Dream Theater

Το έχω σίγουρα, αλλά είναι με όλη τη συλλογή κάπου σε κάποιο κιβώτιο. Αν το ξεθάψω κάποια στιγμή θα το σκανάρω και θα το ανεβάσω.

2 Likes

@otto και @QuintomScenario ΚΟΡΕΣ, γαμώ το κέρατό μου το τράγιο, ΚΟΡΕΣ :bangbang:

Summary

Μπαμπάδες + κόρες (+ μέταλ!). Αξίες ανεκτίμητες. :heart:

3 Likes

Αντε το μεσσημερι ξεκιναω για Πραγα για το λαιβ… εντυπωσεις αργα το βραδυ η αυριο :slight_smile:

9 Likes

Θα ήταν κρίμα να μείνεις απραγος…

14 Likes

Εντωμεταξυ γιατι να χρειαζεται τους Dream Theater o Marco Minnemann, οταν μπορει να παιζει ολα τα οργανα μονος του και να γραφει γαματη μουσικη? :sweat_smile:

Τον ακολουθω εδω και καποια χρονια τον Σιβηριανο Εστεπαριο. Τρομερος ειναι. Εχει συμπεριλαβει πολλες φορες drum solo και σημεια των Dream Theater στα βιντεακια του και λατρευει τον Portnoy. Βεβαια εδω διαβαζουμε οτι ο Portnoy “δεν μπορει να παιξει τραγουδια του Mangini” απο καμμενους στα σοσιαλ μηντια, την στιγμη που ενας YouTuber εχει κανει master στο οργανο σε σημειο που να βγαζει τα βιντεακια σαν αυτο που εβαλες.

Εχει βγαλει κι ενα γαματο βιντεακι πριν κατι μηνες, που εξηγει οτι πριν πολλα χρονια “νομιζε οτι ειναι καλος ντραμμερ”, και δεν ειχε καταλαβει ποσο χρονο και προσπαθεια πρεπει να αφιερωσει κανεις για να φτασει σε αυτο το επιπεδο. Μετα ξεκινησε να κανει εξασκηση στα τυμπανα 4-6 ωρες την ημερα, και πλεον εχει φτασει στο σημειο που μπορεσε να αγορασει καινουριο σπιτι με αρκετες πολυτελειες λογω της επιτυχιας του. Και δεν παιζει καν σε καποια διασημη μπαντα, απλα βγαζει βιντεακια στα social media. Btw, εμαθα για την καταστροφη στην Βαλενθια απο δικο του post. Δεν ξερω σε τι φαση ειναι τωρα ο τυπος και το σπιτι του, αλλα εκραζε φουλ τις αρχες στην πολη του, αφου εστειλαν μηνυμα για τις πλημμυρες 3 ωρες αφου ειχε ηδη γινει χαμος.

2 Likes

Ζήλεψα λίγο γιατί έφτασα κοντά να είμαι στο χτεσινό λάιβ…
Θα ξενερώσω αν ισχύει ότι το καλοκαιρινό σετλιστ θα έχει όλο το καινούργιο.
Χαίρομαι που ο Labrie είναι καλός.

Πείτε ένας ρε το σποιλερ για το σαπόρτ στο release,σκάσαμε!!!

1 Like

Ένα θα πω… hollow years… ωω να τον τουτατη τι εκτέλεση…α ρε Μάικ πόσο είχες λείψει ., constant motion επική εκτέλεση

1 Like

Σε ευχαριστώ που ανέβασες εδώ το βίντεο μου. Το εκτιμώ. Και πάλι ευχαριστώ.

2 Likes

Είπε λοιπόν ο Portnoy σε μια εκπομπή ότι θα κινηματογραφήσουν τη συναυλία στο Παρίσι.

Αλλά επειδή μετά την κυκλοφορία του δίσκου θα εστιάσουν και σε αυτόν, περιμένετε και δεύτερο live από την περιοδεία.

Κι επίσης, έχουν γράψει για τα αρχεία τη συναυλία στο O2, οπότε κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον να το περιμένετε κι αυτό (το σχόλιο δικό μου).

Καλα δεν υπαρχει περιπτωση, αφου το marketing και οι αφισες ειναι για τα 40 χρονια της μπαντας και την επιστροφη Portnoy. Ειναι πιθανο βεβαια μετα τον Φεβρουαριο να παιζουν κανα 2-3 απο το καινουριο, κι οχι μονο το Night Terror.

Πηγε φιλος μου στην Πραγα σημερα, ελιωσε. Ειχε να τους δει και καπου 20 χρονια.

2 Likes

Άλλη μπάντα με τον μηχαλακη…αποκορύφωμα σήμερα το Ηome… Μετά hollow years…τεράστιος ήχος , πεντακάθαρος και δυνατός όσο πρέπει…είδα ξανά τους theater που είχα λατρέψει

11 Likes

Joseph Stevenson - εχει γράψει και ένα ωραιο συμφωνικό medley που παίζει στο intermission στα live

2 Likes

8 Likes

Ο… Πετρούτσαρος που αγαπήσαμε! Πλάκα πλάκα με τέτοια χέρια μπορεί να “δέσει κόμπο την κιθάρα” του και κυριολεκτικά, εκτός από μεταφορικά!

Ποια χέρια, εγώ τα στήθη βλέπω που άνετα ο Portnoy το περνούσε για καινούρια tom.

2 Likes

Φαίνεται να σκιπαρει leg day, ανελέητα όμως

Μαλλον θα ελεγε δεν πειραζει τα ποδια, another day

9 Likes

Πρέπει να οργανώσουμε “όντως ρε” battle event, δεν πάει άλλο…

1 Like

He hasn’t taken the time to pull under

1 Like

Strange vyj(i)a vu

1 Like