Dream Theater

Αύριο μαθαίνουμε για νέο album δηλαδή :partying_face:

2 Likes

Δυνατό πακετάκι πάντως στην Αμερική.
Επίσης 20λεπτο κομμάτι, δεν μπορώ να πω οτι δεν εχω hype-αριστεί.

Πότε υπολογίζουμε νεο album;

Λογικά Σεπτέμβρη.

εκει που παμε να κλεισουμε τις εκκρεμοτητες βγαινουν νεο Theater,Maiden και Leprous…

2 Likes

Λεπτομερειες κλπ βγαινουν αυριο και κλασικα μεγαλες διαρκειες στα τραγουδια… Κανουν βαριες δηλωσεις για hype αλλα εχω να ευχαριστηθω ολοκληρο album theater τοσα πολλα χρονια που δεν πειθουν… Μακαρι να μου αλλαξουν αποψη…

Dream Theater Teases New Album - Blabbermouth.net

4 Likes

Στοίχημα ότι το τελευταίο λέγεται A View from the Top of the World

1 Like

Θα φάω κράξιμο από νικαταπι, αλλά δε μπορώ να φανταστώ χειρότερο πράγμα από το να ακούσω 20λεπτο τραγούδι από Theater εν ετει 2021.

Το Illumination Theory ήταν… Μέτριο προς καλό για μένα, και το τελευταίο πραγματικά καλό 20λεπτο ήταν το Count Of Tuscany που ομολογώ ότι το λατρεύω. Πάνε 12 χρόνια…

2 Likes

Άκου το πρώτα ρε γερογκρινιαρη κ μετά βλέπουμε.

Το count of Tuscany παίρνει άνετα το βραβείο χειρότερων στίχων, για μένα έχει ξεφουσκώσει αρκετά και σαν σύνολο αλλά έχει κορυφαίες στιγμές.

2 Likes

Συμφωνώ για Count of Tuscany. Τώρα για το Illumination Theory καλό αλλά μέχρι εκεί. Δε γίναμε σοφότεροι για να παραφράσω παλιό προπονητή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Νομίζω το τελευταίο μεγάλο τραγούδι που μου άρεσε αρκετά ήταν το Octavarium.

2 Likes

Λοιπόν…

1. Στίχους έχουν γελοίους στο μεγαλύτερο τους κομμάτι από το 1998 και μετά σε κάθε δισκο, με εξαίρεση ό,τι έχει γράψει ο Πορτνοη και το 6DOIT συνολικά
  2. Τα πρώτα 5 λεπτά του Count είναι παλιοι καλοί Dream Theater των 90ς
  3. Ακούγεται ευχάριστα όλο το 20λεπτο, κι ας κάνει μια μικρή κοιλιά όπως κάθε 20λεπτο τους αλλωστε, με μόνη εξαίρεση το Change Of Seasons.
  4. Για μένα έχει πάμπολλα εξαιρετικά σημεία, όχι απλά κάποια.

Συμφωνώ 100%, προσωπική άποψη (αιρετική όπως πάντα) είναι πως το Octavarium είναι καλύτερο συνθετικά από το Α Change Of Seasons, πιο ώριμο στα αυτιά μου και πιο συνεκτικό.

Για κάποιον που δεν μιλά καλά Αγγλικά το Count of Tuscany θα μπορούσε να είναι και το καλύτερο κομμάτι των Dream Theater!
Θα ειχε ενδιαφέρον ένα δημοψήφισμα με τα καλύτερα τραγουδια των Theater από το 2000 και μετά ή στην μετά Πορτνοη εποχη εν όψη και νέου δίσκου.

3 Likes

ναι αυτο οντως θα ειχε ενδιαφερον!

Άντε τι θα γίνει με την ανακοίνωση; :laughing:

Καλυτερο τραγουδι στη μετα portnoy εποχη ανετα το Breaking All Illusions…Τωρα για μετα τα 2000 θελει σκεψη αλλα θα διαλεγα το Blind Faith , This Dying Soul , These Walls , In the Presence Of Enemies Part I , At Wit’s End… Και ειναι και αλλα…

3 Likes

Καλή ιδέα. Θα το στήσουμε όσο πλησιάζει το νέο άλμπουμ.

6 Likes

Θα ηταν ωραιο να μπορουσαμε να ψηφισουμε 10.Σαν να βγαζαμε ενα best of.Τα 3 στους Maiden μου φανηκαν πολυ περιοριστικα.

Περα απο δημοψηφησματα κλπ… ελπιζω επιτελους να φτιαξουν την παραγωγη στο νεο αλμπουμ ( ο ηχος του AWAKE ποσο λειπει)… Χαλαει τοσο πολυ ο τροπος που ειναι στα τελευταια αλμπουμ…Το Distance Over Time για μενα εχασε ποντους σε αυτο το τομεα… Να βαλουμε και για χειροτερο δισκο τους…

2 Likes