Σίγουρα νιώσαμε παραβιασμενοι και μια ευεξία μετά οπότε θα πω ναι μαλλον
Με το καλο να επιστρεψουμε και αφού μαζέψουμε τα κομμάτια μας θα γραψουμε αναλυτικα.
Ως τότε, ειλικρινά (οπαδικά ή μη) είδαμε δυο βραδιες όνειρο.
Τόσο ύπνοι ήταν πια αυτοί οι DT;
Τόσο που πάθαμε parasomnia μετα
Σας χρειάζεται 12 step AA suite ρε πρεζακια, τι θα κάνετε τώρα που δεν έχει τρίτη μέρα σερί?
Κανουμε ranking στα αλμπουμ, μετά ranking στα live άλμπουμ, μετά μιλαμε για b-sides, για bootlegs…
Έχουμε και καποια dt related θεματα για τα οποια δεν μιλαμε ακομα δημοσια…
Καπως περναει η ημερα της επιστροφής.
Μόνο Theater.
Εχει γινει πολλες φορες, δε θα μπω παλι στον κοπο
- Live Scenes From New York - 2000
- Once in a LIVEtime - 1998
- Live at Budokan - 2004
- Score - 2006
- Chaos In Motion - 2008
- Live at Luna Park - 2013
- Live at the Marquee + Images and Words: Live In Tokyo - 1993
- Breaking the Fourth Wall - 2014
- Distant Memories - 2020
- Speak To Me
- Eve
- The Way It Used To Be
- Raise The Knife
- Where Are You Now?
- To Live Forever
- Don’t Look Past Me
- Cover My Eyes
- Raw Dog
- Viper King
Αυτο θελει χρονο, και εχουν βγαλει παρα πολλα που δεν εχω ακουσει, ειδικα στην Mangini εποχη. Εγιναν και λιγο βαρετα απο ενα σημειο και μετα για μενα, αφου ηταν απλα καποια live που εδιναν. Επισης καποιος να τους πει να τα βαλουν ξεχωριστα στο Spotify κι οχι μαζι με τα albums!
Με τι εχουν να κανουν? Δεν χρειαζεται να τα πεις, απλα δωσε μια ιδεα
Καλα το κανω?
Μια χαρα το πας.
Δεν ειμαστε δογματικοί. Ακουμε ολες τις αποψεις και δεν χρειαζετε να συμφωνουμε ουτε καν μεταξύ μας!
Καποια πραγματα επισης αλλαζουν με τα χρονια, με τη διαθεση και γενικα seasons change and so can we.
Ας πουμε οτι θελουμε να ετοιμασουμε καποια πραγματα σχετικα με dt. Κι οχι μονο…
Ας κανουμε μια λιστα με βαθμολογια στα μεγαλα κομματια τους. Αυτα που ειναι ξερω γω ανω των 15 λεπτων
Επανεκδοσεις των παλιοτερων πρεπει να ηταν ολα αυτα ρε.
Δεν αναφερομαι στα διαφορα Christmas CD και Cleaning Out The Closet κτλ που εβγαζαν επι Portnoy (αυτα ηταν πολυ ενδιαφεροντα ολα). Μιλαω για τα “Lost Not Forgotten” official bootlegs, μερικα εκ των οποιων ειναι τα εξης (τα βρισκεις ολα πολυ ευκολα στο Spotify):
- Live In Berlin 2019
- Images and Words - Live in Tokyo 2017
- Live At Wacken 2015
- And Beyond Live in Japan 2017
- A Dramatic Tour Of Events
- Live at MSG 2010
Ναι, καταλαβα οτι εννοουσες αυτα. Αρα ειχαν και αρκετα καινουργια, μαλιστα. Ειχαν επανεκδοσει και παλια που ηταν out of print παντως.
Καλά ήταν τόσα πολλά που από ένα σημείο και μετά ήταν σχεδόν αδύνατο να ακολουθήσει κανείς.
Η αδερφη του Mike Portnoy παλευε με τον καρκινο για κανα χρονο, και δυστυχως πεθανε σημερα. Ο Mike ανεβασε αυτο στα social media, ενω στο βιντεο βλεπει κανεις τον Petrucci και τον Portnoy που ουσιαστικα μεγαλωσαν μαζι, να κλαινε ενω παιζουν το The Spirit Carries On. Απο τις πιο ανθρωπινες και ευαισθητες στιγμες της περιοδειας σιγουρα. Πριν κανα 2-3 μερες ο Mike ειχε πει οτι στην Ρωμη ηταν μια απο τις πιο emotional συναυλιες της περιοδειας, και αυτο μαλλον ειχε να κανει με το οτι ηξερε τι ερχοταν συντομα…
υπηρχε αν θυμαμαι καλά αρθρο αφιέρωμα στο metal invader την εποχή που κυκλοφόρησε το metropolis 2 νομίζω, που αφορούσε την δισκογραφία της μπάντας, τα projects των μελών μέχρι τότε καθώς και τις κυκλοφορίες του φαν κλαμπ τους.
παίζει να μπορούμε να το βρούμε πουθενα σκαναρισμενο?
Και αν θυμαμαι καλα ειχε και ενα cd με κομματια απο αυτα τα projects…Πρεπει να το εχω καπου…
Να ρωτησω τους ειδικους - τον αδιανοητο yt drummer τον ξερετε ;
Παιζει οντως το dance με ενα χερι ; δεν ειμαι ντραμμερ και παιζει πανω στο τρακ και δεν ειμαι σιγουρος, αλλα wow
https://www.youtube.com/shorts/x3qJSPmloVM