Το καινούριο κομμάτι δε με ενθουσίασε:-k :-k :-k (κοιτάξτε τί παίζω ο άνθρωπος κι έτσ…)
Πολύ trendy έγιναν ρε γμτ…πού είναι το πάθος που είχαν τα παλιά τους κομμάτια??(Αυτό το πάθος υπήρχε ακόμα και στο Train of thought)…
Περιμένω τα επόμενα τραγούδια του album να είναι κάπως διαφορετικού ύφους…
Και εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου…:-k :-k
Eίδωμεν…
Twra pou akousa to Constant motion se cd apo to Classic Rock, xwris na vgainei o kathenas kai na milaei opws to video kai me kalyterh poiothta hxou, den me entypwsiase… Twra eimai kai egw epifylaktikos…:-k
Και εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος γιατι εχουν αρχισει και επαναλαμβανονται απο οτι εχω ακουσει απο το καινουργιο αλμπουμ.
Μαλλον μονο σε εμενα αρεσε το Constant Motion.
Ξερω οτι κατι παρομοιο των Awake, Images and Words κλπ. δεν προκειτε να βγει. Το καινουργιο κομματι ομως μου εφερε πολυ στο μυαλο το Six Degrees, πραγμα που δεν με χαλαει καθολου.
Θα δουμε…
Mπα,δεν εισαι ο μονος! Οσο το ακουω μ αρεσει περισσοτερο.Θα διαφωνησω ομως με τον @Αnakasa_city στο οτι ειναι επιδειξη τεχνικης το κομματι.Τα σολο ειναι τεχνικα οντως,αλλα τα ρυθμικα δεν ειναι και τιποτα “ωχ αμαν τι παιζει τωρα”,σε σχεση με αλλα Theater κομματια.Αρκετα straight μου φανηκε η ριφ-ολογια παντως.:-k
Και σε εμενα αρεσε το κομματι, αν και ειναι επιδειξη τεχνικης, μου θυμισε Train Of Thought".
Μου φαίνεται ότι τα καλύτερα δεν τα έχουμε ακούσει ακόμα… Οπότε υπομονή…:-k
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Μακάρι,γιατί περιμένω πάρα πολλά από τους Theater…8)
(Αν δεν περιμένω απ’αυτούς,από ποιούς θα περιμένω???)
Ελπίζω να μας δικαιώσουν τελικά και να μαζεύουμε όλοι τα μυαλά μας με το κουταλάκι από το πάτωμα στο τέλος…:-k #-o
Den me xalasan toso ta merh twn organwn(mousikwn) alla oi grammes twn fwnitikwn pou mou fanikan pantelws adiafores.
Aκουσα και άλλο ενα κομμάτι το Dark Eternal Night το οποίο είναι ένα μουσικό όργιο 9.21 λεπτών…Επιτέλους ένα κομμάτι που φέρει την υπογραφή Theater… (Kαλύτερο απο Constant Motion πιστεύω…) Τα σπουδαιότερα αναμένονται…
Βασικα με το που το ακουσα μου ρθε η επιθυμια να παρω την κιθαρα και να την κανω καυσοξυλα…Αν το παιξουν live στο wave αυτο θα πεσουν πολλα σαγονια…Η εκδοχη που ακουσα ηταν umastered και εχανε αρκετα αλλα και παλι καταλαβαινεις οτι προκειται για μουσικο οργιο οπως ειπε και ο Davidian.Nαι καποιοι θα το πουν μουσικο αυνανισμο,αλλα οι DT ειναι απ τις λιγες μπαντες που τους παιρνει να το κανουν και το κανουν και καλα μαλιστα…Για την ωρα και τα 2 κομματια κινουνται στον αντιποδα του Octavarium παντως. Ωραια πραγματα…
Καλά όλα αυτά, θα μας πείτε όμως που το βρήκατε;
Χμ…αν στο πω αυτο μετα θα ξερεις πολλα and you must be eliminated… :lol: :lol:
Απο torrent και dc++ το βρηκα m8!
Y.Γ.Το αρχειο δεν ειναι μεγαλυτερο απο 11mb,διαρκεια 9.22,ολα οσα ειναι μεγαλυτερα ειναι fakes…
Το “The Dark Eternal Light” λέτε; Χοχοχο, το βρήκα
Πωωω, κόλαση λέμε. Οι DT που γουστάρουμε και αγαπάμε. Του παραληρήματος γίνεται από τη μέση και μετά! :band:
To tragoudi auto pantws uparxei kai sto Youtube…
btw,από τη μέση και μετά το the dark eternal night μου θυμίζει πολύ εποχή scenes from a memory…καλό αυτό…
επίσης ο portnoy στα drums σαρώνει άγρια…απίστευτος…άντε να βγεί το γαμήδι το album ρε πούστη μου…#-o
Και LTE2 θα προσεθετα…