Dri

Ψηφιστε το αγαπημενο σας δισκιδιο απο dirty Rotten Imbeciles…
Eγω ειμαι μεταξυ 5 θ αργησω να καταθεσω την ψηφο μου:p

εχω ακουσει μονο το 4 of a kind (σε αντεγραμμενη 46αρα κασετα παρακαλώ…:lol:) το οποιο ειναι ενα crossover αραβούργημα…οποτε ψηφιζω αυτό…

Crossover. Ο ιδανικός δίσκος για ατέλειωτο μος!

Εγω που ακουω μονο Thrash (Municipal Waste κυριως) να τους ακουσω ?

Respect σε μια απο τις πιο τιμιες μπαντες εκει εξω !
Thrash Zone για μενα αν και μπορουσα ανετα να πω αλλα 2-3.

Θα πω Thrash Zone, μιας και ηταν η πρωτη επαφη με την μπαντα :slight_smile:

Εγω θα πω Dealing with it εν τελει για ντου και ξυλο στην αδερφαρα τον Zafrock που ακουει Nick Cave και προσπαθησε να μου υποδειξει τι θα ψηφισω:p

Περα απο την πλακα, πραγματικα αν οχι το πρωτο τα υπολοιπα 4 τα θεωρω ισαξια ( με λιιιιιιγο κατωτερο το thrash zone#-o)

Crossover…μα τον Άγιο:):!:

ειμαι μεταξυ thrash zone και crossover αλλα θα επιλεξω το πρωτο λογω εξωφυλλου!!!:stuck_out_tongue:

ρε μην ανοιγετε τέτοια θρεντς τώρα που δεν έχω νετ. άντε ρε. Οι DRI είναι μεγάλη αγάπη, το συγκρότημα που μαζί με μερικούς αλλούς δεν γνώρισε όρια και ταμπέλες μεταξύ thrash και punk. Αυτή η μπάντα είχε όλα όσα μπορεί να ονειρευτεί αυτός που θέλει να βρει κάτι να σπάσει/δείρει. Ταχύτητα, βρωμιά, πανκο-μαστούρα, χύμα και χαβαλέ. Το μεγάλο τους ατού νομίζω ήταν αυτος ο τσαμπουκάς που καταφέρναν να βγάλουν στα mid tempo κομμάτια τους. Beneath The Wheel πχ. Δλδ άλλοι κανανε διαγωνισμούς για το ποιος θα παίξει πιο γρήγορα και ποιος θα πιάσει τα περισσότερα bpm, αλλα οι DRI φαινόταν να μην νοιάζονται καν για αυτό. Με ένα heavy και αργόσυρτο riff, και έναν από τους πιο παθιασμένους και αλητήριους τραγουδιστές, μέ ένα ροκαμπιλέ μπασάκι και σόλο στην κιθάρα -όσο πρέπει για να ξεράσει ο progressiva-κιας- τους κάνανε όλους φλώρους. Α! και άμα γουστάρανε βγάζανε και χιτάκια (Ι’ve made my decision - don’t want no religion).

Για την ιστορία ψηφίζω Thrash Zone γιατί μου θυμίζει λύκειο. Αλλά όλα σχεδόν είναι αγαπημένα. Οκ εκτός από το Definition που το θεωρώ μέτριο. Πριν κανα χρόνο και κάτι είχα ακούσει καινούριο κομμάτι στο site τους, αλλά από τότε δεν κάνανε κατι αλλο, αν και ο τυπάς ανάρωσε λένε από τον καρκίνο και θα παίξουν καποια shows πάλι.

ΑΜΠΝΤΑΞΙΟΝ!!!

θεουληδες και δαυτοι…! με το ΘΡΑΣ ΖΟΟΥΝ να χει γινει ενα απτα σηματα κατατεθεν της ΘΡΑΣ …τους αγαπω.αυτους και το ολο “μαςενοχλειτεθασαςγαμησουμε” attitude

Στηριζουμε θρασοπανκηδες :smiley:

Παπαρδελα το πας πολυ καλα απ’οτι βλεπω, keep on :lol:

Φοβερη Crossover thrash μπαντα οι DRI,ειδικα THRASH ZONE και 4 of a kind τα σπανε απιστευτα!!!

H αληθεια βρισκεται στα dealing with it και crossover, γκεγκε?:stuck_out_tongue:

και στο 4 of a kind.

WHO! AM! I!?

fixed8)

πρέπει να γίνει κάτι με τα θρεντς συγκροτημάτων που υπάρχουν και στο groups and artists και στα δημοψηφισματα. δλδ αυτό που θέλω να πω είναι οτι για τους ντι - αρ - άη έχει γίνει μια συζήτηση στο ανάλογο πολλ της κατηγορίας των δημοψηφισμάτων. και πάνω κάτω λέμε τα ίδια και εκεί. ο ένας προσκυνά το crossover, ο άλλος προσκυνά το dealing with it, ο παρά - άλλος προσκυνά το thrash zone (και καλά κάνει :stuck_out_tongue: ) κλπ κλπ

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=12698&highlight=Thrash+Zone&page=2

γενικά θα ήταν καλό να υπήρχε η δυνατότητα να γίνεται το εξής:

κάθε θρεντ που έχει να κάνει με ένα συγκρότημα, να κατατάσσεται στο groups and artists. αν υπάρχουν ήδη σχετικά δημοψηφίσματα με αυτό το συγκρότημα, ή αν κάποιος θέλει να ανοίξει κάποιο δημοψήφισμα, τότε αυτό να μπαίνει σαν υποκατηγορία του υπάρχοντος θρεντ για το συγκρότημα. έτσι όλη η συζήτηση θα γίνεται μαζεμένη σε ένα θρεντ, και απλώς θα υπάρχουν και τα ένα, δύο ή όσα θέλει κάποιος δημοψηφισματα. προφανώς κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό να γίνει και θα απαιτούσε αρκετή δουλεία και επανασχεδιασμό ίσως της πλατφόρμας του φορουμ, αλλά θα ήταν βολικό.

Bump

Για να δουμε ποιοι νιωθουνε!!! :wink:

Κι εγώ θα πω Crossover, γιατί ήταν η πρώτη μου επαφή με τη μπαντάρα.
Δε θα ξεχάσω με τίποτα το σκάλωμα που είχα φάει όταν άκουσα πρώτη φορά το [B]Five Year Plan[/B]!
Και όλα τ’ άλλα ακολούθησαν.

Είμαι ανάμεσα στα πρώτα 2. Μέχρι το Crossover ήταν αυτό που λέμε “ασάλιωτο”. Και τα επόμενα 2 “κόβουν” πολύ άσχημα αλλά είναι πιο “νορμαλ”.
Θα το 'ριχνα στο Dealing With It αλλά είδα οτι το πρώτο δεν έχει καμία ψήφο και είναι κρίμα.
Χάος, βία, ξύλο και ντου!

I Don’t Need Society, Capitalist Sucks, Misery Loves Company, Violent Pacification (απ’το ΕΡ αλλά δεν πειράζει :stuck_out_tongue: ).

[SPOILER]έ, αν δεν θέλετε υπάρχουν και οι [COLOR=“Magenta”]Napalm Death[/COLOR] :D:p[/SPOILER]

Crossover ασάλειωτο όπως αναφέρθηκε. Τι να λέμε για την μπαντάρα;;; Τους είδα πολύ πρόσφατα στο Βερολίνο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι θέλω ξανά!

Και επειδή είναι και γιορτές πάρτε και ένα δωράκι από τον υπέρτατο Kurt Brecht