Ωραίος!
Αλλιώς, αν δεν θέλαμε το λάιβ να έχει λάθη, θα ακούγαμε όλοι theater:p
Ωραίος!
Αλλιώς, αν δεν θέλαμε το λάιβ να έχει λάθη, θα ακούγαμε όλοι theater:p
θεωρω τους theater υπερτιμημενους… νταξ εχουν βγαλει καταπληκτικα κομματια αλλα ειναι υπερβολικο να θεωρουνται “αψογοι”. δεν ξερω… ολη αυτη η αποθεωση προς το προσωπο τους θεωρω πως ειναι too much. αντιθετα η απεναντι (λολ!!!ναι στην ιδια γειτονια μενουν :P) μπαντα με αγγιζει περισσοτερο κ τους εχω δει κ ζωντανα οποτε… τους χαριζω απλοχερα την ψηφο μου
Δε θυμαμαι αν εχω πει τη γνωμημ.
Ryche, με διαφορά.
Οι Theater ειναι παλιοι κολλητοι που πλεον δε τα παμε και τοσο καλα.
Δεν δηλώνει καμία άγνοια, δηλώνει άποψη για κάτι που έχω ακούσει (ελαφρότητα??)!!Δηλαδή μου λες ότι επειδή μου ακούγονται πρωτοποριακοί δεν μου αρέσουν?και επειδή άλλαξαν τον ρου(:lol: )??Πριν από 8 χρόνια?δηλαδή όταν περίπου είχε βγει το scenes (9 χρόνια έχει) που είναι απλά τέλειο?
Ρε Thundera άλλα σου λέω άλλα καταλαβαίνεις, είσαι και αρειανάρα.
Αντε μια τελευταία φορά.
Καλά κάνεις και δε σ’ αρέσουν. Αυτό είναι υποκειμενικό.
Το “Σιγά την μπάντα” είναι αντικειμενικά λαθος. Είναι λάθος να το λες για μια μπάντα που διαμόρφωσε τόσο πολύ τον σκληρό ήχο και υπήρξε τόσο πρωτοποριακή. Είναι σαν να λες σιγά την μπάντα τους Metallica ή τους Iron Maiden ή τους Slayer κ.ο.κ.
Aπό τη στιγμή που ακούς metal και δη prog, οφείλεις να μην τους αφορίζεις.
Αυτά.
παλικαρια παλικαρουδες…
το poll ειναι λιγο ακυρο απο μονο του.
οι Dream Theater παιζουν η μαλλον παιζαν Progressive …και μετα το γυρισαν στο Prog metal. κακως πολυ κακως…
πλεον ΝΑΙ…θα λεμε σιγα την μπαντα… πολυ ντορος για το ΤΠΤ.
μεχρι και 6 Degrees εγραφαν μουσικαρα!!
και οσοι διαφωνειτε ξερω…απλα ειστε πιο μικροι. μαθατε τους Theater εποχης μετα του Scenes, πιο μοντερνους…ετσι ειναι με ολους του 87-88.
δεν ειναι τυχαιο πως οι 83 ριδες τα βλεπουν αλλιως τα πραματα.
σοβαρεψου επιτελους μεγαλο παιδι εισαι!
ον τοπικ
κανενας!
Eλεεινο!!! Για απειρα γελια!!! Τι λες ρε παλι; Αν ειναι δυνατον!!!
Η αληθεια βρισκεται στην γενια του 83!!!
http://www.antidogma.gr/metallagmenoi.html
To λενε Ολοι!!!
Εμενα γιατι κατι μου λεει πως δεν τα εχεις ακουσει και απλα γουσταρεις θηατερ και επειδη ξερεις για τη κοντρα που υπαρχει μπηκες να φορτωσεις?,…λεω εγω τωρα…8)
Nταξει μην βγάζουμε και αυθαίρετα συμπεράσματα. Προφανώς και θα έχει ακούσει Ryche λίγο ή πολύ.
Αλλά δε θα βγάλει πουθενά αυτή συζήτηση, οπότε προτεινω να την αφήσουμε εδώ. Απλά είπε τη γνώμη του με λίγο προκλητικό τρόπο, φέραμε ενστάσεις οι υπόλοιποι και that’s it.
Οπότε για να μη γίνει μπαχαλο το τόπικ, ας μιλήσουμε καλύτερα επί της ουσίας.
Δεν ακουμε ολοι Fates warning να ησυχάσουμε λέω εγώ…?:lol:
Είναι μια άποψη. Πάω να χώσω Disconnected
Aντε μπραβο…! (αν και αυτοι μωρε, σιγα την μπαντα…) :lol: #-o
επιμενω
αλλο ρε παιδια να μεγαλωνεις με Falling και Scenes…λαθος… να περιμενεις να βγει το scenes…και να βγαινει οταν εισαι 1η λυκειου κ να παθαινεις πλακα!!!
με αυτα μεγαλωσαμε…και καραγουσταραμε και τους βλεπαμε live οταν πολλοι απο εσας πηγαινατε ακομα γημνασιο η και δημοτικο…και περιμεναμε και το επομενο…6 Degrees, δισκαρα!! και περιμεναμε το επομενο…Train of Thought…καλο αλλα οχι τοσο…και μετα τα σκατα…( η αν προτιματε, τα χειροτερα)
εσεις ρε μεγαλωσατε με αυτα τα αλμπους…τα παλια υπηρχαν και απλα τα πηρατε και τα ακουσατε.
ειναι αλλο να βλεπεις τη μπαντα να εξελησσεται και αλλο να τη μαθαινεις μετα…αφου βγηκαν οσα βγηκαν.
ειναι και η πλειοψηφια εδω μεσα που τα υποστηριζει τα καινουρια του 87…τυχαιο ειναι???
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Οι μεν Theater δεν μου αρέσουν καθόλου(και τους θεωρώ αρκετά υπερεκτιμημένους) ενώ στους δε Ryche ανήκουν 2 από τα 10 κατ’ εμέ κορυφαία albums του Metal, είναι η πιο έξυπνη μπάντα του Metal, οι στίχοι είναι σκέτη ποίηση και αν και μετά το Promised Land δεν μας τα λένε καλά αντίστοιχα και την μετά-Scenes περίοδο των Theater χάλια τη θεωρώ.
Queensryche μακραν-υπερτερουν σε εμνευση,τραγουδοποιια,επιδραστικοτητα.Οι θιατερ ειναι καλοι παιχτες αλλα αυτο δε λεει τπτ επειδη δεν αγγιξαν ποτε το συναισθημα των ραιχ(ασε που τα ανουσια 10λεπτα τραγουδια τα βαριεμαι)
Mια που ο neue regel (υπερτατο username αδερφε! :D) εκανε τον κοπο να το ξεθαψει αυτο εδω, να πω και εγω την μ…ακια μου με αφορμη κατι ωραιο που ειχε γραψει ο Angmar το… Mαη.
Για μενα οι Theater ειναι πολυ καλοι και παλιοι φιλοι που πλεον δε βλεπομαστε σχεδον καθολου…
…αλλα οι Ryche ειναι αδερφια που τα εχουμε σπασει και δε μιλιομαστε (δυστυχως).
Bεβαια παραμενουν ενα απο τα 4-5 πλεον αγαπημενα μου συγκροτηματα ever…
Καλοι οι Theater αλλα γουσταρω 1000 φορες περισσοτερο τους Queensryche!
Ωπ!Τωρα το ειδα αυτο!:DDream Theater φυσικα,και τις καταρες μου σε οσους ψηφισαν Queensryche και ειναι αυτα τα αρχιπαρταλια μπροστα!:D:p