Για 2007-2008 δεν ξερω αλλα το 2006 εδω ο τειτ ηταν καταπληκτικος αν και σιγουρα οχι σαν το 1986…Παρολαυτα τα κομματια οχι απλα τα στηριζε αλλα τα εστελνε στα αστερια(οχι οτι δεν θα ηταν απο μονα τους εκει…)
8O 8O 8O 8O
Tι “μέχρι και”???
Άκους εκεί “μέχρι και”!!!
Το train of thought είναι τεράστια δισκάρα, και ένας από τους καλύτερους που έχουν βγάλει! Άσε που είναι λες και οι παλιοί καλοί metallica αποφάσισαν να παιξουν Progressive.
Υπάρχει αυτό το τραγούδι? http://www.youtube.com/watch?v=bKNCyW7I0lU
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
Ασυζητητι Dream Theater.
Ναι μεν πολυ καλυτερη φωνη και ερμηνεια (τα ζει τα κομματια του, καλλιστα και ηθοποιος μπορουσε να ειναι) o επιγειος θεος μου στα παιδικα μου χρονια ο Tate, ομως μολις πηρα στα χερια μου το Images and Words, αφου ξεφυγα απο το hitακι Pull me under, μπλεχτηκα πολυ βαθια στο concept του ομονυμου κομματιου, και σε συνδυασμο με τις διαγαλαξιακες εκτελεσεις σε under a glass moon και learning to live, κατασταλαξα εκτοτε στην μπαντα που μου χαρισε αμετρητες συγκινησεις, τοσο στα awake, change of seasons, 6doit(cd1), train of thought, οσο και στα 4 live που τους εχω θαυμασει, 2 εδω και 2 αγγλια.
ρε μπόμπο!!!
“μέχρι και” λέω. Άρα και το Train of thought το θεωρώ δισκάρα!!! :bleh:
Το Octavarium μου φάνηκε αρκετά καλό, αλλά όχι δισκάρα και το systematic chaos ποτέ δε με συγκίνησε…
Δεν πειράζει. Ήταν μια καλή ευκαιρία να το εκθειάσω
Ποτε θα μαθετε να ΜΗΝ κρινετε live ερμηνειες απο αμφιβολης ποιοτητας βιντεακια του YouTube?
Μαθαμε ολοι τωρα να βλεπουμε 1-2 βιντεο και να λεμε “χαλια στα live οι ταδε”…
Ε, βγάζεις μια άποψη ρε ΚριςΠ. Ντάξει, αν το βίντεο είναι απο κινητό, κλάφτα χαράλαμπε, αλλά βοηθάει. Και γενικώς, μη κρίνουμε την απόδοση μιας μπάντας από μια μόνο συναυλία.
Δεν είναι όλα το βιντεακια του youtube αμφίβολης ποιότητας,συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις πολύ άνετα.
Δηλαδή τί πρέπει να κάνουμε,να αγοράσουμε όλα τα live των συγκροτημάτων που μας αρέσουν για να πούμε οτι τα ακούσαμε απο cd?[-X #-o
Ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε,είναι πολλά τα βίντεο απο 'Ryche live όπου ο Tate αποφεύγει τις ψηλές νότες ακριβώς επειδή δεν μπορεί να τις πιάσει πλέον.Δεν είναι κακό,ούτε κατακριτέο.Φτάνει που τραγουδάει ακόμα…Αλλά μη γενικεύουμε τόσο εύκολα,χωρίς να ξέρουμε…:!: :!:
Σιγά τα άλμπουμ και σιγά τη μπάντα!τζάμπα χαμός γίνετε για την πάρτη τους.ούτε ένα από τα άλμπουμ που είπες δε συγκρίνετε με το Scenes!!!
Ισα ρε μαγκα εσυ! Νταξει ειπαμε μη το μαμησουμε το πραγμα…:-s Σιγα τη μπαντα λεει…:yesmaster: :wacko:
Σιγά τη μπάντα στο ξαναλέω :lol:
Μα γιατι υποτιμας τοσο πολυ τους Dream Theater, τι κακο σου εχουνε κανει…?:lol: :lol: #-o Ειναι δυνατον να λες για τους Theater σιγα την μπαντα??:lol2: :lol2: :-- :-- :–
Αnyway, ας μην σπαμμάρουμε.
Εξάλλου δεν είναι παράξενο για κάποιον που ακούει και μαθαίνει τώρα τους Queensryche να του φαίνονται σιγά την μπάντα.
Απόψεις είναι-οι οποίες πολύ συχνά αλλάζουν μετά από καιρό
Γιατί λες ότι τώρα τους ακούω και τους μαθαίνω?Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?γιατί βάση όσων είπα το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι δεν μου αρέσουν!!
'Η οτι troll-αρεις…
To τώρα είναι το ίδιο με το να τους πρωτοάκουσες και πριν 8 χρόνια.
Γιατί αν έχεις υπόψη την εξέλιξη της metal μουσικής θα ήξερες πόσο πρωτοποριακά ακούγονταν αυτά όταν βγήκαν, πόσο εξέπληξαν τον κόσμο, πόσο άλλαξαν τον ρου. Και συνεπώς μπορεί να μη σ’ αρέσουν, αλλά το “σιγά την μπάντα”, οπωσδήποτε δηλώνει μια άγνοια, ή έστω μια ελαφρότητα σ’ αυτά που λέμε.
Διαφωνω.
Ο μονος τροπος να βγαλεις συμπερασμα για το ακουστικο μερος ενος live ειναι να εισαι εκει.
Ουτε απο cd, ουτε απο βιντεο.
…
Μόνο που στο λάιβ δε κάθεσαι να προσέξεις λάθη, εκτός αν αυτά κάνουν μπαμ.
Ακριβως.
Αυτα που δεν προσεχεις, δεν εχουν σημασια.