:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Από το χρονικό σημείο 3:40 και μετά γίνεται της Πόπης το κάγκελο!!!
Τέλειο κομμάτι και μακάρι να το παίξουν Μαλάκασα να τρελαθούμε!! [-o< [-o< [-o<
Η επιστροφή στον ήχο του Train of Thought είναι πιο εμφανής εδώ σε σχέση με το Constant Motion.
Τώρα έχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω τα In The Presence of Enemies Parts 1 & 2 και το The Ministry of Lost Souls…:-k :-k
Pou pige to teleytaio mou post?:-s
Kai auto to tragoudaki alla ta fwnitika me paramwrfwsh einai pragmatika enoxlitika kai prepei na ta katargisoun alliws tha apeuthinthw sto diethnes dikastirio tis Xaghs. Pragmatika katastrefoun ta kommatia.
Για στείλε link!!
Τhnx!
Θεος!! !!!
Το systematic chaos θα μαμάει όπως και το octavarium που ήταν δισκάρα αλλά κατώτερο από τα προηγούμενά τους…8)
eternal dark night κομματάρα με τις κλασικές στιγμές DT(πάντα επηρεασμένες από Kansas)!!
Άκουσα το The Dark Eternal Night. Δεν είχα ελπίδες να κάνουν τίποτα τρομερό οι DT. Έτσι κι αλλιώς έχει να μου αρέσει πολύ δίσκος τους μια δεκαετία. Το κομμάτι είναι μια διαρκής επίδειξη τεχνικής δυνότητας (κανείς ποτέ δεν αμφέβαλλε ότι την έχουν) αλλά του λείπουν όλα τα χαρακτηριστικά που θα το κάνανε τραγούδι. Επιμένω ότι οι DT θα έπρεπε πλέον να παίζουν instrumental. Δεν πειράζει ακόμα και τέτοια κομμάτια να παίξουν στο live θα είναι γαμάτοι.
μια απορία, επειδή δε θυμάμαι… εσύ δεν ακούς και psychedelic rock και τέτοια? (αν όχι γράψε λάθος):-k
Τί εννοείς psychedelic rock? Δώσε ένα παράδειγμα. Θέλω να πιστεύω ότι ακούω ότι ηχεί καλά στα αυτιά μου. Γενιλα δεν έχω κανένα κόλλημα.
Ε όλα αυτά τα γαμάτα που ακούει ο Hokam!! Έστω και τους Floyd να πάρεις… Απλά my point is, ότι και σε αυτά θα μπορούσαμε να πούμε ότι λείπουν όλα τα χαρακτηριστικά που θα τα έκαναν τραγούδια φαινομενικά.
Ας μην πάρουμε όλα αυτά τα κομμάτια των theater μόνο σαν επίδειξη τεχνικής, αλλά σαν μέρος του τραγουδιού. Σαν πολύπλοκα θέματα που δε θα μπορούσαν να παιχτούν αλλιώς παρά μόνο με υψηλή τεχνική… Όσο για το συναίσθημα πιστεύω ότι έχουν και πολύ μάλιστα… Ειδικά στο υπέρτατο :respesct: metropolis pt2…
Εγώ τους δίνω συγχαρητήρια που άλλαξαν τον ήχο τους και τον αλλάζουν συνεχώς μετά το Images (μέχρι και επηρροές muse τόλμησαν στο τελευταίο) και το κάνουν με μεγάλη επιτυχία καθότι είναι μεγάλοι και εμπνευσμένοι μουσικοί.
Αυτά είναι απόψεις βέβαια…
Να σου φέρω ένα παράδειγμα. Πάρε ας πούμε το Peruvian Skies. Είναι τραγούδι. Και μάλιστα γαμάτο. Η σύνθεση ενός τέτοιου κομματιού χρειάζεται κάτι παραπάνω από απλά τρομερή τεχνική κατάρτιση. Χρειάζεται έμπνευση. Για μένα οι Theater έχουν μείνει από έμπνευση. Είναι προσωπική άποψη καθαρά.
Βασικα η τελευταια σου προταση εχει ολο το ζουμι. .Το Falling into infinity ειναι ισως μαζι με το Octavarium,ο πιο αμφιλεγομενος τους δισκος και ειχε διχασει τρελα τους οπαδους,ακομα και το ιδιο το συγκροτημα.Για μενα η πιο radio-friendly προσεγγιση του οχι μονο δεν ενοχλει αλλα οπως λες και συ ο δισκος περιεχει μερικα εξαιρετικα τραγουδια full στην εμπνευση.Βεβαια δεν συμφωνουν ολοι οι οπαδοι μ αυτην την αποψη,ισα ισα εχω την εντυπωση πως οι περισσοτεροι τοτε τουλαχιστον διαφωνουσαν .Οποτε οντως ειναι καθαρα υποκειμενικο το ζητημα του αν ειναι εμπνευσμενο ενα αλμπουμ ή οχι.
Θυμάμαι όταν είχα πρωτοακούσει το Falling into infinity τους είχα κράξει για τα καλά…:lol: Βέβαια μετά την 10η ακρόαση και όπως κλασικά συμβαίνει με τους Theater είχα αλλάξει γνώμη.
loipon paides apóti eida kykloforise sto diktyo olokliro to album se torrent.den kserw an mporw na postarw pou tha to vreite (logw copyright klp…) an kserete omws apo torrent sites sigoura tha to vreite… alliws pm me kai ta leme…
Το κατεβασες και το ακουσες εσυ μαν?Νο offense,απλα ρωταω,γιατι ως τωρα εχω κατεβασει 3-4"systematic chaos"και δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ σχεση με Theater…
εγώ κατεβάζω ένα τώρα που είναι κατηγορηματικό! dream theater-systematic chaos***no fake***
1ώρα μένει ακόμα! Μακάρι να είναι το κανονικό :papas:
Μακαρι ρε Μανο!!:papas: .Τσεκαρε και πες αν ειναι!
eimai sti douleia kai den exw xrono/xwro/bandwidth gia katevasma…elpizw kiegw na einai to swsto tha to valw sto spiti…post if its the real one …cheers
Paradeksou to. Oi Theater exoun allaksei…