Δεν ξέρω για Deckard κι εγώ σ’αγαπάω…:lol::lol::lol:
Επειδή διάβασα πολλά σχόλια που το μόνο που προκαλούν είναι άφθονο γέλιο, έχω να πω τα εξής:
-
Το τι ήχο ακούς προφανώς είναι και συνάρτηση του πού βρίσκεσαι. (καλά τα είπε ο warlock τέλος πάντων) Κοινή λογική είναι, έλεος. Σε όλο το σετ των Fates και στα πρώτα κομμάτια Theater ήμουν δίπλα στην κονσόλα και ο ήχος ήταν τουλάχιστον καλός στους πρώτους και καμπάνα στους δεύτερους. Στο Under A Glass Moon είχα πάθει πλάκα με το πόσο καθαρά ακούγονταν όλα χωρίς να το γαμάνε στην ένταση. Τόσο καλό ήχο μόνο στους Transatlantic είχα ξανακούσει.
-
Επειδή δεν κοπανήθηκαν όλοι με Fates πού είναι το πρόβλημα; Δηλαδή εμείς που δεν ουρλιάζαμε όλους τους στίχους αλλά σεβόμαστε την τεράστια προσφορά τους και εν πάσει περιπτώσει τους είδαμε με εκτίμηση και τους χειροκροτήσαμε, δεν είχαμε θέση εκεί πέρα; Γιατί αυτή την εντύπωση μου δίνουν κάτι παπάτζες που διάβασα στις πίσω σελίδες.
-
Το ότι βαρέθηκαν πολλοί που 'χαν έρθει για FW στους DT (στη φάση που λέει ο toxikos) το κατανοώ. Τώρα ντάξει, για το ότι δεν έχουν συναίσθημα τα κομμάτια τους κτλ., αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό, έτσι …
-
Ο LaBrie χθες με εξαίρεση δύο-τρία παρατράγουδα (μου φαίνεται κιόλας στο These Walls είπε λάθος στίχους στο τέλος του 2ου κουπλέ) τα οποία πλέον δεν μπορεί να αποφύγει αφού τραγουδάει αυτά τα κομμάτια σχεδόν κάθε μέρα επί 2 ώρες (άρα ξέραμε ότι θα συμβούν) ήταν καταπληκτικός. Ή, έστω, πολύ καλύτερος απ’ όσο πολλοί τον παρουσιάζουν. Ο άνθρωπος έχει φάει κράξιμο όσο λίγοι και χθες έκλεισε πολλά στόματα (τουλάχιστον αυτών που δεν φοράνε παρωπίδες).
-
Το Count of Tuscany ήταν ακόμα καλύτερο απ’ όσο το περίμενα ζωντανά. Πρέπει ν’ ανατρίχιασα καμιά δεκαριά φορές στο δεύτερο μισό.
-
Αυτά τα ολίγα, στην τελική κρατάμε τα συναισθήματα …
ΥΓ. Quintom, [I]we’ll meet again my friend someday soon[/I] :p:lol: Μέχρι να σε δω σ’ έχασα στο σκοτάδι.
Τοξικε φοραγες μια κοκκινη μπλουζα και χοροπηδαγες στα δεξια?
Λοιπον χτες ηταν μια κορυφαια βραδυα…Οι Fates ανοιξαν με μια πολυ καλη αποδοση,τον βερα σε υπερτατη πλεισμονη (all the f time)και τον αλντερ να χτυπιεται,και να τα δινει ολα φωνητικα(αν και χαμηλα στη μιξη).Γενικοτερα πολυ καλοι οι Fates αν και φανηκε οτι το κοινο ειχε παει περισσοτερο για θηατερ παρα για τους φεητς.
Μετα απ οαρκετη ωρα ζεστης και βαρεμαρας,εμφανιστηκαν στη σκηνη οι θηατερ υπο τους ηχους του under a glass moon.Απιστευτη αποδοση γενικοτερα,ηχος τελειος,πετρουτσι σε τρελα κεφια,ο myung να τιναζει τη μαλλουρα στο fatal tragedy,και με τη γνωστη του εκφραση(ναι,ανεκφραστος :p)να αλλαζει σε σημεια.Mangini μας τιναξε,γουσταρα πολυ,και απο οτι φανηκε γουσταρε και ο ιδιος,ο ρουντες σε κεφια,με την “κιθαρα” του,και να “βαραει μαλακια” στο count of tuscany,και ο λαμπρη σε μια πολυ καλη αποδοση,με δοκιμαζοντας την φωνη του σε σημεια,η οποια ηταν σε πολυ καλη φορμα.Γενικος απολογισμος,μια απιστευτη συναυλια που επιβεβαιωνει οτι οι θηατερ ειναι απο τις μεγαλυτερες μπαντες της εποχης μας.
Ναι εγώ ήμουν…
Παίδες ένα έχω να πώ ο Martian του έδωσε και κατάλαβε, η αλήθεια είναι οτι στους Fates ειδικά κοπανιόταν σαν να μην υπάρχει αύριο!
Επίσης highlight για μένα η κορυφαία ατάκα από έναν τυπά στο ξεκίνημα του Learning to Live: Ρε φίλε απο το καινούριο είναι αυτό?#-o
@leviathan
Δεν απαιτώ από κανέναν να χτυπιεται όπου χτυπιέμαι εγώ. Αλλά για εκατό που χειροκροτούσαν, είδα άλλους τόσους που μόνο που δεν έξυναν τ’αρχ…α τους κι αυτό μου τη βάρεσε πολύ. Τώρα όσο για το συναίσθημα, ναι μεν είναι υποκειμενικό, αλλά…[SPOILER]Chasing time δεν έχει γραψοτραγουδήσει κανείς…[/SPOILER]
@nightwing
ήμουν δεξιά της σκηνής αρκετά μπροστά, αλλά φόραγα μια μαύρη FW από την περσινή συναυλία…και δεν χοροπήδηξα τόσο πολύ, όσο ότι γκάριζα συνέχεια…
Τι 2 ώρες, 1 ώρα είναι στη σκηνή και 1 ώρα στο παρασκήνιο ενώ οι άλλοι επιδίδονται στο κιθαροπληκτροψωλάρισμα που τόσο λατρεύουμε :lol:!
Χαχα, ε Fates ειναι απο τα γκρουπς που νομιζω οτι θα ακουω για παντα και οποιαδηποτε ωρα και στιγμη. Και η αληθεια ειναι πως η φωνητικες μου χορδες υπεφεραν λιγο στους FW Σε αλλη συναυλια να τα πουμε κιολας ε!
Κοίτα, :lol: μπορεί να είχαν δει το live budokan και είπαν να κάνουν το ίδιο :drunk:
Κατά τ’άλλα είναι ωραία να διαβάζεις ότι η συναυλία ήταν ωραία μιας και δεν ήμουν εκεί :( ελπίζω στο τουρ μετά το δίσκο να ξανάρθουν!
Ευχάριστο επίσης ότι κατά γενική ομολογία ο Λαμπρής ήταν σε καλή κατάσταση! Αν και χθες έβλεπα το video από το live in tokyo του 1993 & μου έπεσαν τα σαγόνια 8) τι τραγουδούσε τότε το άτομο:?
-
Εγω προσωπικα αν και γουσταρω και τα ακουγα πολυ οταν βγηκαν τα APSOG(ον) και Disconnected, δεν ειμαι καθολου φαν της παλιοτερης εποχης των FW, και μαλιστα εκοβα βολτες στο χωραφι για να χαιρετισω γνωστους, πηγα πηρα μπυρα, φλερταρα με μια φιλη μου ως σωστος μαλακας και εβγαζα αναμνηστικες φωτογραφιες. Πειραζει? Ειμαι υποχρεωμενος να παρακολουθω με ευλαβεια και να χειροκροταω? Δε νομιζω.
-
Το Chasing Time δεν το εχω ακουσει ή δεν το θυμαμαι, αλλα και Space Dye Vest και Change Of Seasons δεν εχει γραψοτραγουδησει αλλος, και τι να λεει? Ο καθενας με την κολοκυθοπιτα του. Εκει που βαριομουν εγω εσυ δακρυζες και εσπαγες και εκει που βαριοσουν εσυ εγω κοιτουσα τα αστερια και ανατριχιαζα με Περουβιανους Ουρανους.
Ναι εμεις μπορει να τα πουμε και σε αλλη ηπειρο
Τα γραψες ΟΛΑ πολυ ομορφα, το μονο που διαφωνουμε ειναι το Tuscany εγω ειμαι και σχεδον 30 χρονων και κουραστηκα.
Σε παρακαλω αλλη φορα να γραφεις τα copyrights και trademarks για τις λεξεις μου 8)
8)8)8)8)8)
Αρκει να μην ήσουν ο τύπος που εσπρωχνε ολο τον κόσμο φωναζοντας “Ε ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΠΡΩΧΝΩ ΣΕ ΜΕΤΑΛ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ” που θα χαρακτήριζα λιαν επιοικώς γελοίο, καθως ρεζιλεύτηκε δεόντως όταν με ειδε να βγάζω το λαρύγγι μου στους fates και μου ζητούσε συγγνώμη μετά.
Ενιγουεη.
Να πω και γω τα δικα μου
Όμορφο κλίμα και καλός ήχος στη μαλακάσσα χθες, καλή παρέα γενικά. Τσιαρς και σε moon child που γνωρισα.
Οι fates warning μεγάλη μου αγάπη και ποτέ δεν βαριέμαι να τους βλέπω αν και όπως προειπώθηκε, πλεον δεν πας με απαιτησεις αλλα για να νιώσεις κομμάτια που σε σημάδεψαν. Η φωνή του Alder καταστρέφεται σιγα σιγα ( ), και ο ίδιος έδειχνε πολύ κουρασμένος (απο προχθες ίσως; ) αλλά αυτό είναι κάτι που προσωπικα δεν με ενδιαφέρει γιατι οταν τους ακουω λαηβ ειναι σαν να ερχεται στο κεφάλι μου η φωνη παλαιότερων χρόνων. Συγκίνηση λοιπόν στους fates ακούγοντας αγαπημένα κομμάτια, και μια ακομη ευχάριστη εμπειρία από την πλευρά τους. Και προσωπικά το άκουσμα του one που αποτελεί αγαπημένο κομμάτι ήταν… εεε το κάτι παραπάνω.
Οι Dream Theater τώρα, μεγάλοι στο είδος τους (και γενικότερα), έδωσαν πολύ όμρφες στιγμές χθες. Ήχος σε παρα πολυ καλα επίπεδα, η φωνή του labrie με εξεπληξε στο ποσο καλα κρατιέται, ο petrucci με τον mangini έδιναν ρεσιταλ ο καθένας στο δικό του πεδίο, o Rudess να μας ταξιδεύει με τα πλήκτρα του και ο Myung όπως μου πε χαρακτηριστικα η κοπελια διπλα μου, “δυο αραχνούλες πάνω σε ένα μπασο”. Συναυλία με έντονα συναισθήματα, αν και δεν είχε τα πολύ αγαπημένα μου κομμάτια απο dream theater (μιας και δεν τους έχω ξαναδει), με καλύτερες στιγμές όμως endless sacrifice, caught in a web, through my words και learning to live, όπως και το ψυχεδελικο-ονειρικο κομμάτι του count of Tuscany που απλά είχα κλείσει τα μάτια και σκεφτόμουν “ω φίλε αποκλείεται να είμαι στη γη αυτή τη στιγμή”.
Ρε μεγαλε εσυ πως την ειδες δηλαδη?
Την επομενη φορα θα του στειλεις και ακριβως τι εντυπωσεις να γραψει για να το στειλει εδω? να το δεις και να ευχαριστηθεις?
Η θα του πεις και τι μουσικη να ακουσει στο αμαξι του?
Τις πιπες που γραφεις εσυ για το παρεακι μετα το μεσημερι και το κλιμα που δεινεις “αδειασε μας τη γωνια” το ηθελες ρε χαζε η οχι? Στο ιντερνετ εισαι οχι στο σπιτι σου!
Μηπως στους fates warning εγινε της πουτανας δηλαδη και δε το καταλαβα ρε???
η ειναι ο μοναδικος που δεν του αρεσει ο Αρνις??? (χαχα mariner γαματο αυτο! Για τις κορωνες με τη γλωσσα εξω το λες??? )
“για το ενα κομματι απο καθε δισκο μαλλον δε το σκευτηκε καθολου” anyway…
Για τους fates warning δεν εχω να πω πολλα… τα ειπε ο κοσμος… που δε γουσταρε? πειναγε? χεζοταν? δε ξερω αλλα δε το καταλαβαινω… Και μη μιλησω για τα ζωα που ενω επαιζε το still remains καναν σαν 5 χρονων παιδια που ειδαν το κλουν των mc Donalts στο παγκακι… Κριμα γιατι δε σεβαστηκαν την μπαντα που επαιζε πανω,που και οι τρυποκαρυδοι να επαιζαν εκεινη τη στιγμη θα επρεπε να την σεβαστουν. αλλα οκ ανωριμοι για μενα…
Οσο για τους theater παιξαν πολυ καλα (theater ειναι αυτοι) με μειων μονο τον ηχο του myung και καπως τον παγκανινι στα τυμπανα…
και μη με φατε για τον mangini γιατι πρωτη φορα βλεπω drummer να στεινει ετσι τα extra set απο toms οπως και τα china…αντικειμενικα ενας σοβαρος μουσικος θα γελαγε μ’αυτη την εικονα… (υποψην δεν αμφισβητησα ταλεντο οκ? μη χαλαστει και κανεις)
Και για να προαπαντησω στο τι σε πειραζει εσενα,με πειραζει ο αλλος να βαζει πρωτα την εικονα για να χαιδευοντε το βραδυ τα 15χρονα, απο το τι τον βολευει πραγματικα στο στησιμο του set.
Οι theater δεν ειναι αυτο που ηταν σε καμια περιπτωση…εχει γινει μια μπαντα απιστευτης στηριξης απο marketing και ολα τα αλλα σε δευτερη μοιρα και αυτο το λεει η δισκογραφια της δε το λεω εγω.
Προσωπικα δε μου κανει κεφι να ξαναδω theater γιατι με κουρασαν απιστευτα,τους προτιμω να παιζουν σπιτι μου με τις ωρες τους δισκους που τους γνωρισα σαν dream theater και απο εκει και μετα μακρυα και αγαπημενοι.Αλλοι γουσταραν την ολη φαση,οκ αυτοι περασαν καλα…
Και οσο για την καρκινιαρα την didi μονο το mariner παρατηρησε αυτο στο εισητιριο για την ωρα εναρξης του show? ειναι σα να λεει ξεκαθαρα παιδια ελατε οταν φυγουν οι αλλοι (εννοω τους fates warning).
Κριμα πραγματικα για αυτο και κριμα που πειραξε τοσο λιγους…
Aχ αυτοί οι Theater, ΖΜΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ:!:
Για να καταλαβεις τι λεω φιλε μου…
Βρες μου ενα δευτερο images and words,ena deytero scenes from a memory και ενα δευτερο when dream and day unite.
Και παρεπιπτοντως βρες μου και ενα χειροτερο απο Systematic Chaos - octavarium κτλ…
Βασικα δεν θελω να δειξω το χειροτερο η καλυτερο γιατι αυτο ειναι υποκειμενικο αλλα η πλειοψηφια παντα δεινει το στιγμα.
και μη μου πεις οτι δεν εχουν χασει κοινο μετα την στροφη τους? και επισεις μη μου πεις οτι το νεο κοινο των theater γουσταρει μονο τους νεους τους δισκους και δε λιωνει τους παλιους?
Οποτε αντικειμενικα δεν εχουν χαλασει αλλα εχουν αλλαξει.
Και να ξερεις ολες οι μεγαλες μπαντες ΖΜΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ για να ΖΠΡΩΞΟΥΝ κανα φραγκο σ’αυτους που τους ΖΠΡΩΧΝΟΥΝ… Don’t let your mind out of order my friend…
Εφοσον γραφεις τη λεξη αντικειμενικα μου δινεις το δικαιωμα να σου πω οτι ειναι αστεια αυτα που γραφεις, καθως αντικειμενικα ο Mangini ειναι ενας απο τους καλυτερους 5-10-20 ντραμερ στον κοσμο με πολλες διακρισεις και παγκοσμια ρεκορ, αρα αυταποδεικτα και σοβαρος μουσικος.
Οσο και να προαπαντησεις, η ποζερια ειναι ενα στοιχειο ολων των μεγαλων μουσικων του κοσμου, εκτος απο τον Muyng, και το οτι υπαρχει, δε σημαινει οτι δε βολευει τον μουσικο. Δεν ξερω εσυ τι ειδες, εγω ειδα εναν ντραμερ που επαιζε με περισσεια ανεση και η θεση που ειχε τα τομς και τα πιατινια εδειχνε να τον βολευει, καθως χρησιμοποιει αυτο το setup επι χρονια.
Εχεις τηλεφωνο της δισκογραφιας των Theater? Θελω να της πω δυο λογακια…
Η αληθεια ειναι οτι καλυτερα να ειχες μεινει σπιτι σου…
Δε θα κοιμηθω το βραδυ, γιατι νιωθω τυψεις που δεν ενιωσα τυψεις χθες με την ωρα στο εισιτηριο…
Το οτι βλεπεις πραγματα που δε βλεπω και οτι βλεπω πραγματα που δε βλεπεις ισχυει για ολους τους ανθρωπους σ’αυτο το πλανητη. Εξου και η διαφορετικοτητα και εννοειτε μετανιωσα τα 40 ευρω που εδωσα εσυ δε εχεις μετανιωσει ποτε δηλαδη για συναυλιες που πηγες και απογοητευτικες??? και στη τελικη το οτι δε αμφισβητισα το ταλεντο του mangini το διαβασες η οχι? Και για τα υπολοιπα,ασε μας ρε φιλε…
http://www.pearldrum.com/Artists/Drumset-Artists.aspx?id=13
Εδω βρηκα κατι που αποδεικνυει αυτο που λες για τον mangini οτι επαιζε παντα με αυτο το σετ.
Και εδω περα Ανακοινωνει το νεο σετ το πιο απλο για τους dream theater
http://www.pearldrummersforum.com/showthread.php?256289-Mangini-s-Dream-Theater-Kit-Revealed!
Να πω κι εγω τις βλακειες μου:
Η μοναδικη φορα που ειχα δει τους FW μεχρι χθες ηταν πριν 3,5 χρονια που ειχαν ερθει με το ιδιο ακριβως line up.Kαι αν θυμαμαι καλα,το ιδιο σετλιστ εκτος του In Trance που ειχαν παιξει encore.Kομματαρες οσα επαιξαν,προσωπικο αγαπημενο το APSOG XI.
Ομως,οσο και αν γουσταρα που ακουγα ολα αυτα,ταυτοχρονα ξενερωνα που τετοια μπαντα εχει μεινει τοσο στασιμη και δεν εχει να παρουσιασει κατι καινουργιο μετα απο τοσα χρονια.Και μην αρχισετε τα “οσες φορες και να τα ακουσω,το ιδιο συναισθημα,ανατριχιλα,ηδονη κλπ”.
Οσο τραγικο και να ηταν το σκηνικο με τον Petrucci,δεν ηταν αδικαιολογητο.Οι Theater ηρθαν μετα απο 4 χρονια,με ενα δισκο να εχει κυκλοφορησει απο τοτε,ενα δισκο να ετοιμαζεται να κυκλοφορησει σε ενα μηνα και με νεο ντραμερ.Οι FW ηρθαν στην ιδια κατασταση που ειχαν ερθει και τοτε.Εριξε την μπηχτη ο Alder οταν ειπε “ενταξει,κι εμεις θελουμε να δουμε τους DT” αλλα δεν μπορει να εχει παραπονο.Προσωπικα,ο μουσικος που περιμενα να δω πιο πολυ απο ολους (FW + DT) ηταν ο Jarzombek.Δεν τον ευχαριστηθηκα ομως,βαρουσε ελαχιστα και φανηκε λιγος μπροστα στον Mangini.
Για τους Dream Theater δεν θα γραψω πολλα.Ειναι η αγαπημενη μου μπαντα και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο αυτα που ειδα.Και ο Petrucci φανηκε με διαφορα οτι ειναι η ηγετικη μορφη της μπαντας πλεον.
Ημαρτον με ορισμενους,οταν θελετε να θαψετε,βρειτε κατι που να στεκει.Παει ο αλλος και λεει οτι επαιξαν πιο πολλα κομματια απο προσφατους δισκους. [-X
Σούπερ συναυλία χθες, το καλύτερο για μένα live των Theater μετά το έπος του Ρόδου το 2002!
Επέστρεψαν ανανεωμένοι και ορεξάτοι, με ένα πολύ πρωτότυπο σετ λιστ που ρέφαρε τα όποια παράπονα: OK, το έχω ξαναγράψει πως το Forsaken είναι κομμάτι… Εvanescence! :? αλλά με caught in a web, glass moon, learning to live και count of Tuscany γιατί να γκρινιάξω;
Oi Fates όπως πάντα καλοί και ας μην τους βοήθησε ο μπουκωμένος στα μπάσα ήχος!
Πολύ ευχάριστη και η δροσιά που είχε στη Μαλακάσα, 23 βαθμούς έλεγε στο αμάξι την ώρα που μπήκα να φύγω. Κόντεψα να πώ “χαλάλι τη βενζίνη και τα διόδια!” :roll:
Πέτυχα και μερικές φορουμόφατσες αλλά όχι την οργανωμένη συνάντηση που κάποιοι σκαρώνατε…
To review είναι του Outshined?
Πόσο fanboyς είσαι
:lol::lol::lol:
Ωραίος.