You would expect the comments to be filled with drumming nerds bashing the current or former drummer.
Instead, they bond together in bashing the lead singer, it’s beautiful.
Σχόλιο σε βίντεο του Barstool Warrior από χθες, που ο Portnoy έπαιξε υπέροχα. Ένα από τα καλύτερα τραγούδια της Mangini εποχής, θα μπορούσε να είναι στο Falling. Γέλασα δυνατά με το σχόλιο.
Μια χαρά απάντηση σε ένα μικροπρεπές κι αχρείαστο σχόλιο - στο κάτω κάτω, τι ανάγκη είχε ΚΑΝ ο Σερινιάν να ασχοληθεί και να την πει στους Theater τόσα χρόνια μετά;
Όταν κάναμε συνέντευξη για τους Whom Gods Destroy με τον nikatapi φαινόταν εμφανώς εκνευρισμένος με τον Portnoy και το άδειασμα στους Sons Of Apollo.
Αντίθετα, όταν είχαμε μιλήσει (και τον είχα συναντήσει) με τους Sons Of Apollo δεν είχε καμία σχέση η συμπεριφορά του και η στάση του απέναντι στον Mike και στους DT.
Ναι, αλλά ακόμη κι αυτό, δεν βγάζει νόημα στο γιατί να γράψει ένα τέτοιο ποστ…
Έχω πρόβλημα με τον Portnoy γιατί μας άδειασε να πάει στους DT
Προσβάλλω τον Λαμπρί και τους DT που δεν είχαν καμία σχέση με την προσωπική απόφαση του Portnoy να διαλύσει τους SoA, ενώ αποδεδειγμένα μπορεί να είναι σε 100 μπάντες ταυτόχρονα
;;;;;
Profit
Προφανώς ο Sherinian το έγραψε αυτό γιατί τον ετσουξε το ότι είχε φτιάξει κάτι γαμάτο με τον Portnoy στους Sons Of Apollo, κι εκεί που είχαν πάρει τα πάνω τους μάλιστα με τον 2ο φανταστικό δίσκο, ο Portnoy το διέλυσε όλο αυτό για να επιστρέψει στους Theater. Και όχι, όσο είναι full time member στους Theater που είναι τεράστια μπίζνα, δε θα μπορεί να παίζει σε 300 projects όπως έπαιζε τα τελευταία 14 χρόνια. Για τον ίδιο λόγο άλλωστε οι Theater δεν πήραν τον Marco Minnemann το 2010, γιατί δεν μπορούσε/ήθελε να κάνει commit αποκλειστικά στους Theater.
Ναι είναι φάουλ του Sherinian, γιατί είναι αρκετά petty και αχρειαστο, αλλά εν τέλει δεν είναι ούτε άδικο ούτε ανακριβές.
Αντιθέτως η απάντηση του τυχάρπαστου Τζο Ρομάνο είναι ανακριβής, και άρα αποτελεί εξυπνάδα που δεν είναι και πολύ έξυπνη. Δεν έδιωξαν τον Sherinian γιατί δεν ήταν αρκετά καλός (ίσα ίσα), απλά τον έδιωξαν γιατί ήθελαν να κινηθούν μουσικά στην κατεύθυνση των Liquid Tension Experiment και γιατί ο Rudess ήταν ξαφνικά διαθέσιμος.
Εν τέλει καλά έκανε ο Portnoy που επέστρεψε στο “Home” του, και καλά έκανε κι ο Sherinian που τον ετσουξε, συμβαίνουν αυτά δυστυχώς. Εμένα πάντως θα μου λείψουν οι Sons Of Apollo, που από 2017 έως 2023 σίγουρα έβγαλαν πολύ καλύτερη μουσική από τους DT.
Δεν αλλάζει κάτι στην απάντηση μου αυτό. Είχαν ήδη γράψει 25λεπτο demo για το Metropolis pt.2 με τον Sherinian, με τον οποίον είχαν κυκλοφορήσει ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γράψει ποτέ (ACOS) και το Falling Into Infinity, που προσωπικά θεωρώ άψογο. Αν διαβάσει κάποιος οποιαδήποτε δήλωση του Portnoy για τον Sherinian από το 2017 έως το 2020 θα δει μόνο διθυράμβους επίσης, και δεκάδες αναφορές στο Del Fulvio προσωνύμιο.
Γενικά όλα είναι εύκολα κατόπιν εορτής. Το 1999 ο Sherinian “was not working out”, το 2017 ήταν από τους καλύτερους keyboard players με τους οποίους έχει δουλέψει ο Portnoy και αδερφός του, το 2024 είναι μικροπρεπης κ.ο.κ. Το 2035 αν ξέρω γω ο Rudess είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία για να παίζει με τους Theater μπορεί ο Sherinian να γίνει και ο καλύτερος που είχαν ποτέ, ποτέ δεν ξέρεις