Dream Theater - Fates Warning 02/08/11 @ Terra Vibe Park

Θα ήθελα πάντως να ακούσω και κάποιο “αντεπιχείρημα”. Είτε για τον ήχο, είτε για το πόσο σημαντικός και επιδραστικός είναι ο Petrucci, είτε για το αν χτες ο Labrie είχε εξαιρετική απόδοση, είτε τέλος πάντων ό,τι υπάρχει αντίρρηση.

Δεν έχω θέμα, αγαπάω Theater.

Το μόνο μου πρόβλημα είναι μόνο στα live μερικές φορές ο LaBrie στις ψηλές. Αλλά έχω συνηθίσει νομίζω.

Και χθες ότι ίσως θα μπορούσε να είναι ένα κλικ πάνω ο ήχος.

Δεν είναι ζήτημα ποιος έχει θέμα με την μπάντα και ποιος όχι. Ο Labrie χτες είχε κάποιο θέμα στην απόδοσή του; Για τον ήχο αναφέρω πως ήταν πολύ καθαρός, αλλά όχι ιδιαίτερα δυνατός.

Καλησπερα και απο εμενα.
καταρχην θεωρω αδυνατον και εξαιρετικα μιζερο να μαλωνουμε καποιοι για το εγινε χθες. ελαχιστοι εδω μεσα καταλαβαν οτι χθες δεν ηταν dt vs fw αλλα 2 τεραστιες μπαντες που επαιζαν μαζι στο ιδιο σανιδι και μαλιστα στην ελλαδα!! οι περισσοτεροι σκεφτομενοι οπαδικα γραψατε μεγαλες μπαρουφες για να ικανοποιησετε την επιλογη οτι ειστε με το μερος της μιας ή της αλλης μπαντας!!
εγω προσωπικα οντας πρωτα φαν της μουσικης, δεν ειδα (τι ειδα θα πω παρακατω) καμια ασεβεια του κοινου προς τους fw. Αντιθετα μαλιστα ειδα κοσμο που δεν τους ηξερε, κακως ενδεχομενος αλλα τι σημασια αληθεια εχει, αλλα στο τελος τους χειροκροτησε! το υπολοιπα ειναι για να ικανοποιησετε το εγω σας οπως ειπα και το πρωι. Και δεν καταλαβα ρε λεβεντες, ειναι ο κοσμος υποχρεωμενος να αποθεωνει οτι σε εμας αρεσει?

Θεωρω τρομερα προσβλητικο για ολους εδω μεσα να μας λες παρεακι με υπονοουμενο για οτι γραφουμε. ειμαι βεβαιος οτι μαλλον πιστευεις οτι και ο Χρηστος τα περνει απο το management της εταιριας τους!! δεν υπαρχει περιπτωση να απολογηθει κανεις απο το παρεακι που λες!! το οποιο να σε ενημερωσω δεν γνωριζομαστε απλα αγαπαμε μια μπαντα παθολογικα, οπως και εσυ πιθανον καποια να αγαπας, και απλα βρηκαμε μια στεγη, μιας και δεν υπαρχει καποιο επισημο fan club, να τα λεμε!

Ειλικρινα δεν νομιζω οτι ειστε FW fans. δεν εχουν τετοιους. τους προσβαλει η συμπεριφορα σας. μαλλον ειστε οι γνωστοι anti dt fans…γιατι σας εκλεψαν τις συνθεσεις και βγαζουν λεφτα απο αυτες. αλλους λογους δεν μπορω να βρω τοσα χρονια που σας βρισκω μπροστα μου!!

Στα υπολοιπα. Η ωρα εναρξης ειχε υποθει εδω και μαλιστα και απο εμενα, αλλα εχετε δικιο οσοι γκρινιαζετε!
ο χορος τον γουσταρα πολυ. μου θυμησε τις πρωτες χρονιες του rockwave, μπυρα πολυ παγωμενη.
Εμενα ο ηχος δεν με χαλασε. καθομουν κεντρο προς αριστερα 5 μετρα απο την κονσολα του ηχου. στην αρχη στους fates ηταν καπως αλλα μετα εστρωσε, ενω στους dt ηταν αριστος εκτος απο κατι περιεργα εφε στην φωνη του labrie που δεν καταλαβα εαν ηταν επιτηδες ή δεν πηγε κατι καλα.

Fates Warning.
Πρωτη φορα που τους ειδα σε ανοικτο χωρο. ειχα μεγαλη απορια πως θα ειναι, βαλε και τον ηλιο που ηταν ακομα ψηλα. ασυνηθηστο ηλιος και fw:p
σαφως και στους κλειστους χωρους αποδιδουν καλυτερα, τους βοηθαει και η μουσικη τους και τα φωτα που δημιουργουν την καταλληλη ατμοσφαιρα να κατανοησεις τις μουσικαρες που παιζουν.
ομολογω οτι ημουν απο αυτους που δεν χτυπιομουν (εκτος το eleventh hour) γιατι πολυ απλα δεν το εχω κανει ποτε σε καμια απο τις φορες που τους εχω δει, αλλα ρουφηξα μεχρι το μεδουλι την εμφανιση τους. Ηπια αρκετες μπυρες στην μια ωρα που επαιξαν (tnx βασιλη για το delivery), και απλα δεν ζεσταθηκα αλλα φουσκωνα απο περιφανια που αυτη η μπαντα ειναι ακομα εδω υστερα απο τοσα χρονια!! Μπραβο σας ρε λεβεντες!!

Dream Theater.
ηταν η εκτη φορα που βρεθηκα αντιμετωπος με το ονειρο. υστερα απο οσα ειχαν γινει και ξεροντας το setlist ειχα μια μονον απορια εαν θα ειναι οντως τοσο καλοι και δεμενοι οσο διαβαζα στα φορουμ μα κυριως σε τι ψυχολογια βρισκονται μετα απο ολο αυτο! Λοιπον αυτο που ειδα και οσοι τους εχουν δει πολλες φορες ας το επιβεβαιωσουν, ειναι οτι ειχαν μια πρωτογνωρη ελευθερια σε οτι και να εκαναν. με στενοχωρησε αυτο που το διαπυστωσα. δεν μπορουσα να πιστεψω οτι o Portnoy, που μου ελειψε χθες ρε γαμωτο(oxι σαν παικτης αλλα σαν φιγουρα), ηταν τοσο επιδραστικος επανω σε μουσικους τερατα!!
και οι πεντε τους εσκισαν. ο petrucci ειναι σταθερη αξια και ειναι μουσικος τρομερου επιπεδου οποτε ημουν βεβαιος για το τι θα δω.
ο myung ηταν απολαυστικος και γεματος. παιδια ακουγα πολυ καλα εκει που καθομουν!
ο rudess ειναι μια ομαδα μονος του ο π…ς. ειναι ο ηγετης της μπαντας πλεον και φαινεται αυτο. στο παιξιμο του? τι να πω?
ο νεος…ηταν τρομερα ωραιος. εδωσε κατι αλλο, ασυνηθηστο για ολους εμας τους εχουμε δει πολλες φορες. ηταν ανετος και περναγε καλα. δειχνει να εχει τρομερη χημεια και η τιμη να ειναι πισω απο αυτο το drum kit και την σεβεται και την βιωνει οσο μπορει. θεωρω οτι δινει στην μπαντα αυτο το κατι που θελει, οπως ο κινητηρας με το σωστο καυσιμο!
ο Labrie, σαν το παλιο κρασι! ο τραγουδιστης τους εδω και 20 ΧΡΟΝΙΑ!!! ηταν σε τρομερη κατασταση, αυτος και εαν ηταν απελευθερομενος, και πολυ επικοινωνιακος. Εαν ειναι οπως διαβαζω και στο αλμπουμ τοσο καλος…βλεπω να ξαναπιανει παγο η κολαση.
στα κομματια, το οργιο του endless sacrifice και του fatal tragedy μαλλον τα καλυτερα. το on the backs ηταν πολυ εντυπωσιακα καλυτερο live αλλα η αδυναμια που λεγεται The Great Debate με γονατισε.

Φετος το εχω παρει αποφαση, δεν εχει βαρκελωνη και barca, φετος οταν ξαναερθουν ευρωπη θα παω εξω να τους ξαναδω.

ΥΓ με γεμισε θληψη που χθες δεν ηταν εκει οι τριτοι της παρεας. εαν ο tate ειχε λιγο μυαλο ρε γαμωτο…

Όχι με τη μπάντα. Με το αν είσαι fanboyς ή όχι δν έχω πρόβλημα. Απλή αναφορά έκανα.

Για τον LaBrie, σε γενικές γραμμές πολύ καλός μπορώ να πω, αλλά θα ήθελα στις ψηλές να είναι/ήταν πιο “καθαρή” η φωνή του.

Γεια σου ρε Τζόρνταν καραμπουζουκλή με τις πενιές σου…άλα της…

__Εχω να πω (κυρίως) δύο πράγματα. Πρώτον, ο κόσμος, οι άνθρωποι (και εγώ μέσα), όσο πάνε στερεύουν από ποιότητα, υπομονή και καλή προδιάθεση. Παλιά (πολύ παλιά) κάποιος έκανε βλακεία στο δρόμο και άντε να του έριχνες μια μούτζα, τώρα θέλεις να κατέβεις απ’ το αμάξι να τον βγάλεις έξω, να το σπάσεις στο ξύλο, να του ανοίξεις το κεφάλι και να του δώσει τα μυαλά του να τα φάει. Δεύτερον, δεν ξέρω αν αξίζεις να γράφεις κάτι ή να απαντάς σε κάποιον, οι περισσότεροι δεν διαβάζουν ούτε έχουν όρεξη να διαμορφώσουν γνώμη πέρα από την παγιωμένη αποψάρα τους (την οποία δεν έχουν κάνει σκεφτεί ή κατασταλάξει σε αυτή).

__Οπότε γράφω 1-2 πράγματα έτσι, “από χόμπι”… δε με ενδιαφέρει να τα διαβάσει κάποιος για τους λόγους που προανέφερα -δεν περιμένω τίποτα, απλά έχω χρόνο αυτή τη στιγμή.

__Απλά προς όλους, να πω το εξής: ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΚΙ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΤΕ ΤΑ 40 (για να μην πω για τα 35 που έλεγε μόνο για τους headlines)? Τεράστια γράμματα: DREAM THEATER και από κάτω, με μικροσκοπικά γράμματα +special guest: Fates Warning… ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ? ΕΛΕΟΣ. Και Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ να έλεγε, δε λέμε ότι οι Fates δεν είναι ΥΠΕΡ μπάντα, ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ αξίας, λέμε το αυτονόητο, σταματήστε να φέρεστε λες και ήταν Headliners οι Fates… Ισως αρχίσετε να βλέπετε και αντικειμενικά το πώς ήταν το κοινό της συναυλίας αλλά και η απόδωση των ίδιων των fates (π.χ. διαβάστε αυτά που έβαλε ο Crimson για το live στη Λαρισα).

[SPOILER]

__Χαχα, αρκετοί βρε Ραζ. Εγώ το κατάλαβα αυτό που λέει ο φίλος, οπότε μαζί με εμένα και ένα άλλο παιδί που σχολίασε (δε θυμάμαι ποιος) 3 κιόλας! χαχα! Α και ένας φίλος μου στη συναυλία (ήταν ντράμερ όμως). Βασικά σε μπάντες όπως οι θίατερ, το κοινό είναι ΠΟΛΥ υποψιασμένο και διαβασμένο, και “ζει” για τις λεπτομέρειες(?) και την τεχνική που θα κάνει τη διαφορά. Δεν είπε κανείς ότι του χάλασε το live απ’ αυτό. Αλλά όντως το θέμα με το χάι-χατ θέλει διόρθωση, αρκετοί το επισημαίνουν. Και στο Forsaken έπαιξε “διαφορετικά” (και αλλού) και καλά κάνει, απλά όπως και ο Lars Ulrich έτσι και Portnoy, γράφει “πιασάρικα” θέματα, αν πας να τα “βελτιώσεις” /αλλάξεις /γεμίσεις συνήθως την πατάς και θέλει προσοχή (φαντάσου π.χ. να βάλεις μία έξτρα νότα στο ριφ του Smoke On The Water, χαχα, κακή ιδέα)

__Φίλε Μάρινερ, πολύ κακό “review”. Και μαζί με κάποια που έγραψες μετά, “εμπρηστικό” και άδικο. Δε θέλω να σου κάνω κριτική, πρώτον γιατί καταλαβαίνω (και εσύ ψιλο-καταλαβαίνεις, το είπες και μόνος, ότι ξενέρωσες και εκεί τελείωσαν όλα) την απογοήτευσή σου και εν μέρη τη συμμερίζομαι και δεύτερον γιατί θα καταλήξουμε όπως με τον panpetrag και δε το θέλω. Από κοντά και με καφεδάκι θα τα λέγαμε τέλεια, θα είχες ξενερώσει κιόλας από την απογοήτευση και όλα οκ, αλλά από το ίντερνετ, μπορεί να παρεξηγηθούν πράγματα. Με λίγα λόγια πάντως, το χειρότερο δεν ήταν σε καμία περίπτωση, ήταν ΠΟΛΥ καλό, για εσένα ήταν έτσι γιατί στεναχωρέθηκες… ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ όμως… συμβαίνει δεν είναι κακό, απλά το παραπήρες βαριά, δεν στεναχωρήθηκες “αντικειμενικά”. ο περισσότερος κόσμος σεβόταν τους Fates, αλλά μιλάμε για συναυλία των DREAM THEATER με very special GUESTS τους Fates. Και ξεχνάς ότι οι fates και κάθε fates και theater είναι ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΕΣ και οφείλουν να αποδίδουν ΠΟΛΥ καλά ακόμα και όταν έχει πεθάνει πριν από μία ώρα η μάνα τους, τους έχει παρατήσει η γκόμενα ή το κοινό ΔΕΝ πεθαίνει γι’ αυτούς. Συγνώμη αλλά οι πολυαγαπημένοι μου fates ήταν φανερά συγκρατημένοι και ξεφουσκωμένοι και κουρασμένοι (πιθανότατα από το απίστευτο live της προηγούμενες μέρας στη Λάρισα και το ξενύχτι μετά το live και το ταξίδι την επόμενη μέρα). Και λίγο ξενερωμένοι που ήταν “very special guests” και όχι head ή co-headliners ή και που παίζαν και είχε ήλιο ακόμα. ΔΕΝ τα έδιναν όλα σε εμάς και εμείς είμασταν ψώφιοι -ξέρω θα μου πεις ότι κι εμείς δε τους δίναμε αυτό που τους έδιναν στη Λάρισα, αλλά, come on, ο πρώτος λόγος είναι σε αυτούς, αυτοί είναι οι καλλιτέχνες και δεύτερον, αν δε τους άρεσε που άνοιγαν τους Theater, να μη το κάναν. Εσύ αλήθεια, διάβασες τι έλεγε το εισιτήριο που πλήρωσες; αν ναι, κακώς γκρινιάζεις ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. και εγώ επειδή καθόμουν πίσω, σε πληροφορώ ότι ο κοσμος καταγούσταρε με fates, τους απολάμβανε πιο χαλαρά όμως (τι να κάνουμε, έχουν /είχαν λιγότερους φαν από τους θίατερ), χειροκροτούσε συνέχεια, σήκωνε χέρια, χαζοτραγουδούσε, χαζοχτυπιόταν κλπ… Οκ εγώ ήμουν από τις εξαιρέσεις, αλλά όλοι περνούσαν καλά και χειροκροτούσαν κλπ και μάλιστα σε “απλά καλούς” fates (που είναι το κέφι, που είναι οι ψηλές, που είναι το πάθος οέο). ΙΣΩΣ εσύ να ήσουν μπροστά-μπροστά που όμως σκέψου, εκεί θα ήταν γεμάτο από πωρωμένους οπαδούς των HEADLINER που δε μπορούσαν να περιμένουν δευτερόλεπτο απ’ το να ακούσουν την λατρεμένη μπάντα τους -εξού και πήγαν κάγκελο, απ’ τους πρώτους στη ζέστη κλπ… Μακάρι να γινόταν πιο πολύ χαμός απ’ το κοινό, να ήταν οι fates στα καλύτερά τους (αν και ήταν ΚΑΛΟΙ) να ήταν πιο παθιασμένα και από τις δύο μεριές, αλλά ιτ’ς οκ. Μη χαλιέσαι ΤΟΣΟ χωρίς ουσιαστικό λόγο. Και μην ξαναπας σε συναυλία ΑΛΛΗΣ μπάντας που κάποια στιγμή αργότερα ανακοινώνεται ότι θα τους ανοίξει η δική σου αγαπημένη σου μπάντα. και μη φέρεσαι σα να έπαιζε η δική σου μπαντα Headliner, χαλιέσαι μόνος σου. Δηλαδή αν ανοίξουν οι Shadow Gallery αύριο τους Tool (λέμε τώρα), τι περιμενεις…; Να γίνει αυτό που έγινε στη δική τους συγκλονιστική συναυλία σε κλειστό χώρο με (μόνο) δικούς τους οπαδούς που τους λάτρευαν; Ελπίζω φίλε μου να (θέλεις να) καταλαβαίνεις τι λέω και να μη με παρεξηγείς.

__Ποιοτικά, ενώ μιλάμε για μουσικούς με τρομακτικές ικανότητες (που κάποιοι γάμησαν, π.χ. Αντλερ) και ποιότητα ακόμα και τώρα, παίξαν ΜΕΤΡΙΑ για το επιπεδό τους και ΚΑΛΑ γενικότερα. Οχι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, όχι ΤΡΟΜΕΡΑ ή ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ. Οποιος δε θέλει να το δει, κακό γι’ αυτόν. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ποιοτικά ήταν ΚΑΤΩ ΠΟΛΥ απ’ τους θίατερ ως μπάντα και απόδωση. Αν είχαν παίξει όπως πριν μια μέρα στη Λαρισα, θα λέγαμε, "παίξαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οι θίατερ, αλλά οι fates αν και σαπορτ έκλεψαν την παράσταση, ακομη /πολύ πιο πάνω από τους θίατερ… Μακάρι να παίζαν “έστω” όπως παίξαν από τη μέση και μετά του set… Πάντως, η μετριοπαθεια του θεού Μαθιού και τα λαθάκια σε σόλο του Αρέστι, ΔΕΝ βοηθάν για να πεις ότι ήταν η κιθάρες πάνω σε ποιότητα προχθες απ’ τις κιθάρες (α) των θίατερ. Το ίδιο για τον ντράμερ, για το οποίο προσωπικά πιστεύω ότι αν είχε πάει στις οντισιόν των Θίατερ θα είχε ρίξει πολλά σαγόνια στο πάτωμα και τον υπερ-γουστάρω, αλλά έπαιζε στο ρελαντί (και ήταν πάλι ΦΟΒΕΡΟΣ)… Αυτό εννοούμε. Μη τα παίρνεις προσωπικά. Δε θίγει (πώς θα μπορούσε) κανείς τους Fates.

__Γενικά ο ήχος ήταν μέτριος προς “οκ” για fates και καλός έως “ΚΑΛΟΣ” για θίατερ. Απλά, από τα πολλά αρνητικά σχόλια που διαβάζω από άτομα που καθόντουσαν εντελώς αλλού (εγώ ήμουν μπροστά από το δεξί “τσαμπί” στο ύψος του ηχολήπτη -χεχε), ότι ο χώρος είχε θέματα και ο ηχολήπτης δεν ήταν και τόσο καλός… Σε άλλα σημεία ήταν πολύ καλός και σε άλλα πολύ μέτριος. Γενικά όλη η συναυλία και των δύο μπαντών είχε θέματα ήχου κυρίως στις χαμηλές συχνότητες…

__Οσο για τα κομμάτια, το Forsaken το παίξανε ΠΟΛΥ καλά και ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ να έχουν από 1 κομμάτι απο κάθε άλμπουμ, ήταν καλή επιλογή το συγκεκριμένο, μικρό, γνωστό (καλοί οι οπαδοί που σε ξέρουν από Majesty εποχές -ναι, και οι 5 χαχαχα- αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να γράψεις και τους νέους οπαδούς που σε έμαθαν πιο προσφατα), ωραίο ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ και λάιβ το έσκισαν. Τώρα για το These Walls, τι να σου πω, εγώ όταν αρχισαν για να το παίζουν, καραγούσταρα, είπα “γιατί δε το βγάζουμε και εμείς αυτό με τη μπάντα;” μ’ αρέσει, τώρα αν υπάρχουν καλύτερα σε εκείνο το δίσκο (δε λέω για το back catalogue που αναφέρεις γιατί είπαμε, ένα από κάθε δίσκο), καλά το πάκιν αττάκ (που το παίζουμε -λολ) καλύτερη επιλογή αλλά το έχουν παίξει πολύ περισσότρο στο παρελθόν νομίζω, το οκταβάριουμ ΠΟΛΥ μεγάλο (και το έχουν παίξει), ε, η καλύτερη από τις άλλες επιλογές νομίζω. Και το παίξαν πολύ καλά.

__Για Μαντζίνι, ΑΝ διάβασες τι έγραψα, συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό. Ενδεικτικό είναι ότι στο νέο κομμάτι έλαμπε, καλύτερος και απ’ τον δισκο που είναι χωμένος στη μίξη -χοχοχο. Νομίζω στην επόμενη περιοδεία θα είναι ακόμα καλύτερος, “πολύ” καλύτερος. Τώρα για τον ΛαΜπρί, είσαι αστείος και πατάς πάνω σε αλήθειες, αλλά αν το δούμε αντικειμενικά, στα μισά από αυτά που λες γίνεσαι “αστείος” αν τα λες σοβαρά. Εχει φάει πολύ΄κράξιμο από μένα ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ, αλλά “στα συνήθη υπό του μηδενός στάνταρ του”, φίλε μου, αν το λες σοβαρά, δεν έχεις ιδέα από μουσική ή από αντικειμενικότητα. Χαζοεπικοινωνιακός; 100% δίκαιο, το ανάφερα κι εγώ, άστα, πήγε να με ξενερώσει πολύ άσχημα εκεί. “Αστείος και φωνητικά και ώς performer”… ΕΛΕΟΣ. Τώρα τα υπόλοιπα που λες, μάλλον τα είδες στους εφιάλτες σου, γιατί είναι παλιοί εφιάλτες αυτοί που ήταν όντως πραγματικοί αλλά εσύ έχεις μείνει κολλημένος εκεί -έχει βελτιωθεί πολύ σ’ αυτό. ΠΟΛΥ. Και αν θες να του τα χώνεις γερά όταν “φταίει” γιατί είσαι αντικειμενικός και κάνεις κριτική, τότε, πρέπει να έχεις την αντικειμενικότητα να του δίνεις και πίσω το δίκαιο όταν έχει. Είσαι φουλ υπερβολικός σ’ αυτό το θέμα, και αν είναι λίγο έντονος ο τρόπος μου, μη με παρεξηγείς είναι απέναντι στην δική σου υπερβολή, όχι σε εσένα προσωπικά φυσικά. :slight_smile:

__Α ναι! Γμτ, τι ξενέρωμα ήταν αυτό… ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ…

__Χαχα, γενικά συμφωνώ στα περισσότερα -χαχα, τα λες και ωραία (άκου Angry Birds :lol:)! Ενα παλικάρι που μιλήσαμε μετά τη συναυλία (άγνωστός μου -και γαμώ τα παιδιά) προσπαθούσε να περιγράψει μετά από το μουσικό μεθύσι σαν κιθαρίστας κι αυτός πόσο τέλεια έπαιζε ο Πετρούτσι: “ρε φίλε… τα… τα δάχτυλά του… ήταν σα να ήταν από… από… γυαλίιι… και νερόο…!” χαχα, και έχει δίκαιο! Το παίξιμό του ήταν “fluid” και “effortless” τα περάσματά του στις χορδές, η ήχος, η άνεση… μαγεία. Νομίζω είναι στα καλύτερά του!

__Ναι-ναι, τα λες πολύ καλά. Απλά στη συγκεκριμένη διαβάζω πολλά παράπονά από πολλά μέρη. και εγώ που καθόμουν κοντά στον ηχολήπτη, είμαι ικανοποιημένος αλλά όχι και πολύ. Αλλά έχεις δίκαιο και καλή συμβουλή για τους εξωτερικούς χώρους, υπάρχουν και “μαύρες τρύπες” στο ήχο συχνά…

__Ε, προσυπογράφω τα πάντα, τα πάντα. 8)
[/SPOILER]

Χαρά στο κουράγιο σου αγόρι μου, επικό ποστ έκανες, το οποίο μάλιστα με βρίσκει σύμφωνο σχεδόν σε όλα.

__:lol: θενκς, άσε ναι, μου πήρε ώρα τελικά, θενκς!! :slight_smile:

οχι… δεν ημουν αυτος!!!

[B]petpanag said:[/B]Ειλικρινα δεν νομιζω οτι ειστε FW fans. δεν εχουν τετοιους. τους προσβαλει η συμπεριφορα σας. μαλλον ειστε οι γνωστοι anti dt fans…γιατι σας εκλεψαν τις συνθεσεις και βγαζουν λεφτα απο αυτες. αλλους λογους δεν μπορω να βρω τοσα χρονια που σας βρισκω μπροστα μου!!

ναι… εχεις δικιο… δεν ειμαι φαν των Fates Warning, απλα δεν ειχα κατι καλυτερο να κανω και λεω, ρε δε μπαινω να γραψω μια μαλακια για τη συναυλια να περασει η ωρα!!!

τι να πω…

πες τίποτα για τον LaBrie

γιατι??

edit… αααα… το πιασα!!! ναι!!!

Ο shadow έγραψε σε ένα (!) ποστ ότι ακριβώς σκεφτόμουνα αλλα βαριόμουνα να γράψω διαβάζοντας τα διαφορα ποστς των τελευταίων 30 ωρών.

Q σου λεβέντη μ! :smiley:

πσ. θεός ο rudess με το μπαγλαμά. Πάω πολύ μουσικούς που ψάχνονται με τοπικα οργανα κλπ.

φιλε shadowcaster τωρα προσεξα το spoiler σου:oops:#-o και μπορω να πω οτι συμφωνω απολυτα με αυτα που λες…
ξερεις η ψυχολογια παιζει τεραστιο ρολο σε ενα live ακομα κ αν βλεπεις την αγαπημενη σου μπαντα πανω στη σκηνη!!!

δεν εχω καμμια απεχθεια για τους THEATER…
ισα ισα που ειναι απο τις πρωτες prog metal μπαντες που ακουσα και παραμενουν απο τις αγαπημενες μου…

λατρεύω Shadowcaster με τις σωστές τοποθετήσεις του…:smiley:
σε κάνει να μην παιδεύεσαι να γράψεις ο ίδιος.:stuck_out_tongue:

πάντως μερικοί είστε εγκάθετοι…χωρίς να πάω στο Live στη μαλακασα, καταλαβαίνω απο το σύνολο των Post Πως κάποιοι έχουν αντιπάθειες και πως τα πράγματα δεν ήταν ετσι όπως τα λένε μερικοί…πως ευχαριστιόσαστε μετά αυτά που ακούτε και βλέπετε(φαντάσου για κάποιον που έχεις αντιπάθεια, να κάνει την εμφάνιση της ζωης του, και εσυ απο κόλλημα να λες, “πάλι τα ίδια χάλια.!”).? θέλει ηρεμία να περιγράψεις αυτό που είδες και οχι αυτό που έχεις σαν κανόνα στο μυαλό.

δε καταλαβα τι εννοεις crimson…

βασικα αυτο δεν καταλαβα…
θέλει ηρεμία να περιγράψεις αυτό που είδες και οχι αυτό που έχεις σαν κανόνα στο μυαλό.

τι εννοεις σαν κανονα στο μυαλο???

μάλλον εννοεί ότι αν πιστεύεις κατι πρεπει να το παραμερίζεις και να μην προσπαθεις να δεις αυτο που πιστεύεις.

πχ Εγώ δεν πάω τη Λαμπρή μια, και πιστεύω ότι ειναι γτπ κ χανει ψηλά, χάνει χαμηλά, χανει μετρια και γενικά χάνει. Αν παω και περιμενω να δω αυτο και δεν ακουω τι λεει και πως το παει και εχω ηδη αποφασισει την κριτικη μου πριν καν τον δω, ε δε θα ειναι και η πιο αντικειμενικη και δικαιη αποψη.

Και απόδειξη αυτου το προχθεσινο (! πω 2 μερες περασανε ε?) live , στο οποίο ο Λαμπρούκος ήταν αξιοπρεπέστατος (και το λεει αυτο ο άνθρωπος που όταν είδε το fake video στο utube ότι φεύγει άρχισε να μοιράζει πεντοχίλιαρα :D)

γιατι να πας να δωσεις τα 40 ευρουλακια αν εισαι προκατειλημμενος???
μαλακια δεν ειναι??
δεν θα το εκανα ποτε αυτο και δεν το εχω κανει!!!

το…remali(:D) το βρήκε…και ας μην έβαλα όνομα σε αυτό που έλεγα…και εγώ εχω κράξει τον λαμπρη…αλλά δεν γινεται 25 άτομα να λένε για το πόσο καλά πήγε και να έρχεται ενας ξέρω γω και να λέει απογοήτευση…οκ, το καταλαβαίνω οτι είναι η άποψη του, αλλά μάλλον αυτό που έχει στο μυαλό του για τον labrie νίκησε αυτό που έβλεπε πάνω στην σκηνή…και είναι κρίμα…δεν χρειάζονται αυτά.χανεις και την ουσία στο Live που πήγες…
[B]edit[/B] αυτό που λεει ο απο πάνω…δεν εχει νόημα να πας αν θα “δεις” μόνο αυτό που έχεις στο μυαλό σου, και οχι αυτό που γινεται…αντε να πας προκατειλημμένος, και να αλλάξεις γνώμη τρώγεται…αλλά να πας και να έχεις την ιδια γνώμη γιατί…ετσι, ειναι λίγο κουλό

*ενα άκυρο…οι φορές που εχω ακούσει theater ειναι πολλαπλάσιες απο αυτές που εχω ακούσει fates…just saying

νταξει… το [B]γιατι… ετσι[/B], ειναι λιγο υποκειμενικο γιατι σε καποιους μπορει να αρεσε η αποδοση του λαμπρη προψες σε αλλους οχι…