Dream Theater

Εχει σταθεροποιηθει τωρα το τελευταιο μισαωρο, γιατι πριν δεν ηξερα αν επρεπε να ενθουσιαστω που παιζουν το ενα ή το αλλο τραγουδι :sweat_smile: Προς το παρον τα εχω παει αρκετα καλα στις προβλεψεις μου, αν εξαιρεσουμε την σειρα σε κανα 2-3 τραγουδια. Γενικα φοβερο ως τωρα το setlist, μονο ενα τραγουδι μου ειναι πολυ αδιαφορο προσωπικα ως τωρα.

2 Likes

Διαβάζω ότι ο James είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής!

Τρομερό σετλιστ αν ισχύει αυτό που βλέπω στο setlist.fm

1 Like

Εχω δει κατι διασπαρτα βιντεακια, ακουγεται μια χαρα σε οτιδηποτε εχει βγει απο το 2000 και μετα, αλλα αν καταφερεις να το αποφυγεις μην δεις βιντεο απο το Metropolis Pt. 1… ειναι ικανο να αποθαρρυνει κοσμο απο το να παει στην συναυλια :smiling_face_with_tear: Μιλαμε για σφαγη

1 Like

Ο άνθρωπος κόντεψε να χάσει την φωνή του, δεν είναι ότι ήταν κακός τραγουδιστής. Καλός ο χαβαλές αλλά κάπου νομίζω ότι χάνεται το μέτρο. Σαν γενικό σχόλιο το γράφω, δεν πάει σε κάποιον συγκεκριμένα.

Απο κάτι πρώτα βιντεακια, τα δείγματα είναι πλήρως απογοητευτικά δυστυχώς. Μακάρι να “ζεσταθεί” λίγο η φωνή στα επόμενα σόου. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Κρίμα γιατί το setlist ήταν μεγαλειώδες. Απο αύριο θα βγουν λογικά βίντεο από όλα τα κομμάτια και θα κρίνουμε πιο καλά.

Είδα 2 βίντεο του κομματιού και δεν καταλαβαίνω καν τους στίχους, πλήρης απουσία άρθρωσης :smiling_face_with_tear:

Ενώ ακόμα και από χάλια λήψη κινητού , ο ήχος είναι αδιανόητος ξέρω γω

Αν έπαιξαν όντως home θα κλάψω

1 Like

Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια , αλλά δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι καλώς ή κακώς το ότι όταν τραγουδάει ο LaBrie εν έτει 2024 κάποια τραγούδια από το 1992, το αποτέλεσμα είναι απλώς απαράδεκτο.

Το setlist βρίσκεται στην γνωστή ιστοσελίδα που έχει όλα τα setlists, και ναι, το έπαιξαν μαζί με πολλά άλλα ανατριχιαστικά.

I’m not crying, you’re crying. Οι δύο κόρες του Πετρουτσι και η κόρη του Πορτνου εντωμεταξυ έχουν λιώσει στα σοσιαλ, κλάματα κανονικά.

3 Likes

Το πρόσεξα , πέρασε η σκέψη μήπως ανεβάζουν παπατζιλικια και θα έκανα ένα τσεκ και το πρωί

Υπέροχο σετλιστ :smiling_face_with_tear:

Αν έχουν σκοπό κιόλας να ανακατεύουν την τράπουλα σε κάθε εμφάνιση θα ζούμε μεγάλες στιγμές στο τουρ

1 Like

Δηλαδή όλοι θα δουν αυτό το φοβερό τρίωρο σετλιστ και εμείς θα πούμε και ευχαριστώ για σκάρτες 2 ωρες σε κάποιο φεστιβάλ που οι μισές μπάντες θα μας είναι αδιάφορες… :thinking:

4 Likes

Έτσι έγινε και την προηγούμενη φορά

Για αυτό κι εγώ σκέφτομαι να κλείσω για Βουλγαρία το καλοκαίρι, και ίσως τους δω και Βέλγιο, ε μαζί και με την εδώ κάνει οκ σούμα.

4 Likes

Γενικότερα παιζουν εκδρομές για βουλγαρία , ξέρουμε τπτ για γραφεία που κάνουν τέτοιες φάσεις για διαφορα λάιβ εκτός ελλάδος;

Θα ήθελα να δω βίντεα, αλλά σκέφτομαι τα δολοφωνητικά.

Μαντώ, φωνάρα μου, αν με ακούς, κάνε το πρώτο βήμα…

10 Likes

Καρφί;

6 Likes

Οπως μας θυμισε και το επιφανες μελος @Outshined, ο Derek βγαζει κατα κορον instrumental δισκους :joy:

5 Likes

Εγώ στηρίζω Derek Sherinian :sunglasses:

Ίσως ο λόγος που έχει βγάλει πολλά instrumental albums γιατί δεν υπήρχε κανένας άξιος τραγουδιστής για την μουσική του :smiling_imp:

4 Likes

Ε, ξεκάθαρα…

Και δυστυχώς άκουσα και άλλα κομμάτια και ο Λαμπρι δυστυχώς ούτε κομμάτια σαν το Hollow Years δεν είπε αξιοπρεπώς χθες :pensive:

Πέτυχα κομματι και αν δεν έγραφε απο κατω Strange deja vu, ειλικρινά δεν θα αναγνώριζα

1 Like