Dream Theater - Fates Warning 02/08/11 @ Terra Vibe Park

Να πω κι εγω κατι??

Αν νομιζετε οτι ο ηχος δεν ακουγεται σωστα, δεν ακουγεται το μπασο, η κιθαρα, τιποτα γενικα, δοκιμαστε να αλλαξετε ρημαδο σημειο…!!!

Υπαρχουν φορες που φταινε οντως τα τεχνικα, αλλα υπαρχουν και φορες που απλα καθεσαι στο σημειο που εχεσε ο θεος…

Λαμβανοντας υποψην λοιπον οτι [B]Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΗΧΟΣ[/B] στους γνωστους συναυλιακους χωρους δεν λειτουργει οπως σε ενα αρχαιο θεατρο ή εστω οπως του μεγαρου μουσικης, ισως σας εκπληξει ευχαριστα το να συρετε το κορμι σας λιγο παρα περα…

cheers!!

λαρισα

[SPOILER]

[/SPOILER]

αυτό που έγινε στη λαρισα γινεται μια φορά στις χίλιες.! και δεν είναι υπερβολή.!
και δεν είναι το θέμα οτι έπαιξαν λαρισα για πρώτη φορά, καθώς απο οτι κατάλαβα σχεδόν όλοι κάπου τους είχαν ξαναδεί.!!
πρώτη φορά βλέπω τέτοια ένταση πάνω και κάτω απο την σκηνή…!!ακόμη και ο Matheos κουνιόταν (πολύ)πάνω απο το συνηθισμένο, χαμογελούσε, έκανε νοήματα.!! ο ποιος? ο Matheos .!!! που άμα πετάξει χαμόγελο είναι επέτειος.!!:stuck_out_tongue: (ρε μέχρι και πόζες είδα να παίρνει.!!)
και φάνηκε οτι για αυτο φταίει ο παροξυσμός του κόσμου(το ξέρω οτι ισως ακούγεται κάπως)…και δεν το λέω να ευλογήσω τα γένια της λαρισας, καθώς μέσα υπήρχαν, άτομα απο βολο,λαμια, θεσσαλονικη, κατερινη…
τέτοια ενέργεια που στάλθηκε πάνω στην σκηνή δεν θα μπορούσε η μπάντα να κάνει κάτι λιγότερο…ανταπέδωσε…τέτοιο τραγούδι απο τον κόσμο, ούτε οι 75 χιλιάδες στους πυξ λαξ…ρε βούιζε ο τόπος απο τις φωνές…για να μην πω για τα κομμάτια που χρειαζόντουσαν κίνηση απο το κοινό…ευτυχώς δεν ειχε υπόγειο…
ακόμη και η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ζεστή πίεσε την μπάντα να τα δώσει όλα.! (ρε λες να έγινε επίτηδες? :p)
θεϊκή στιγμή όταν ο Matheos πήρε πετσέτα να σκουπίσει το κεφάλι του [B]τρελάρα[/B] vera πάνω στην σκηνή, μέσα στο τραγούδι, και τον πρόσεχε σαν μωρό.! :smiley:

με αυτόν τον ήχο και όλοι βγαίναμε κρατώντας κεφάλια, και με γουρλωμένα μάτια…τι άλλο μπορείς να περιμένεις απο ενα Live?!

δηλαδη θελω να πω οτι όποιος κακολογεί/υποτιμά τους fates, να του καεί το βίντεο. :lol:/:stuck_out_tongue:

[SIZE=“5”][B][COLOR=“DarkRed”]
[B]still remains[/B][/COLOR][/B][/SIZE]

Και φτάνω και σοτυς Τheateeer…

Ομολογώ ότι ξεκίνησα την συναυλία προκατειλημμένος και έτσι που πήγε, λυπάμαι που δικαιώθηκα. Και εξηγούμαι…
Παικτικά οι τύποι είναι από άλλο πλανήτη και αυτό είναι γνωστό Ο Magnini με έπεισε εύκολα, αυτά για το τι χτύπησε τη δεδομένη στιγμή πάνω ψηλά, το πιατίνι και το παπάρι, χαλαρώστε παιδιά, ή ψαχτείτε στην επόμενη αντικατάσταση ντράμμερ στο γκρουπ να πάτε εσείς. Ο τύπος τα πήγε μια χαρά… Petruccης θεόc και οι άλλοι μουσικάρες, όπως πάντα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκέφτεται ο καθένας, αλλά ακόμα και ο Λαμπρής (τον οποίον “φοβόμουνα”) μου φάνηκε στο μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας πολύ καλός.
Τελειώνοντας τα των μελών του γκρουπ, ας πάμε στα της συναυλίας. Στην αρχή κατάφεραν το ακατόρθωτο. 4 τύποι που περίμεναν στη γωνία, να γκρινιάξουν, το βούλωσαν. Τελείως. Κομμάτι το κομμάτι, λέγαμε ότι είμασταν λίγο υπερβολικοί, δεν παίζουν άσχημα, κλπ… Μεγάααλη εκτέλεση στο Forsaken και στο Endless sacrifice. Αλλά στα αυτιά μας όλα αυτά τα καλά κράτησαν μέχρι το Ytse Jam… Κάπου εκεί, κάτι άρχισε να μη μου πάει καλά, ώσπου σε κάνα εικοσάλεπτο, όλοι καταλάβαμε ότι είχαμε β α ρ ε θ ε ί… Πολύ βιρτουοζιτέ, πολύ επίδειξη (υπαρκτών) μουσικών γνώσεων. Θα μου πεις, δεν τα ήξερες αυτά ρε γέρο; Ε, τα ήξερα, αλλά έλεγα ότι…
Σόρυ, αλλά το prog δεν είναι για μένα, μόνο αυτά. Είναι και συναίσθημα είναι και αίσθηση του μέτρου. Και αυτό οι DT δεν το έχουν και μου το έβγαλαν στην πορεία του σώου, το οποίο ΔΕΝ είδαμε μέχρι το τέλος…
Και ξαναλέω, είναι κρίμα, γιατί η συναυλία πήγε να με τουμπάρει στα γούστα μου και θα ήταν τεράστια μαγκιά αυτό…

βασικα crimson με το που τελειωνει το one γυρισα στον φιλο μου κ του ειπα, κατι μου λεει πως η Λαρισα θα μας γαμησει απ’το γκωλο…
κ μου απανταει, μας γαμησε ηδη!!!

αυτο τα λεει ολα!!!

@warlock… αλλαξα 3 σημεια φιλε μου…
δεν αλλαξε τιποτα!!!

Νταξ’ το κοινό στους FW ήταν θλιβερό, εώς προκλητικό. Εγώ ΓΚΑΡΙΖΑ τους στίχους και ούτε ένας δεν ενοχλήθηκε…:lol::lol::lol:

Αυτό υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στην ελλάδα. Πάντα οι χεντλάηνερς τραβούν την προσοχή! Πιστεύω ότι θα ήταν διαφορετικά αν άνοιγαν οι θήατερ…

[B]MARINER[/B] ήσουν και εσύ!!! το μισό φόρουμ ήρθε? κρίμα…next time

Ναι, θα γινόταν ο χαμός στην αρχή και θα ήταν ψόφιο μετά το κοινό, αυτή θα ήταν η αλλαγή :-s.

Ναι, ναι, αυτος. Εσυ ποιος? Ενας ξανθος με κοντο μαλλι?

Δε νομίζω πάντως να ήταν τόσο ψόφιο το κοινό…

οχι ρε φιλε, αλλα μακαρι να ημουνα…
ζηλευω πολυ απο αυτα που διαβαζω!!!

λάθος…! τώρα το έπιασα…είμαι ακόμη υπο την επήρεια…:smiley:

[B]edit[/B]… για τον απο κάτω: δηλαδη fates για όλους!!! :smiley:

που να γίνει και η αποποινικοποίηση :stuck_out_tongue:

Προτεινω να γινει σπλιτ, ενα τοπικ για τη συναυλια των FW κι ενα για αυτη των Theater. Αν ακουσω αλλη μια γκρινια για το ποσο ψοφιο ηταν το κοινο στην αρχη θα αηδιασω λιγακι, συγγνωμη που δεν ειμαστε ολοι τρελοι φαν και καθομασταν και κοιταζαμε χωρις ενδιαφερον ε! Εγω προσωπικα εκανα βολτες και εβγαζα φωτογραφιες με φιλους γιατι ηθελα το φως της ημερας 8)

προγρέσιβ χιπστερ mode on: Οι Fates ήταν πάντα για λίγους :stuck_out_tongue:

Σιγά μην είναι οι Fates για όλους. Τα πανάκριβα πράγματα δεν μπορεί να είναι για όλους…

what we pull and we don’t say it… με αυτά που διαβάζουμε κι εδώ…

Δεν ξέρω αν και ποιοι βρεθήκατε. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να προγραμματίσω, αλλά να ξέρετε ότι όλο και κάτι δουλεύαμε σχετικά με την μπάντα, οπότε μείνετε συντονισμένοι που λέμε και στα ράδια, χεχε.

Την άποψή μου την εξέφρασα αναλυτικά για τους DT, οι Fates σίγουρα καλύτεροι από την πολύ κακή περιοδεία του Parallels (θεωρώ πως έχει να κάνει με το rhythm section).

Άντε και ξανά σύντομα οι DT…

σας αγαπώ και τους δυο…:smiley: Deckard & toxiko

και επειδή σας αγαπώ

[SPOILER][B]FATES WARNING - THROUGH DIFFERENT EYES LIVE IN LARISSA[/B]

με χειρότερη εικόνα, αλλά με τρέλα…
[B]FATES WARNING LIFE IN STILL WATER LIVE IN LARISSA [/B]

για τον λαμπρη διαβαζω όλο καλά σχόλια…!! κοίτα να δεις…μπράβο του.

Το θεμα δεν ειναι τι βαρεσε η οχι ο Mangini…Το νοημα πισω απο τις επιλογες του ειναι οτι ΔΕΝ τον θεωρω προσωπικα ικανο να ταιριαξει σε μια prog metal μπαντα οπως οι Theater.Δεν groovαρει καθολου στα πιο μεταλ/βαρια σημεια πραγμα που εμενα με χαλασε πολυ!Να μου πεις τι ακους Theater για να κοπανηθεις και να τα σπασεις??Ε ναι ρε φιλε γιατι με Portnoy και μου εφευγε το κεφαλι απο τις progιες KAI τα εσπαγα σε κατι The Great Debate και Endless Sacrifice!Αν δεν αλλαξει κατι απο αυτο που ειδα χθες πιστευω οτι η μπαντα με Mangini δεν πρεπει να ξαναγγιξει Train of thought και Six degrees…

Ας μεταφερω και εγώ τις εντυπώσεις μου…οι Fates ήταν σίγουρα καλύτεροι απο την επετειακή περιοδεία του parallels…o ήχος στην αρχή δεν τους βοήθησε αλλα ευτυχώς στην πορεία βελτιώθηκε…το setlist τους ειχε τα κλασικά κομμάτια τους αλλα επιτελους ακουσαμε και κομμάτια απο το disconnected…(still remains λατρεία)…ο κόσμος απλά [B]ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ…[/B]…συμφωνοι το 80% είχε έρθει για Theater αλλά ρε γαμώτο παίζουν οι FATES μπροστά σας …οχι κανα γκρουπάκι της σειράς…ενοιωθα οτι μονο εγώ και η παρέα μου ουρλιάζαμε σαν παλαβοί κατα την διαρκεια του set τους…μακαρι να βγαλουν νεο δισκο σύντομα για να τους απολαυσουμε μονο οι die-hard fans…για τους Theater τωρα…καταρχάς ο ήχος είναι μαλλον ο καλύτερος που εχω ακούει ποτέ στο χωράφι…κατα δευτερο το setlist ηταν αρκουντως καλό και καλυψε ολες σχεδόν τις περιόδους τους αν και θα μπορουσαν 3-4 κομμάτια ακόμα ανετα…ο Mangini μας εδωσε τα διαπιτευτηρια του και απέδειξε οτι δικαια είναι μελος της μπάντας…εν καιρώ θα δωσει ακόμα πιο πολλά …ο Petrucci χθες ηταν απο αλλο πλανήτη…ο ανθρωπος ειναι ικανος να σου προκαλέσει νευρική παραλυση χαζευοντας τον…ειδικά στο space σημειο του count of tuscany προκαλεσε απανωτες ρίγες στην ραχοκοκκαλιά…ο Labrie βελτιωμενος (και ειμαι και hater),o Μyung σταθερή αξία και ο Rudess απλά διεκπαιρεωτικός…(αφησε χθες την δοξα για τον Petrucci)…αν και ολο το set ηταν highlight τα caught in a web (AOYAAA),fatal tragedy,count of tuscany,learning to live εκλεψαν την παρασταση…με το καλό να ξαναρθουν και μονο για 3ωρο + show…