοι στο notation των ημερομηνιών, βρήκαν ευκαιρία να με δουλέψουν.
Πάντως όπως το βλέπω το πράγμα είναι πολύ πιθανό να έχουμε το ίδιο setlist και εδώ, αν αναλογιστούμε ότι οι Fates θα παίξουν 1-1μιση ώρα(?).
Δεν θα με χαλούσε να άλλαζαν Forsaken και Endless Sacrifice με Hells Kitchen και Stream Of Consciousness πάντως…
Και Hell’s Kitchen, και Stream of Consciousness και Ytse Jam… Τι θα κάνει ο JLB; Πόσα instrumental να αντέξουμε;
(απάντηση: πολλά!)