Η καλύτερη ερμηνεία του Labrie για την δεκαετία που περασε (προσωπικά μιλώντας) ηταν στο elements of persuasion…(δλδ σε προσωπικό του δίσκο)…στους Theater μου φαινεται οτι θέλει αλλα δεν μπορεί πια…
Petrucci gives the scoop on Dream Theater’s upcoming album. He simply says “I think the new album looks good for September. We don’t have an official date yet, and we’re kind of playing around with titles. But I’d definitely say September is the month we’re shooting for.” We can’t wait!
Σεπτέμβριο λοιπόν. Ίσως να ακούσουμε κανα τραγουδακί και στη συναυλία τον Αύγουστο
μακαρι να μην παιξουν κανενα και να τους ξαναδουμε τον χειμωνα για την περιοδεια του νεο τους αλμπουμ!!!
labrie παραιτήσου τώρα.,!!
Έχει πέσει μπόλικο autotune στο βιντεάκι η είναι ιδέα μου?:-k
ελα ρε συ…μην κάνεις ανάλυση στο βιντεακι…
*είπαμε απέλαση στον labrie
Μια χαρά είναι ο Λαμπρής, αντε ολοι τον κράζετε…
Αντιπαρέρχομαι το ότι ο crimson κάνει πλάκα (γιατί είναι καλό παιδί και δεν τρολλάρει) και σχολιάζω αυτούς που σχολιάζουν στο youtube:
Ντάξει μωρέ αρτιότατη είναι η φωνή του τυπά αλλά για μένα δεν ταιριάζει καθόλου, και γενικά δεν μ’ αρέσει η χροιά του, δεν έχει χαρακτήρα, απλά πιάνει τέλεια τις ψηλές κτλ. που είναι άλλο θέμα. Και τέλος πάντων οποιαδήποτε σύγκριση ερασιτέχνη που βγάζει ένα βιντεάκι στο youtube με επαγγελματίες που έχουν στις πλάτες τους χρόνια δισκογραφίας και περιοδειών (και ατυχημάτων και φθοράς φυσικά) είναι αστεία.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ
είναι πού σκατά βρίσκουν τα αδέρφια που παίζουν κιθάρα - μπάσο τα λεφτά για να πάρουν όλο τον εξοπλισμό που έχουν. 8O
[B][I]δεν τρολλάρει[/I][/B] γιατι κάνω και τίποτα άλλο…?
ε ενταξει πλάκα κάνω, απλά το είδα και εντυπωσιάστηκα…
*ναι…πολύ πράγμα στα όργανα…!
Crimson διαβολική σύμπτωση, σε άλλο θέμα πριν λίγο πόσταρα το ίδιο ακριβώς cover! Από τον Λαμπρή του 2011 ο συγκεκριμένος τραγουδιάρης σαφώς και έχει καλύτερη φωνή. Αλλά ο Λαμπρής είναι η φωνή των Theater, η μοναδική φωνή τους, κι αυτή είναι η αρχή και το τέλος του θέματος.
ναι ρε…πλάκα κάνουμε…
Ακούστηκα σοβαρός; Damn, δεν το ήθελα, ορίστε το εμότικον που εκφράζει τη βαθύτερη ψυχολογία και διάθεσή μου.
[SPOILER][SPOILER]\:D/[/SPOILER][/SPOILER]
Οκ θεωρειται ο La Brie ως ο “μοναδικος” τραγουδιστης των Theater και ειναι απολυτα λογικο,κατανοητο και προφανες αλλα εμενα ο Dominici παντα μου αρεσε περισσοτερο χωρις να θελω να υποβιβασω την προσφορα και την ιστορια του πρώτου.
__Χαχα, ναι γνωστές φάτσες του γιουτιούμπ (ο τύπος έχει κάνει μαθήματα με κοινό δάσκαλο με τον Λαμπρι -πιάνει κάτι Make Believe ωραιότατα! πολύ εντυπωσιακός αν και όχι τόοοσο αγαπητός γενικά σε μενα. το βιντεάκι π.χ. που ποστάρατε είναι η καλύτερη δουλειά του και είναι πολύ καλή, αλλά ο τύπος στο Λίφτινγκ Σάντοους, παρόλο που δεν έχει την τεχνική του και είναι λίγο πιο συνηθισμένη η φωνή του, κάθεται καλύτερα στ’ αφτιά μου).
__Είναι εκνευριστικά ακριβά και πολλά τα μηχανήματά τους, όπως και η ποιότητα τους στο πόσο καλά προσεγγίζουν τα τραγούδια και τον ήχο… :lol: 8) Πολύ καλοί, και το προσωπικό τους έχει ενδιαφέρον (αν και δε πέθανα τελικά με την επιλογή της φωνής, όχι πως ήθελα “κλάσσικ” επιλογή, καλώς δεν πήγαν στα ίδια και τα ίδια, αλλά πολύ αργιάδα, πολύ μοντερνιά που πλέον αρχίζει και είναι μια απ’ τα ίδια και αυτή). Αλλά πολύ καλοί, και ο τραγουδιστής επίσης. Ολοι πολύ καλοί.
__Οσο για τους θίατερ και τον Λαμπρί… Ρε παίδες… ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ (σύνθεση & πρώτη εκτέλεση) και άλλο να είσαι ένας “καμμένος” που μετά απο χιλιάαααδες ώρες κατάφερες να φτάσεις (στην καλύτερη) το επίπεδο αυτών που ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ.
__Στην τελική, χαχαχα, και με τη βοήθεια των τόσων λάιβ (παραδειγμάτων), του στούντιο αποτελέσματος, παρτιτούρες, βοηθητικά βιντεάκια και ΕΞΟΠΛΗΣΜΟΥ και τουίκιν στο στούντιο, φτάνεις να έχεις προσπαθήσει ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ φορές απ’ αυτούς να βγάλεις (όχι σκεφτείς, και πρωτοπαίξεις που ΔΕΝ έχεις κάπου να πατήσεις /μάθεις /παραδειγματιστείς) το ίδιο τραγούδι…
__Και άστε που στα λάιβ (χωρίς “πάμε ξανά” και βάλε εδώ αυτό το εφέ και εκεί λίγο autotune) λίγο μετά το Images ο Λαμπρί ήταν 8 φορές καλύτερος, πιο άνετος,με πιο ωραία σκηνική παρουσία, χωρίς στίχους και με το άγχος του λάιβ, πιο καλλίφωνος και… ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ απ’ αυτόν!
__Οπότε μη μου λέτε εμένα “να παραιτηθεί” αυτός για να πάρουν τον άλλον! :lol: Να τον πάρετε εσείς στη δική σας μπάντα! :lol:
__Ολα αυτά, γιατί π.χ. ακούω συχνά χαζομάρες του τύπου “τι να μας πει και ο Πετρούτσι, υπάρχουν γιαπωνεζάκια 7χρονών στο Υοutube που τα παίζουν ΙΔΙΑ τα κομμάτια του” κλπ, ή βλακείες τύπου “υπάρχουν 1000 άλλοι ντράμμερ που τρώνε τον Πορτνόι για πρωινό”, “σιγά την τεχνική” κλπ…
__Καλύτερα απ’ όλους, απαντάει το ΤΕΡΑΣ της τεχνικής (όχι πως δεν είναι και ο Portnoy, μη λέμε ότι ΒΛΑΚΕΙΑ μας κατέβει στο κεφάλι -μη ξεχνάμε πότε έβγαλε τον πρώτο δίσκο τους και τι έπαιζε εκεί και πόσοι έμαθαν απ’ αυτόν να παίζουν odd rhythms και να τα κάνουν να ακούγονται 4/4), ο Mangini στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του:
[CENTER]http://www.moderndrummer.com/modern-drummer-blogs/Mike%20Mangini%20of%20Dream%20Theater/[/CENTER]
__ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ρισπέκτ. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει (παρόλο το ΕΠΙΚΟ -χαχαχα- άβαταρ του Λεβιάθαν) το όλο θέμα, δείχνει πόσο μεγάλος ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ είναι, πέρα απο “μουσικός” και “τέρας τεχνικής” κ.ο.κ. ο έτερος Mike…
[CENTER]:respect:
[/CENTER]
υ.γ. Storm, καταλαβαίνω πως το λες, δεκτό, θεμιτό και πολύ ωραίο να υπάρχει και μία διαφορετικη άποψη (αν δεν έχει να κάνει με το “μ’ αρέσει αυτός γιατί μισώ/δε μ’αρέσει ο άλλος”, αλλά “καλός (ή καλύτερος, ή καταλληλότερος πιθανόν κ.ο.κ.) ο άλλος, αλλά εμένα μ’ αρέσει περισσότερο ο άλλος /πολύ περισσότερο”). απλά ξέρεις, σε μία δημοκρατία που ο καθένας λέει τη βλακεία του απλά επειδή μπορεί και που έχουμε 10.000 λάικς και 1.000 ντισλάικς στη λάιβ εκτέλεση του του Comfortably Numb με Gilmour και Bowie (χεχε), είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα βρεθεί να προτιμάει τον… Κόλλινς και απ’ τους δύο
…ΦΥΣΙΚΑ…
*έτσι και το λέγαμε σοβαρά , φοβάμαι το πόσο θα έγραφες.
Αυτά που λες Shadowcaster θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, αλλά δυστυχώς…Ειδικά η τελευταία παράγραφος…πραγματικά, με έχουν εκνευρίσει άπειρες φορές με τα εν λόγω βιντεάκια και τα υπερβλακώδη σχόλια. Μπορεί να είναι εκπληκτικό, απίστευτο και δεν ξέρω γω τι άλλο να βλέπεις το γιαπωνεζάκι να παίζει με εκπληκτική ακρίβεια odd times αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει φτασμένος καλλιτέχνης:wink:. Θέλει πολλάαα πράγματα.
Δεν είναι καθόλου εύκολο να δημιουργήσεις ένα ολόκληρο κόσμο απο το μηδέν και εκεί είναι που αποτυγχάνουν οι πολλοί.
^^ ε ενταξει ρε παιδιά…αυτό είναι αυτονόητο…
Για να μην γινει καμια παρεξηγηση να ξεκαθαρισω οτι μου αρεσει πολυ ο Labrie και οταν μιλαμε για το συγκεκριμενο γκρουπ αυτον σκεφτεσαι παντα στα φωνητικα.
Απο εκει και περα ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου
Τι να σου πω απ’ τη μια είναι πολύ καλοί όντως αλλά απ’ την άλλη εκνευριστικά copycats και το ορίτζιναλ υλικό της μπάντας τους που άκουσα παραήταν στερεοτυπικό και DT-wannabe.
Kαι όσο να 'ναι όταν βλέπεις κάτι τέτοια σου τη δίνουν:
http://www.youtube.com/watch?v=i1AwmDI6vS8
Δηλαδή οκ καταλαβαινόμαστε Σάντοου δεν χρειάζεται να πω περισσότερα … :lol:
Για τα υπόλοιπα που λες στο μίνι-σεντόνι, εννοείται μαζί σου.
__Ω! δε το είχα δει και αυτό! Συγνώμη… δηλαδή πέταξαν ως το Μάντσεστερ για να αγοράσουν απο 'κει 3-4 κιθαρούλες των 3-4 χιλιάδων…?!! Ε! Δε το δέχομαι! Πείτε μου ότι έχει Μάντσεστερ και στη Βραζιλία!!! 8O
__Α, και μη μιλας για κόπι-κάτς εσύ! ΙΔΙΑ τα έπαιξες τα Nightmare και Count 8) :lol: χαχαχα, έτοιμος είμαι να σου στείλω φωνητικά να φάμε τα αδέρφια Κάμπος lol
__Χαχα, τι σπάσιμο να σε ξερουν οι φίλοι σου! :lol:
__Μα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αυτό λέει ο Amazing και δυστυχώς έχει τόσο δίκαιο. Και πολλοί (ακροατές συνήθως, γιατί αυτός που έστω και ως copycat που λέει ο Levi έχει φτάσει να τα παίζει, έχει πάρει γραμμή, γιατί μέχρι εκεί ήταν ζόρικος ο δρόμος), νομίζουν ότι απλά αρκεί να παίξεις τις νότες, ή να τις παίξεις στη “ίδια ταχύτητα” και αγνοούν παντελώς όρους όπως μουσικότητα, γκούβ, τάιμνγκ, φίλινγκ… Πόσο μάλλον να τους εξηγήσεις αυτά που θα έπρεπε όπως λες να είναι αυτονόητα όπως τη ΣΥΝΘΕΣΗ και παραδειγματική (και πρωτότυπη /νεοτεριστική πολλές φορές) εκτέλεση κλπ…
__Μάλλον ο προγκ τραβάει τέτοιους τύπους… έχει το σρεντ και τον πρωταθλητισμό, αλλά μάλλον αγνοούν και οι ίδιοι όλα τα παραπάνω, όλα όσα έκαναν τους Θίατερ να ξεχωρίσουν δηλαδή.
__ τι μπορεί να πει κανείς σ’ αυτό. τίποτα. 8)