Οτι γνώμη να εχει κανεις για τον LaBrie παντως, μέχρι το 94 που έπαθε ζημιά ήταν άπιαστος
Α ναι, ακόμα κι εγώ που δεν μπορώ να τον ακούσω λάιβ πια (dealbreaker), συμφωνώ σε αυτό.
Οταν δεν ουρλιαζει, ειναι φανταστικος και μετα το 1994.
Οταν ουρλιαζει, ειναι λιγο απαλευτος για μενα, και πριν και μετα την ζημια.
Στο review για την συναυλια τους στο Long Island ξεχασα να πω οτι ηταν ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ καλυτερος απο οτι πριν 7 μηνες στη Νεα Υορκη. Λογικο μεν, μιας και το σετλιστ βασιζοταν στο Parasomnia, αλλα οπως και να χει ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη.
Αν μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα στιγμές που έχω νιώσει δέος, είναι τούτη εδω (σε αλλη πολη αλλά δεν εχει σημασια)
Προλαβα και ακουσα αρκετα απο τα κομματια του live, δε νομιζω οτι εχω ξανακουσει σε κυκλοφορια τον Labrie να τραγουδαει τοσο εξυπνα αποφευγοντας ολες τις κακοτοπιες. Επιτελους το καταλαβε και καλα εκανε, ισως επρεπε να το ειχε ξεκινησει χρονια πριν.
Και πάλι δεν ηταν στην καλύτερη κατάσταση, στην περιοδεία στην Αμερική ήταν ακόμη καλύτερος
ή λιγοτερο κακος, θα ελεγαν οι κακες γλωσσες ![]()
Εγω θα πω πως τον Μαρτιο ηταν παρα πολυ καλος με καποιες φουλ cringe στιγμες (ειδικα στα πρωτα 30 λεπτα της συναυλιας), ενω τον Οκτωβριο ηταν απλα φανταστικος. Βοηθησε και το σετλιστ βεβαια. Καλο θα ηταν να μην παιξουν ποτε ξανα το Metropolis - Part I ας πουμε.
αναθεμα σε πρωι πρωι μου χυθηκε ο καφες απο τα γελια!!