Ε οχι και δεν βγαινει η φωνη του Geoff,μπορει να μην πιανει την αποδοση και τις ψιλες που επιανε παλαιοτερα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να τραγουδησει πλεον.:-s :-k
Εισαι σιγουρος οτι εχεις ακουσει τον Tate live τον τελευταιο καιρο???:-k
Ασε που το ΟΜ ΙΙ το θεωρω κατα πολυ ανωτερο του Systematic Chaos πχ.
Ok,αν ειναι η καθε μπαντα να βγαζει sequel για να παραμεινει στο προσκηνιο κα για να συντηρησει τον μυθο της τοτε πιστευω εχει χαθεί καθε νόημα πλέον…My opinion…
Υ.Γ Το OM2 ηταν μια χρυση μετριοτητα πιστευω…
Ο Τεητ στις περιοδειες του Tribe ηταν οντως κακος. Απο το 2005 και μετα ομως ειναι καθε χρονο και καλυτερος.
Δεν διαφωνω αλλα αυτο δεν θα πρεπει να ειναι το στοιχειο που θα ριχνει την συνθετικη αξια του ΟΜ 2.
Ισα-ισα, ο LaBrie μου ειναι σχεδον ανυποφορος στα live. Aνοιγει το στομα, βγαζει την γλωσσα και αντε να καταλαβεις τι τραγουδαει.
Ok,o Labrie πριν λιγα χρονια στα live ακουγοταν σαν δυσκοίλια γριά…Τον τελευταιο καιρό εστρωσε λιγο παντως…Αλλο αν πιστευω πως οι Theater με αλλον τραγουδιστή ισως μεγαλουργουσαν ακομα πιο πολύ…(π.χ Russell Allen…)…Παντως μην απορήσετε αν σε λιγα χρόνια δουμε το Metropolis pt 3…
:lol:
Ε, κατσε, ακομα τα πανε πολυ καλα εμπορικα, στην καλυτερη τους φαση ειναι σ’αυτον τον τομεα. Αλλα δεν το θεωρω πολυ πιθανο σε μερικα χρονακια!
Ενταξει ναι το σηκουελ και σαν ιδεα δεν μου αρεσει αλλα αν τελικα ειναι ενας πολυ καλος δισκος γιατι να τον θαβω…Το ΟΜΙΙ ηταν παρα πολυ καλο κατ εμε(ενταξει ακομα και αν ηταν οσο εμπνευσμενο ηταν το ΟΜΙ κανεις δεν θα το παραδεχοταν) με μονο ενα πολυ μετριο κομματι…Το all the promises.
To OMII είναι ένας πολύ καλός δίσκος, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είναι τόσο επιτηδευμένα προς μια μουσική κατεύθυνση και ότι κατά κάποιο τρόπο ο οι Ryche έπαψαν να είναι η μπάντα με τον ακέραιο χαρακτήρα που έκανε πάντα αυτό που ήθελε αυτή.
Από την άλλη έκανε αυτό που θέλαμε εμείς, οπότε γιατί γκρινιάζουμε; :-k
Anyway, τι κομματάρα το Fear City Slide! Λιώσιμο λεμε. Όπως και τα τραγούδια που συμμετέχουν ο Dio και η Moore
Αυτο ακριβως.
Βασικα και μονο που συζητιεται 2 χρονια μετα την κυκλοφορια του…
Το Fear City Slide συγκεκριμενα, θα μπορουσε να χωρεσει σε οποιανδηπωτε δισκαρα και να μην ακουγεται παραταιρο. Κομματος. Μετα One foot in hell, The Chase κτλ. ειναι πολυ καλα τραγουδια. Ηταν πετυχημενο πιστευω το εγχειρημα.
Moυσικά ήταν αρκετά επιτυχημένο…
Άσχετα αν ηθικά υπήρξε μια τρικλοποδιά… Ο επόμενος δίσκος θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα
Μου αρέσουν και οι δύο πάρα πολύ, αλλά ψηφίζω Queensryche για δύο λόγους:
-
Τους βρίσκω πιο προσωπικούς από τους Theater (αυτό το ‘‘Promised land’’ δε θα το ξεπεράσω ποτέ).
-
Οι Theater μου την έχουν σπάσει λίγο με το στυλάκι τους τα τελευταία χρόνια.
Queensryche για τους εξής λόγους:
Από τα κομμάτια τους λείπουν τα “long masturbatory instrumental parts” (κατά Portnoy :p)
Δεν έχουν LaBrie, τον οποίο πάντα έβρισκα ως και ενοχλητικό.
Μισώ τους στίχους του Petrucci - ειδικά τώρα τελευταία το’χει παρακάνει. Κλισέ. Πες και κάτι δικό σου ρε παλικάρι μου, ας είναι και ισ’τρουμέταλ.
Ότι έχουν βγάλει οι ryche μου άρεσε - κι ας μην ήταν μέταλ. Simple as that.
Ποιοι Queensryche ω ρε???Φυσικά Theater μέχρι το six degrees όμως!!!
Μια τυχαια μπαντουλα που εβγαλε το Warning, το Rage For Order, το Operation Mindcrime, το Empire και το Promised Land.
Μπαντα της σειρας, αστα…
Αποδειξις:
Λογικά θα έχω απαντήσει ήδη, αλλά δεν πειράζει.
Dream Theater μακράν για τα δικά μου γούστα. Μέχρι και το Trains of thought το θεωρώ δισκάρα, ενώ οι Queensruche δε με συναρπάζουν το ίδιο πάντα. Για τα live δεν έχω κάτι να πω. Είχα δει τη συναυλία με τα 2 OM των Queensryche και μου φάνηκε μια χαρά ο Tate αλλά ακόμα δεν έχω δει Dream Theater σε δικιά τους συναυλία (το RW δε το μετράω).
Τις τελευταίες τους δουλειές δε τις κρίνω, γιατί καμιά τους δε με ξετρέλανε ώστε να την ακούσω 3η φορά…
Θα τρελαθούμε τελείως ρε παιδιά που είναι μια χαρά η φωνή του Tate ??8O 8O 8O #-o
Για καντε μια βόλτα στο youtube και κατεβάστε κανα live από 2007-08 των Ryche και μετά πείτε μου αν ειναι μια χαρά η φωνή του Tate…[-X Τα συμπεράσματα δικά σας…
Τουλάχιστον ο Labrie δε χάνει νότα στα live,άσχετα αν τσιρίζει λίγο παραπάνω…
Δε λέω,σαν τραγουδιστής και εμένα μου αρέσει περισσότερο ο Tate,αλλά οχι να λέμε οτι αυτή τη στιγμή είναι μια χαρά ,απλά το παλεύει ο άνθρωπος…:-k
Κατεβάστε κάνα Eyes of a stranger live στο youtube απο 07-08 και θα καταλάβετε τι εννοώ…8)
Οτι φτάσαμε να λέμε, ακόμα και εν έτει 2008 οτι ο Labrie είναι καλύτερος του Tate δε μας τιμά και ιδιαίτερα…