Dream Theater - Systematic Chaos

Μόλις πάτησα το play και ξεκίνησε η ακρόαση του καινούριου Dream Theater! Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος:D

www.2torrents.com λοιπόν…:wink:

Το πρώτο κομμάτι τα σπάει και η αρχή του δευτέρου είναι υπέρτατη!!! Συνεχίζω…
Τι χαρούμενος που είμαι!!!:smiley:

Όπως και στο root of all evil έτσι και στο repetance οι theater χρησιμοποιούν μέρος από τραγούδι από προηγούμενο album τους… Επίσης απ’ ό,τι έχω διαβάσει, εντάσσεται στα κομμάτια που έχει γράψει ο Portnoy για τον αλκοολισμό (όπως και το this dying soul και μερικά άλλα που δε θυμάμαι τώρα) που θα βγούν σαν anonymous alcoholics ή κάτι τέτοιο…

Prophets of war!! Και ο Labrie είναι μεγάλος φαν των muse!! Μιλάμε το κομμάτι είναι muse όσο δεν πάει!!
Αν και ακούω πρώτη φορά το album και δεν έχω τελειώσει καν την ακρόαση, μάλλον είναι καλύτερο και από το φοβερό train of thought!!

Βλέπω να σε μαζεύουμε με το κουταλάκι μόλις τελειώσεις την ακρόαση!!! #-o :lol:

Από τώρα μη σου πω!!

Γαμώτο, γαμώτο, γαμώτο!!! Σήμερα με τόσο διάβασμα βρήκε να διαρρεύσει; :blink:
Μάνε με πώρωσες τώρα…:metal:

Δε σου λέω τίποτα!! Ειδικά το τελευταίο 18λεπτο έπος!!! Δισκάρα!! Το έχω ακούσει ήδη μιάμιση φορά και συνεχίζω δίχως ανάσα!! Κάτι ανάμεσα σε Train of thought-metropolis-six degrees (το πρωτο cd)… A, και δεν έχει μπαλάντα… Δεν ξέρω αν είμαι απλά τόσο κολλημένος ή αν είναι όντως τόσο εκπληκτικά φοβερός δίσκος!! ¶ντε ρε ακούστε το να δώ τι γίνεται!!:smiley:

Πωωω…πεθαίνωωωωωωω :yahoo:

The Ministry Of Lost Souls…

[SIZE=“6”]ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ???
ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ANOTHER DAY…[/SIZE]

Μπράβο στους Theater που μετά από την κοιλιά που έκαναν με το Octavarium επανήλθαν γαμηστερά…8)

:lol: :lol: :lol:

Βασικα τα instrumental και καλα demos ηταν ο κρυφος ποθος αρκετων dream theater fans και οχι μονο,δηλαδη να διωξουν τον LaBrie και να παιζουν 17λεπτα ορχηστρικα επη!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

Τωρα το κατεβαζω και γω…παει,δε βλεπω να ακουω τιποτα αλλο για λογο καιρο,κριμα και εχω παρει πραγμα που θα θελα να ακουσω,αλλα θα περιμενει!!!:smiley:

ακουσα ενα κοματι στο ραδιωφωνο που ειπαν οτι θα ειναι απο τον καινουριο δισκο. κ μου θυμιζε πολυ Metalica…
κλασικη συνταγη Theater! κλεβουμε κατι απο το παρελθον βαζουμε την τεχνικη μας κ τις γνωσεις μας κ φτιαχνουμε ενα καινουριο κοματι… Καλα κανουν! Μαγκια τους(γιατι ξερουν να το κανουν πολυ καλα!)
εγω ομως για ακομα μια φορα δεν θα παρω!

γενικα δεν τους πηγα ποτε τους Theater πολυ αυδανισμος οπως λεει κ ενας φιλος.
ομως παραδεχομαι οτι ειναι παικταραδες κ οτι προσφεραν στο Metal αλλα οχι στην μουσικη!

ενταξει…τα παληκαρια εγραψαν παλι…τα In The Presence Of Enemies (both parts) κορυφη, Prophets Of War σπερνει, Forsaken και The Ministry Of Lost Souls προσκυνω το μεγα Πετρουκιο…ανυπομονω για ενα ακομα live…

+1731249325484326883528325826508632084

btw το μεσιμερακι που το ειδα για πρωτη φορα το torrent ειχε γυρω στους 80 seeders και 120 peers…τωρα που το κατεβασα ειχε 392 και 698…στον αρεα ρεεεεεεεεεεε!!!

PS

[SIZE=5]ΓΕΙΑ ΣΟΥ PETRUCCI ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΙΕΣ ΣΟΥ!!![/SIZE]

Moλις τελειωσα και γω την πρωτη ακροαση…ειναι ομως πολυ νωρις για εμπεριστατωμενη αποψη!Ας πω οτι το βρηκα σαν μια μιξη Train of thought και Octavarium.Εχει απ ολα ο μπακτσες,ο,τι κι αν περιμενει κανενας απ τους Theater.Εχω καποιες ενστασεις,αλλα θα θελα να το ακουσω και οταν βγει,να διαβασω στιχους(μαλλον δεν ειναι το δυνατο σημειο του δισκου απ τα λιγα που επιασα…:-k )και γενικα να το ακουσω περισσοτερες φορες.Ξεχωρισα το 25λεπτο επος,το Prophets of war και το Dark eternal night.Eπαναληψη μητηρ μαθησεως ως γνωστον,οποτε ξαναπαταω play…:smiley:

Κοιτάξτε τι όργανο χρησιμοποιεί ο θεός!!!

enough said…lol :^)

Aμήν και πότε.