Dream Theater

Αυτά τα αριστουργήματα τα είχαν κάνει, όπως λες, αλλά αν - πάλι όπως λες - ήθελαν να στρίψουν το τιμόνι για LTE κι ο Σερινιάν όχι, τότε δεν πήγαινε μεταξύ τους, έτσι δεν είναι; Άρα δεν ήταν θέμα κατάρτισης, ήταν θέμα καλλιτεχνικής συμφωνίας…

Δεν έχω διαβάσει καμία δήλωση του Portnoy, ή οποιουδήποτε άλλου, για τον Σερινιάν. Αλλά μπορεί να ισχύει το “not working out” παράλληλα με το “καλύτερος που έχω δουλέψει ποτέ”, δεν αποκλείει το ένα το άλλο.

Επίσης, ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί ο Σερινιάν να έπρεπε να προσβάλει τον Labrie ενώ το πρόβλημά του είναι με τον Portnoy και το ότι τίναξε τους SoA στον αέρα

3 Likes

Τον Sherinian τον απέλυσαν μέσω τηλεφώνου γιατί ήταν ο μόνος που ζούσε στην Καλιφόρνια και η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι δεν ήθελαν να τον βάλουν να πάρει αεροπλάνο να πάει Νέα Υόρκη για να τον απολυσουν αυτοπροσώπως. Θα μπορούσαν βέβαια να είχαν πάρει αυτοί ένα αεροπλάνο να πάνε να τον δουν, αλλά μάλλον δεν άξιζε για αυτούς. Το χειρίστηκαν πολύ λανθασμένα και μάλιστα το παραδέχεται και ο Portnoy έμμεσα σε συνέντευξη μαζί με Sherinian όταν δημιουργήθηκαν οι Sons Of Apollo.

Το beef με τον LaBrie δεν το ξέρω και δεν με απασχολεί. Για πολλά χρόνια είχαν beef και ο Portnoy με τον LaBrie. Εκείνο το κάνουμε γάργαρα? Τεσπα δεν ξέρω τι με ρωτάς στο τέλος , ο Sherinian προφανώς είδε βίντεο του LaBrie από το Λονδίνο και αποφάσισε να τρολλαρει. Νομίζω πως έριξε ριπές εκεί που μπορούσε απλά. Ίσως να κριντζαρε τόσο πολύ που να μην μπορούσε να το αφήσει χωρίς σχόλιο. Δε θα μπορούσε να κάνει σχόλιο για κανέναν άλλον άλλωστε.

Γιατί αν είσαι resentful (πώς το λέτε εσείς στα ελληνικός) ψάχνεις να βρεις πώς να ρίξεις το “απέναντι στρατόπεδο”.

Και ίσως να τραβήξεις και τα φώτα λίγο πάνω σου, λέω εγώ τώρα.

Anyway θα ξαναπώ εμένα βλακείες μου φαίνονται αυτά αλλά στο background τι παίζεται κανεις δεν ξέρει.

For all we know ο Portnoy με τον LaBrie ακόμη δεν χωνεύονται (αν και ήταν κοντινοί φίλοι τα πρώτα χρόνια) και είπαν να κάνουν συμβιβασμό για να βγάλουν κανένα δολλάριο για τις προίκες των παιδιών τους

2 Likes

Μου εχει τυχει σε δουλεια. Σπουδαιος στη δουλεια του, μεγαλος μλκς σαν ανθρωπος. Δεν θα παψω να τον εκθειαζω

#διπλης

Μνησικακος;

2 Likes

Στην φώτο οι Dream Theater με τις οικογένειές τους.

6 Likes

Μην ξεχνάμε ότι απο την εποχή που έφυγε ο Moore, τον Rudess ήθελαν, αλλά είχε μπάντα. Όταν άδειασε ο Rudess, άδειασαν και τον Sherinian. Δεν μου φαίνεται ότι τίθεται θέμα ότι δεν λειτουργούσε, αλλά ότι εξ αρχής άλλου είχαν εστιάσει και όταν υπήρξε η ευκαιρία, τότε τον έδιωξαν.
Μαλάκια το σχόλιο του Sherinian, άχρηστο, προφανώς το διπλό φτύσιμο για/από τους Theater, τον ενόχλησε.
Τώρα το αν είναι αλήθεια ή όχι, μικρή σημασία έχει. Ο μεν μιζεριαζει, οι δε παίζουν.

3 Likes

Βιντεο του Λαρς εχει δει;

2 Likes

Δεν είναι τραγουδιστής ο Λαρς!

Για πολλούς, ούτε ο Labrie!!

1 Like

Και χτες στην Κολωνία.

1 Like

Και αύριο παίζουν Ιταλία ε;; Για να δούμε κι εκεί

Πίστευα πολύ ότι θα έχει αλλαγές . Δεν είχα σκεφτεί τον παράγοντα video κλπ που περιορίζει τέτοιες κινήσεις

Ο,τι και να κάνουν βέβαια το σετλιστ είναι εξαιρετικό και σαν επιλογή και οι δύο σωστές είναι , δεν θα παραπονιομουν

Fixxxed :stuck_out_tongue:

3 Likes

Για πολλους ο Λαρς δεν ειναι ντραμερ. Για αλλους, ειναι μανατζερ συγκροτηματος. Κανεις δεν ειναι τελειος.

1 Like

Ρεαλιστικά, ο λαμπρις λαιβ τραγουδάει άσχημα πλέον, εδω και στο στούντιο είναι μετρημένος.
Έχει τραγουδήσει πολυ απαιτητικά κομμάτια, αλλά … και στο λαιβ στο Μαρκι, είναι αλλού γι αλλού, αλλά δεν τον προδίνει η ηλικία. Τώρα …Ο Ντέρεκ, λεεί το προφανές, αλλά όλοι το βρίσκουν Χωλομένο. Ενω όταν ο Ιορδάνης - έκραζε τον Πορτνόυ, όταν είχε φύγει όλα πόπα. Αδιάφοροι είναι οι Θιατερ εδώ και χρόνια, τώρα, αντε να έγιναν βινταζ σαουντινγ λιγο λιγότερο ψιλοαδιάφοι. Οκ, ξαναμπήκε ενα άτομο που συνθέτει στην σύνθεσή τους.
Απο την άλλη, ο Σερίνιαν μια χάρα βγάζει, αρκετά ποιοτικά δισκάκια.
Οι Θιάτερ, έχουν πχια, γίνει τοτεμ, και την πιο αστονισινγκ μ@λακία να βγάλουν, όλα καλά.
1000 φορές να δω Symphony X ή Shadowgallery (που έχω δεί και οι δεύτεροι ΔΕΝ περιοδεύουν πλέον) απο το να δω τους Θιατερ, to be going through the motions που λέγανε και οι τιτάνες BOC. Το κακό είναι οτι πλέον και όλα τα κλασσικοροκάδικα φεστιβάλ, βάζουν κατι σλιπκνοτ. Οπότε πίσω στα κλαμπάκια, πριν μας ανάψουν τα λαμπάκια. Πραγματικά λαιβ τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα/ακριβότερα.

συγγνωμη , εχεις ακουσει το τελευταιο theater;
μιλαμε για δισκαρα.

ντροπη και αισχος το σχόλιο Sherinian

Πάμε λίγη γυμναστική με μουσική.

Πρόσφατη συνέντευξη του Portnoy (μετά την 1η συναυλία στο Λονδίνο), επιβεβαιώνει τα περί setlist:

Regarding whether the setlist for DREAM THEATER’s 40th-anniversary tour will change as the tour progresses, Portnoy said: “Back in in my first tenure, I used to love changing the setlist every single night — not only to keep it interesting for the fans, but to keep it interesting for us as well, having been doing it for 25 years at that point before I left. So, that is something that I know is very special for the band and for the fans. But with me coming back now, we wanna get our tour legs back first. So the setlist will be what it is now for a little while. And then once everybody’s comfortable, then we’ll start to experiment and then I’ll start to really get creative and start fucking with it. For the moment and for the the next little while, this is the setlist.

As for his mindset in picking the songs for the 40th-anniversary-tour setlist, Mike said: “I wanted to have a setlist that almost felt like a greatest-hits show. Not that we have a lot of hits, but ones that you know are popular, ones that you know that are always crowd pleasers. You always know which ones get the most energy, and we wanted to have a show that kind of represented the whole career of the band. It’s impossible to cover every album, so that was never gonna be possible. We did that on the 20th-anniversary tour, but that was 20 years; there was eight albums to choose from. Now it’s 16. So we can’t possibly cover every album, but at least wanted to cover all of the different eras and throw in some surprises in there as well, a combination of both.”

5 Likes

“There was a big thing that we had to weigh because there’s a few songs on the upcoming album that we knew were possible singles and there’s one that’s like a real metal single,”

Mike went on to explain, “We knew that’s like a real obvious choice but we didn’t want to come out with something that’s just like a metal song after all this time waiting. We wanted to have something that really kind of had a little bit of variety to it and something that maybe the Dream Theater fans would expect from us.”

Οτι ειναι λαθος στη νοοτροπια των Theater σε μια προταση, τα λενε και μονοι τους. Δινουμε στους οπαδους μας αυτο που περιμενουν απο εμας. Ε το ιδιο κανει και ο Οικονομοπουλος.

Τι ακριβως λεμε εδω μεσα; Οτι μια μπαντα προσφερει στο κοινο της αυτο που θεωρει οτι της αρεσει περισσοτερο;

1 Like