Dream Theater - Systematic Chaos

Αμάν, η καρδιά μου! 8O

Δυστυχώς μέχρι στιγμής η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της περιοδείας :frowning:

Είναι γνωστή η εκτίμηση του Portnoy στους Symphony X.

Τους είχε επιβάλλει…εχμ…προτείνει και στο πρώτο Gigantour όσο θυμάμαι…

…αλλά μην ξεχνάμε : ο Portnoy είναι απατεώνας, εκμεταλλευτής, έμπορας, στάσιμος, τελειωμένος κλπ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε να γκρινιάζουμε παιδιά!!!

O Portnoy ws apatewnas,ekmetaleyths,emporas,stasimos,teleiwmenos exie paei toys Dream Theater ekei pou einai!:wink:

allwste mhn 3exname oti aytos kanei olh thn douleia ekei pera!

Πρέπει να τους ξαναφέρουν λοιπόν μαζί με Symphony X.
Θα χουν βγάλει και δίσκο και οι δύο.
ή ας φέρουν τους Symphony X έστω.

Ωραίος ο παίχτης! 8)

Mακαρι να τους ξαναφερουν,αν και χλωμο,γιατι οσοι πασχουμε απο το συνδρομο Theater δεν νομιζω να φτασει η 1.30 ωρα που θα παιξουν…Εκτος αν βολεψει για εξωτερικο εκει κοντα στα τελη Οκτωβρη που θα ειναι και οι Rush και συνδυαστει με το ετσι κι αλλιως βεβαιο ταξιδακι!8)

Update για το αλμπουμ

Στο καινουριο Classic rock και συγκεκριμμενα στο cd που το συνοδευει,θα περιεχεται το πρωτο σινγκλ του δισκου,το Constant Motion(διαρκεια 6:55).Στο επομενο 24ωρο απ οτι ειπε σημερα ο Portnoy στο φορουμ του,θα ανεβει και στο official site,μαλλον σε streaming μορφη.

Απ τα λιγα αποσπασματα που ακουσα,απο ενα κομματι του δισκου,στο οποιο συμμετειχαν και οπαδοι του γκρουπ(το Prophets of war),εκαναν την εμφανιση τους κατι επιρροες απο Muse,τις οποιες ακολουθησε ενα α λα-train of thought era ριφ.Αντε να δουμε…:slight_smile:

Σαν πολύ κόλλημα με Muse έχουν φάει μου φαίνεται…:-k :lol:

(Αν κρίνουμε και από το Never Enough…)

Καλα δεν το κρυψαν και ποτε εδω που τα λεμε…:smiley: Ο Portnoy δεν χανει ευκαιρια να τους εκθειασει!Ελπιζω μονο το καινουριο να ειναι κατι διαφορετικο και οχι μια απ τα ιδια.

Παρτε και ενα promo clip με καποια δειγματα απ το αλμπουμ απ τη μεση και μετα περιπου.:metal:

To link για free download του Constant Motion.Απ το πρωι το ακουω συνεχεια και εχω να πω…:metal: :thumbup:

http://www.roadrunnerrecords.com/dreamtheater/

Και εγώ το ακούω το Constant Motion, μου φαίνεται καλό δείγμα για το περιεχόμενο του Systematic Chaos. Διακρίνω μια εν μέρει επιστροφή στον ήχο του Train Of Thought, αλλά η φωνή του LaBrie ακούγεται πολύ… Hetfield, ειδικά στα κουπλέ, στις bridges και στο chorus όχι. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. :wink:

Ναι πολυ ενθαρρυντικο το δειγμα,αν και ελπιζω ο ρολος του Rudess στο τελικο αποτελεσμα να ειναι πιο καιριος,γιατι,προκειται απ οτι καταλαβα για heavy album και στο Train of thought ειχε παραγκωνιστει ελαφρως.(στο Octavarium παλι παραηταν εμφανης!:stuck_out_tongue: )Δικιο εχεις για τη φωνη.Εχω την εντυπωση(αν ξεχωρισα καλα)πως τραγουδαει και ο Portnoy με γρετζατη φωνη μαζι του στα κουπλε,γι αυτο ακουγεται ετσι.:-k

Σε σημεια μου θυμισε και λιγακι caught in a web!

Πολυ καλο δειγμα το Constant Motion.Οντως εχει την επιθετικοτητα του Train Of Thought(ευτυχως γιατι ειναι απο τα αγαπημενα μου album,αντιθετως με το Octavarium,που ειναι το μοναδικο album τους που με απογοητευσε πληρως).Υπομονη λοιπον.

Τώρα που το ακουώ καλύτερα, όντως ο Portnoy κάνει backing vocals, άλλωστε πολλές φορές έχει κάνει σε τραγούδια των Theater, π.χ. πρόσφατα στο Octavarium (το κομμάτι).

Btw, άκουσα και τα 4 δικά σας κομμάτια στο myspace και πολύ μου άρεσαν, μπράβο! (Buttman vs. Supperman, τι θεϊκός τίτλος είναι αυτός!!! :lol: :lol: )

Πολύ επίσης μου αρέσαν οι friends Sophia Innsbruck και Nikki Giavasis! Μμμμμμμμ! :naughty: :naughty: :naughty: :lol: :lol: :lol:

Thanx a lot m8 !!!:smiley: Εχουμε και το"Rhino’s Hemorrhoids"!:lol:Η λατρεια προς τον Zappa δυσκολα κρυβεται!! .Οσο για τη Nikki και τη Sophia,ειναι “εκλεκτες” φιλες…:naughty:

Εγώ από τον κυκεώνα της δισκογραφίας του Zappa έχω μόνο ΔΥΟ :oops: :oops: δίσκους: το Hot Rats (κορυφή) και το The Man From Utopia (που παίζει και ο Vai). Έχω ακούσει και το Studio Tan (Lemme Take You To The Beach και The Adventures of Greggary Peccary τέλεια :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ) και έχω δει και το 200 Motels και τρελάθηκα (Ο αγαπημένος μου Ringo των λατρεμένων μου Beatles ήταν τέλειος στο να ενσαρκώνει τον Zappa και επίσης ο Μοοn έγραψε.) :roll:

Δεν ξέρω από πού να πρωτοξεκινήσω με αυτόν τον άνθρωπο και τι να πρωτοπάρω. :smiley: :smiley:

Βασικα οσα και να ακουσεις,η δισκογραφια του,οπως λες και συ,ειναι χαωδης και η ποικιλια αυτων που εχει παιξει αλλο τοσο χαωδης!Εγω εχω καμια 50αρια πλεον(κανονικα cd,οχι mp3),αλλα και παλι μου λειπουν αλλα περιπου τοσα!!!8O #-o

Περα απο αυτα τα λατρεμενα που ανεφερες τσεκαρε(πολυυυυ ενδεικτικα!)Tinseltown Rebellion,Over-nite sensation,Ship arriving to late to save a drowning witch(επισης με Vai),τα τρομερα κονσεπτ Joe’s Garage και Thing Fish και το Zappa in New York,γιατι στη σκηνη ο Zappa ηταν ακομα καλυτερος!

Βγηκαμε :offtopic: κατι λιγα,αλλα Zappa ειναι αυτος!:smiley:

__Δε πειράζει για το Off-Topic, Zappa είναι αυτός, άσε που και ο ίδιος ο Portnoy τον λατρεύει και στο site του προτίνει 2-3 δίσκους ως μερικούς απ’ τους καλύτερους ever… 8)

__Ακουσα κι εγώ το κομμάτι μερικές (7-8 “μόνο” -καθώς μιλάμε για prog) φορές, αλλά πάντα ως μουσικό χαλί την ώρα που σερφάρω, οπότε ούτε μπορώ, ούτε θέλω να εκφέρω γνώμη! :stuck_out_tongue: Πάντως, τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά και όλα δείχνουν πως θα τα σπάει το Systematic Chaos!! 8)

__Οταν το ακουσω πιο αναλυτικά, θα επανέλθω… Αλλωστε, τώρα ακούω το καινούργιο των Rush!! Χεχεχε, προηγούνται! Θα συμφωνούσε και ο Mike σ’ αυτό! 8)

Check this out!:
http://www.roadrunnerrecords.com/shared/downloads/DreamTheater/Dream_Theater_EPK.mov

Mou fanikan se pneumatikh diaygeia, arketa focused se ayto pou ekanan tous teleytaious mines kai borw na eimai kai vash ton samples arketa aisiodoksos gia to “Systematic Chaos”. Idwmen.