Τα 2 παραπάνω ποστ είναι ενας καλος λογος να ξαναρχίσει το φορουμ να κολλάει.
Στην πραγματικότητα δεν ξεκόλλησε και ποτέ, λίγη κρυάδα μπορεί να βοηθήσει ωστόσο
Τρεις ώρες ατελείωτης κ@υλας… . Οι τύποι είναι μηχανές ή εξωγήινοι, δεν εξηγείται αλλιώς.
Καπνιζανε εκει η’ ειστε τιποτα περιοριστες ελευθεριων στη Νορβηγια;
Είναι γνωστό ότι δεν χαιρόμαστε την ζωή το ίδιο όπως εσείς εκεί κάτω…
Sold out στη Φιλιππούπολη, πρόσθεσαν και 2η μέρα!
Ότι πρέπει για κινηματογράφηση, δύο νύχτες σε ένα απίστευτο μέρος.
Αναρωτιεμαι αν θα αλλαξουν το setlist τουλαχιστον για εκεινες τις δυο βραδιες.
Ισως οχι δυο εντελως διαφορετικα, αλλα εστω τα μισα τραγουδια.
Το Live στην Φιλιππούπολη διαφημιστηκε ως ‘‘an evening with’’ .Τώρα που προσθέσανε και δευτερη μέρα εχει αφαιρεθεί .
Οσοι τρέξαμε να αγοράσουμε εισητήρια για να δούμε τριωράκη ας προετοιμαστούμε για σενάριο Gazi music Hall ,που οταν ανακοινωθηκε η συναυλία περιμέναμε ‘celebrating 20 years of scenes from a memory’’ και τελικά πήραμε Festival set .
Ο δικος μου δευτερος γυρος παιχτηκε χτες στο Αμστερνταμ. Αδραξα την ευκαιρια απο ενα πιστολι που μου εριξε η αεροπορικη Aegean (αυτα αναλυτικα σε αλλο topic που θα ανοιξω για να μιλαμε για αεροπορικες και πως μπορεις να βγαλεις ακρη μαζι τους) και αλλαξα λιγο ενα προγραμματισμενο μου ταξιδι ετσι ωστε να διανυκτερευσω στο Αμστερνταμ χτες. Η συναυλια ηταν sold out, αλλα στο τιμιο ticketswap βρηκα εισιτηριο 30€ φτηνοτερα απο την κανονικη του τιμη. Εχοντας ξαναδει το show πριν απο εναν μηνα δεν υπηρχε πια το στοιχειο της εκπληξης, υπηρχαν ομως ολα τα αλλα. Μια μπαντα δεμεμη και χαλαρη ταυτοχρονα, με την εννοια οτι κανει τα τοσο δυσκολα πραγματα που παιζει να φαινονται τοσο ευκολα. Ενα setlist φανταστικο. Ηχος φοβερος στο Afas Live των 6 χιλιαδων θεατων. Ενα τριωρο που περασε αφηνοντας αισθηση πολυ μικροτερου χρονικου διαστηματος. Το ιταλικο κοινο ηταν προφανως καλυτερο, αλλα θα ζησουμε με αυτο, δεν πειραζει. Ναητ Τερα τρομερη κομματαρα και απο τις πιο καλες στιγμες μαζι με το επικο Home, το Hollow Years, το Panic Attack. Παμε γερα μωρη Θιατεραρα για δισκαρα και περιοδειαρα το 2025. Η μπαντα εχει παρει μπρος για τα καλα, μακαρι να δωσουν ο,τι εχουν και δεν εχουν τα επομενα χρονια να τους ευχαριστηθουμε οσο γινεται. Εχω ξαναβρει την ορεξη/καυλα γι’ αυτους και παλι.
Παρεμπιπτοντως, πρωτη φορα βλεπω τετοιο sold out στο εξωτερικο. Ο χωρος ορθιων στο GA ηταν ΤΙΓΚΑ και εχε κοσμο που καθοταν και στις σκαλες στις κερκιδες. Κατι δεν πηγε πολυ καλα σε αυτο.
Νέο single αύριο (3/12). A Broken Man.
Κάποιος είχε ανεβάσει αυτήν την εικόνα πριν 5-6 μέρες στο επίσημο group των Dream Theater στο Facebook, ως το εξώφυλλο του νέου single με τίτλο A Broken Man, και ενώ πολλοί έλεγαν ότι είναι φεηκ, αρκετοί πρόσεξαν ότι η τεχνοτροπία είναι πανομοιότυπη με τα εξώφυλλα του Parasomnia και του Night Terror. Αν και θα επαληθευτεί αύριο, μάλλον τελικά ήταν όντως αληθινό, και άρα προσωπικά το περίμενα το δεύτερο single σύντομα. Ευτυχώς το παίρνουμε πιο σύντομα από ότι περίμενα.
Άντε να δούμε, ίσως πρέπει να παίξει κάποιο VPN πάλι για να το ακούσω σήμερα
Δυο λόγια μιας και το κομμάτι το έχω εδώ και πέντε ημέρες!
Οι DT των δύο τελευταίων με LTE3 και Terminal Velocity. Αυτός είναι ο σύγχρονος ήχος τους, αυτό θα ακούσετε στο The Broken Man. Στην αρχή έχει λίγο TOT και σόλο μπόλικο Deep Purple. Ξεχωρίζει ο Labrie με την εξαιρετική ερμηνεία του και ο Portnoy που προφανώς και για λόγους εγωισμού, παίζει απίστευτα και μάλλον κάνει το καλύτερο παίξιμο του ever με τους DT. Σπουδαίο τραγούδι και με αρκετή δουλειά για τον ακροατή!
Καλά ακούσματα και δώστε του χρόνου. Θα γίνει η δουλειά!
Για πειτε… θα το ακουσω το βραδυ με την ηρεμια μ
Γαμάει
Συμφωνώ με Παντελή - ειδικά το instrumental μερος πολύ δυνατο και ωραιος Rudess.
Επίσης μ’αρέσει ο Λαμπρος πολύ σε αυτό το κομμάτι, safe αλλά του παει αυτό το ευρος.
Social Media groups Dream Theater: “O pOrtNoY pAiZei mOnO RLKK”