Dream Theater

Μόνο αυτή με το σχέδιο της περιοδείας κάτι λέει (δεξιά από την αφίσα).

1 Like

Αυτό το σχέδιο με ξεπερνάει

4 Likes

Σε γενικες γραμμες σχεδον ολες μου φαινονται κακογουστες.

7 Likes

Πονεσαν τα μάτια μου με τα μπλουζάκια…

6 Likes

Ένα γραφίστα ρε παιδιά…

4 Likes

Ωραίο ήταν τελικά το εξώφυλλο ε? :stuck_out_tongue:

6 Likes

Εμενα δεν με χαλασε το εξωφυλλο παντως ουτε του αλμπουμ ουτε του σινγκλ.Ανετα φορουσα μπλουζακι με αυτα

2 Likes

Ειχα χρονο για geeking out σημερα, και εκατσα 2 ωριτσες και εφτιαξα αυτο… μια προβλεψη για τα διαφορα blocks απο σετλιστ που θα δουμε στην Ευρωπαικη και την Αμερικανικη περιοδεια.

Ουσιαστικα η ιδεα ειναι πως θα διαλεγουν για καθε σετλιστ μια επιλογη απο τις 4 για καθε block, ωστε να βγαινει ενα τριωρο show σε καθε πολη. Ρεαλιστικα εχω βαλει λιγο μεγαλυτερες διαρκειες απο οτι τελικα θα δουμε, γιατι ολο και καποιο guitar ή drums solo θα δουμε, οπως επισης και διαλειμμα αναμεσα σε μερικα τραγουδια για να μιλησει κι ο James.

Παντως δε θα εκπλαγω αν ο βασικος κορμος μιας συναυλιας τους εχει περιπου αυτην την δομη. Καπως ετσι ηταν στις παλιες καλες μερες με Portnoy :stuck_out_tongue:

2 Likes

Με Metropolis pt 1 μπήκαν :slightly_smiling_face:

3 Likes

βάζετε spoiler.

κάποιοι θα πάμε έξω να τους δούμε και λέμε μήπως (λέμε τώρα) δεν σποιλεριαστούμε

Sorry δεν το σκέφτηκα. Πρόλαβα και είδα ένα Instagram live που έκανε η μπάντα όπως μπήκε. Δε λέω άλλα :slightly_smiling_face:

Α ξεκινησαν το πρωτο σετ οπως περιμενα να ξεκινησουν το δευτερο σετ :stuck_out_tongue: Εγω τα βλεπω ολα στο setlist.fm, για μενα δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να μην σποιλεριαστω πλεον σε συναυλιες. Δεν ειναι ταινια, συναυλια ειναι. Και ειμαστε ολοι σχεδον πατημενα 40 ή πλησιαζουμε, ποσο μας νοιαζουν πλεον τετοια πραγματα? Εξαιρειται ο @osfp7 που ακομα να ξεπερασω το οτι γεννηθηκε το 2000.

Πολυ σωστο το ξεκινημα με Metropolis παντως. Ειχαν να το παιξουν λεει απο το 2017.

3 Likes

Στην τελευταία εμφάνιση του MP με DT το 2010 στην Ιαπωνία, το τελευταίο τραγούδι που έπαιξε μαζί τους ήταν το Metropolis Pt1.

Αν παραμένει ο ιδιος άνθρωπος που ήταν 14 χρόνια πριν και λαμβάνοντας υπόψιν τι σημαίνει το κομματι αυτό για τους φανς αλλα και τους ίδιους τους DT, λογικά θα ξεκινήσουν με αυτό.

Edit: σορρυ δεν πρόλαβα να διαβάσω τα παρακάτω σχόλια :sweat_smile:

1 Like

Δεν πηγα τοσο βαθια στην αναλυση μου, αλλα κατοπιν εορτης (για μενα, οχι για σενα) βγαζει απολυτο νοημα αυτο που γραφεις. Επρεπε να εχω κανει το homework μου :stuck_out_tongue:

Spoiler για σετλιστ:

Επιασα απο οτι βλεπω ομως Overture 1928 και Strange Deja Vu :sunglasses:

2 Likes

Μέχρι στιγμής το setlist είναι να έχεις σαγόνι κάτω.

3 Likes

Θα σκασει και το Night Terror συντομα, δε μπορει

Τους ειδα τον χειμωνα εδω Brno και με τρωει το χερι μου να χτυπησω ticket για το αλλο Σαββατο Πραγα…

2 Likes

Εχω δει τις τιμες για Πραγα γιαατι μενει φιλος μου εκει. Μην το σκεφτεσαι καν.
Εννοειται πας.

Το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά μέχρι τελευταία στιγμή, το πιο οικονομικό πλέον μου φαινόταν η Φρανκφούρτη, αλλά και αυτό 300ρι που θα χρειαζομουν, μοιάζει μεγάλο ποσό αυτή την περίοδο :cry:

Ελλάδα του χρόνου

Πάντως μάλλον πρέπει να περιμένουμε λίγο. Τα τραγούδια στο setlist.fm αλλάζουν κάθε 3 και λίγο. Μάλλον τα τρολλακια βρήκαν ευκαιρία να σπάσουν πλάκα. :roll_eyes:

2 Likes