Dream Theater - Fates Warning 02/08/11 @ Terra Vibe Park

αμα γινει κατι τετοιο εγω θα αρχισω να πηγαινω εκκλησια μετα!!

ΥΓ μακαρι να ΜΗΝ γινει!!:p:p:p χαχαχαχ

Back to the future: http://www.youtube.com/watch?v=w4ids4rOegI

Εδώ το πολύ-πολύ να ανέβει ο Βασίλης (ο Παπακωνσταντίνου ντε!) για να κάνει brutal φωνητικά στο A Night to Remember! :stuck_out_tongue:

από τη βιασύνη μου το πόσταρα στις φήμες, αλλά

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011, Θέατρο TerraVibe Park, Αθήνα

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Dream Theater, [B][SIZE=“4”]με special guests τους Fates Warning[/SIZE][/B], συνεχίζεται.

[SIZE=“7”]ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΒΔΦΓΒΙΘΑΡΕΒΚΘΞΦΣΦΑΚΚΚΚΚΚΚΚ[/SIZE]

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΗΑ

γυρνάω από Ολλανδία 1η Αυγούστου, θα αυτοκτονούσα αν έχανα Fates

ελπιζω να ισχύει το Live στη λαρισα να μην φάω τα ρούχα μου.

Ντάξει 2-3 φορές έχω δει τον καθένα ξεχωριστά αλλά τέτοιο live δεν χάνεται για κανένα λόγο…Enick από που το quot-αρες αυτό ?

email από τους ντιντίδες

τα στέλνουν λίγο πριν τις ανακοινώσεις συνήθως

το είχε και στη σελιδα της didi…

επίσης μεχρι και στο sport-fm:p

Τώρα δεν χάνετε με τίποτα…με τίποτα:):!:

ρε, δεν νιώθω καλά.

:D:D:D:D:D

Ευτυχώς που δεν ανακοινώθηκαν οι Gamma Ray τελικά! Μια χαρά, DT + Fates Warning παρέα. Αναρωτιέμαι με ποια σύνθεση και τι setlist θα εμφανιστούν οι Fates… :-k

(οι οποίοι δεν έχουν κάτι στην επίσημη σελίδα τους)

οχι ρε γαμωωω.δλδ να ανεβω να δω fates και να φαω στη μαπα theater???:(:(:frowning:
θα δειξει.

:cry::cry:

FATES WARNING ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Οι Γουωρνινγκ μονοι τους 30 και οι ΔΥΟ μαζι με 35???8O

Εντιτ: Να φερουν και ραιχ να δουμε ολη την επικη προγκρεσιβ σκηνη και να μεινουμε στο τερρα βαιμπ!

Ακυρο…:stuck_out_tongue:

Συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό των περισσοτέρων μιας και οι Fates είναι αγαπημένοι, πρέπει όμως να δείξουν κάααατι παραπάνω στο σανίδι από την τελευταία φορά. Τους έχω δει όλες τις φορές που έχουν έρθει Ελλάδα…και παρόλο που πέρασα πάλι εκπληκτικά στην Parallels περιοδεία, αυτό οφειλόταν περισσότερο στη δική μου διάθεση και όχι τόσο στη δική τους απόδοση. Παραήταν τυπική και επαγγελματική εμφάνιση τώρα που το βλέπω πιο ψυχρά και αντικειμενικά το πράγμα. Πρέπει να βγάλουν εξαιρετικό σετλιστ και να βγάλουν πολλή ψυχή αν δεν θέλουν να μας δώσουν μια απο τα ίδια.

με προλαβες, όντως αν ήταν και oi Queensryche, τοτε… δεν μεταδίδω άλλο.

Ετοιμαζω μεγα πρηξιμο-απανωτα mails προς Didi για Queensryche. No kiddin’. Ή τωρα ή ποτε.

Ας φερουν βιολια να κλεισουν με At Fate’s Hands (που ειναι και ευκολο να το πει τωρα το Ray) και δεν με νοιαζει :stuck_out_tongue: