Dream Theater

Σε αυτό διαφωνώ εν μέρει. Το παίξιμο του Portnoy δίνει ζωντάνια στα τραγούδια, δίνει νεύρο και παράλληλα είναι πάντα τεχνικό. Τα rlrlkk υπάρχουν, αλλά εμένα μου αρέσουν και τα βλέπω ως κάτι signature που καθόλου δεν με ενοχλεί.

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.

Και είναι από τις περιπτώσεις που έχει βάση το (συνήθως κλισέ) ότι ο δίσκος κερδίζει πόντους στον ολότητά του, ακούγοντάς τον από αρχής έως τέλους.

3 Likes

Παιδιά, πείτε και σε μας τι είναι αυτό το rlkgljdhs (υποθέτω κάποιος κωδικός για τα 8 χέρια-πόδια του Portnoy).

2 Likes

Ναι αυτο ειναι δεξι-αριστερο (χερι) και kick-kick διπέταλο

Διακόπτω προσωρινά τη ροή της συζήτησης γιατί αυτό μου θύμισε μια ατάκα του Καραολίδη στο ΜΗ σε κριτική για δίσκο των Mars Volta όπου έγραφε: “θα έλεγα ότι ο driummer τους είναι χταπόδι αν είχε καναδυο πόδια λιγότερα!” Για κάτι τέτοια άξιζε να τον διαβάζεις συμφωνούσες - δεν συμφωνούσες με τα λεγόμενα του (και μεταξύ μας, όσο διευρύνονταν τα ακούσματα μας τείναμε να συμφωνούμε μαζί του όλο και συχνότερα!)

4 Likes

Και νομίζω ότι ήταν για το Bedlam in Goliath και τον φανταστικό Thomas Pridgen

2 Likes

5 Likes

Γκροουερ το Midnight Messiah !

Στην πρώτη ακρόαση το βρήκα μετριο. Στην 10η επιασα το εαυτο μου να κανει ενα μικρο ασυναίσθητο χεντμπανγκινγκ . :sweat_smile:

2 Likes
6 Likes
3 Likes

Πρεπει να ειναι εκει εξω.
Για ψαχτείτε.

Πρεπει; δεν εισαι σιγουρος; :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Δε βλέπω κάτι.

Εκει εξω ειναι…μολις το εβαλα για πρωτο ακουσμα…

Αχ, πρώτο άκουσμα…

ΓΚΡΟΥΝ - ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ

2 Likes

Dead Asleep :100: :100: :100:

1 Like

The Shadow Man Incident και Dead Asleep με διαφορα τα καλυτερα τραγουδια του αλμπουμ… Δεν εχω ξετρελαθει ακομα αλλα θα δω μετα απο πολλες ακροασεις τι λεει σαν συνολο ολοκληρος ο δισκος

Έχουμε στην γραμμή τον κύριο Γκας Πορτοκάλος για μια μικρή παρέμβαση.
-Στην εισαγωγή του Dead Asleep, στο 0:15 περίπου ακούγεται η λέξη “πορτοφόλι”. Παντού η Αιλλάδα μας.

2 Likes

bend the clock, ενω είναι σχετικά ήρεμο κομμάτι, τί όμορφο παίξιμο ο portnoy ρε γμτ…
αυτο ακριβώς μου έλειπε.

εντωμεταξυ την ωρα που σχολιάζω σκάει και το σόλο στην κιθάρα και με στέλνει αδιάβαστο ο αλλος ο ψυχάκιας…
ασταδιαλα ρε μλκσ με ανατριχιλα θα παμε για υπνο σημερα…

2 Likes
  1. Το καλυτερο κομματι του δισκου
  2. Ηθελε ενα ακομα ο δισκος σε τετοια ενταση, πηξαμε στο distortion και στο heavy riffing
  3. Το πιο Falling Into Infinity τραγουδι που εχουν γραψει εδω και περιπου 15 χρονια αν οχι παραπανω
  4. Το σολο του Πετρουτσι ειναι εντελως αλλου. Φανταστικο.
2 Likes

σε όλα ναι

1 Like