Εγω πάντως νομιζω πως αν καποιος δει 2-3 βιντεάκια στο youtube ειναι οκ. Δεν χρειαζεται να παει να τους δει. Γλιτώνει και τον πονο στα ποδια απο τις 3 ωρες ορθοστασια.
Summary
Απο τις καλύτερες φορές που τους εχω δει.
Εγω πάντως νομιζω πως αν καποιος δει 2-3 βιντεάκια στο youtube ειναι οκ. Δεν χρειαζεται να παει να τους δει. Γλιτώνει και τον πονο στα ποδια απο τις 3 ωρες ορθοστασια.
Απο τις καλύτερες φορές που τους εχω δει.
Αυτό ακριβώς
Αγαπημένες στιγμές από χθες Hollow Years, Mirror και Octavarium. Ειδικά οι εκτελέσεις των 2 πρώτων ήταν απίστευτες.
Μη μου ανηψώνετε τις προσδοκίες ρεεε !
Λογω του τι έχει ειπωθεί για την φωνή του Χαράλαμπου αποφάσισα να μην ακούσω νότα !
Μπαίνω στα βίντεο και διαβάζω μόνο τα σχόλια ! Αυτό και τα σχόλια στο φόρουμ διαβάζω.
Οποτε η προσδοκία μου είναι πως θα σκούζει σαν γουρούνι που το σφάζουν για 2 ωρες !
Με αυτόν τον πήχη λοιπόν νομίζω πως θα με εξέπλειται ευχάριστα!
Αλλά όχι ! Ερχεστέ εσείς και τον ανεβάζετε τον πήχη 2 εκατοστα απο το έδαφος…
Αν με χάλασει λοιπόν η φωνή του το καλοκαίρι φερετε την αποκελιστική ευθύνη… Κρατάω ονόματα
Επισης, Under A Glass Moon ανατριχιλα, Home σπουδαιο. Ανατριχιασα και τωρα που γραφω γι’ αυτα.
Πρωτο σχολιο, παιξανε 2 ωρες και 50 λεπτα και οταν τελειωσε ηθελα κι αλλο. Δευτερο σχολιο, θα μπορουσαν να μην ειχαν παιξει ουτε ενα κομματι απο αυτα που επαιξαν και να επαιζαν αλλα στη θεση τους και η συναυλια να ειναι το ιδιο καλη. Το σετλιστ παντως ηταν πολυ ωραιο.
Δεν ξερω πως θα ειναι το καλοκαιρι, εγω παντως χτες ειδα μια μπαντα τρομερα δουλεμενη και προβαρισμενη, να βρισκεται με κλειστα τα ματια και εναν Λαμπρο να γαμαει το πρωτο κομματι οπου εψαχνε να βρει τα πατηματα του και να συντονιστει με τους αλλους και απο εκει και περα να ειναι απο πολυ καλος μεχρι εξαιρετικος. Και τα ειπε ολα στον τονο τους ε. Ο Πορτνοη συνειδητοποιησα οτι μου ειχε λειψει πισω απο το ντραμκιτ των Θιατερ και φαινοταν πολυ χαρουμενος χτες - παρεμπιπτοντως, ηταν η μερα που συμπληρωθηκε ενας χρονος απο την επιστροφη του. Αλλα ο μεγαλυτερος ολων ειναι ο ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ Πετρουτσι, αυτος ο απιστευτος κιθαριστας που μας εδωσε και παλι τα μυαλα στο χερι. Τι να λεμε τωρα για τον πατερ Πετρουτσαρο…
Επισης φαινοντουσαν ολοι τους πολυ χαρουμενοι και στο τελος απολαυσαν για ωρα την αποθεωση απο το (πολυ καλο) κοινο. Σα να μην ηθελαν να κατεβουν απο τη σκηνη. Και εννοειται πως αξιζαν καθε χειροκροτημα, ειχαν αφησει την ψυχη τους πανω στη σκηνη.
Μονο Θιατερ
Απο τις σπανιες φορες που το παραπανω σχολιο αποτελει δεδομενη πραγματικοτητα και οχι οπαδικο παραληρημα.
Σαββατο εκλεισα για Πραγα , πλεον θα ειναι η 12η η 13η φορα που θα τους δω ( εχω χασει το μετρημα ) και σαν καλος γονιος θα παρω τον μικρο γιο μου 9 ετων σαν προωρο δωρο γενεθλιων του . Οτι πρεπει για πρωτη του εμπειρια σε συναυλια … 3ωρο theater show
25 χρόνια λέει απο το sfam…πόσες ιστορίες έχω να λέω για αυτό το αλμπουμ που μου άλαξε την ζωή…
Έπρεπε να αρχίσει να πετάει άσπρο υγρό, όπως οι Rammstein
Γενικά αυτό το tour είναι ιδανικό για όσους αγαπάμε τούς theater.
Όνειρο setlist, επανένωση Portnoy, Labrie να προσπαθεί να τραγουδήσει όπως όταν ήταν 30+, βλέπε under the glass moon. Εγώ αυτό το κομμάτι δεν θα το άγγιζα, το θεωρώ πανδυσκολο, να ερμηνευτεί.
Τίμιο εισιτήριο. Καλά να περάσετε όσοι πάτε.
Μλκ όμως που λέτε καλά λόγια για τον labrie. Χαλάτε λίγο το αφήγημα.
Χαρά στο κουράγιο σας
Αφου ζηλεύεις ρε και το ξέρεις.
Ζηλεύουμε κύριοι, θα μας φάει η πίκρα που το χάσαμε αυτό…
Γιατί τον Ιούλιο που θα είσαι?
Εγώ κωλογουσταρω που θα τους δω τον Μάρτιο, αλλά η φάση με το ίδιο σετλιστ είναι ψιλό μαλακία για όποιον θέλει να τους δει πάνω από μια φορά
Δε νομίζω ότι θα είναι έτσι τον Ιούλιο, πιστεύω ότι αυτή η περιοδεία είναι πολύ ιδιαίτερη ενώ το καλοκαίρι θα είναι πιο συμβατικά τα live τους.
Μπορει να εχεις δικιο για την Ελλαδα συγκεκριμενα, καθως ισως να ειναι στα πλαισια ενος φεστιβαλ.
Οι 4 ημερομηνιες στην Γερμανια και αυτη στην Βουλγαρια ομως, νομιζω θα ειναι “An Evening With” φαση.
Ιδρυτής / Γκουρού σεξουαλικής αίρεσης μεταμφιεσμένης σε ευεξίας;