^^δεν εχει νοημα να το κάνεις,.,.εκείνες τις μέρες νομιζω είναι σε αμερικάνικη περιοδεία…
Να τσακιστουν να ερθουν :razz:
Τα κανονισα. σας το ειπα λιγο νωριτερα σε αλλο τοπικ!!
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1158331#post1158331
Εγω ευτυχως δε χρειαζεται να φαω στη μαπα Fates Warning, μπορω απλα να παω αργα
αυτα ειναι!!! μια χαρα!! ωραιο πακετακι πλεον…κ εχω ηδη ticket απο τοτε που βγηκαν…δεν με χαλασε καθολου 8)
60 και σήμερα! Δώσε!
[B][SIZE=“4”]FATES ΡΕ Μ…ΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE][/B]
Άντε να ανακοινωθούν και οι Ryche, να δούμε το πακέτο που περιόδευσε στην Αμερική το 2003… :roll:
ξεχαστε τους Queensryche…στις 02/08 εχουν live στην Αμερικη
να ακυρωσουν.[-X
Nα φερουν και τον Kevin Moore ως special guest (όπως στο live των fates στο gagarin που γυριστηκε και DVD) και μετά να παιξει και ένα, ένα μόνο ένα κομμάτι με dream theater - το space dye vest - ζητάω πολλά ε???
και οι dt να φερουν special guest τον portnoy:p:p:p
xaaxaxaxxaxaxaaxaxax
ωραιο βραδυ προβλεπω παντως. με δεδομενες τις καλες σχεσεις των μελων δεν αποκλειω μια διασκευη στο τελος οπως εκαναν στην θρυλικη περιοδεια το 2003 με τους Queensryche.
Τι έγινε ρεεε;;;
Ονείρωξη…
Πωωω τι νέο είναι αυτό?Θα αφήσω την τελευταία μου πνοή στο χωράφι το βλεπω…
Είσαι προκλητικός
Να μείνει ο Moore ας πούμε να παίξουν όλο το APSOG και μετά να παίξει με τους DT δυο suites, η μία Images and Words κι η άλλη Awake… Ε; Ε; Ε;
Aς παίξει το APSOG, να πεθάνει ήσυχος ο γεροτοξικός και μετά ας κάνετε ότι θέλετε…
προβλεπω παλι οπως στους shadow gallery, να ειμαστε πιο πολυ οι καραφλοι (δεν ειμαι εγω βεβαια) απο τους μαλλιαδες!!:lol::lol:
Μόνο που στους SG έκανα τη μαλακία και δεν ήρθα…
Βαράτε…
Ας παιξουν το ivory gate of dreams και μετά οι Theater το change of seasons και ας ταφώ στο χωράφι…