Dropkick Murphys

Καινούριο video clip για το τραγούδι memorial day: http://www.mtv.com/videos/dropkick-murphys/629634/memorial-day.jhtml#id=1658901

[SIZE=“7”][B]Διαλέξτε!![/B][/SIZE]

[SPOILER]

[/SPOILER]

Προσωπικά ψήφισα το Sing Loud Sing Proud!

Εδώ λοιπόν. Do Or Die από μένα, πρώτος δίσκος που άκουσα, πωρωτικός όσο δεν πάει, άπιαστος o Mike στα φωνητικά. Κρίμα που έφυγε.

[B]Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ[/B]

[SPOILER]

[/SPOILER]

Κι εγω Sing Loud. Aπιαστο!

The Meanest of Times κυρίες μου.

[SPOILER]Αν και ομολογουμένως το Sing Loud το κοιτάει στα μάτια. Close second φάση κι έτσι.[/SPOILER]

Λοιπόν Γράκχε πιο πολύ σε σένα πάει!!!

Μάζευε φραγγα για πάμε Βερολίνο 29 Ιανουαρίου :slight_smile: :slight_smile:

Δε λέω ναι αλλά ούτε και όχι. Κοινώς, θα το σκεφτώ. :smiley: Σοβαρά όμως.
Ελπίζω μόνο να μην αποτελείται το μεγαλύτερο μέρος του σετ τους απ’ αυτή τη μαλακία το τελευταίο. Και να είναι και μεγάλο σετ βέβαια ε;

Ελπίζω να σε ικανοποιεί το σετλιστ! :wink:

[spoiler]Hang ‘Em High
The Fighting 69th
Sunday Hardcore Matinee
The Gang’s All Here
Time to Go
Never Alone
The State of Massachusetts
Deeds Not Words
Going Out In Style
Curse of a Fallen Soul
Get Up
Fields of Athenry
The Hardest Mile
Cruel
The Irish Rover
Peg O’ My Heart
Blood and Whiskey
18. Black Velvet Band
Broken Hymns
Barroom Hero
I’m Shipping Up to Boston

Encore:

Kiss Me, I’m Shitfaced
Skinhead On The MBTA / T.N.T
(AC/DC cover)

Encore 2:

Boys on the Docks[/spoiler]

[-X[-X Δεν είναι και το καλύτερό τους αλλά μαλακία δεν είναι σίγουρα!

Άσε τα σχόλια και μάζευε και συ φράγγα :slight_smile:

Χελκομμάντερ, και γω στην αρχή αυτό έλεγα, ότι δεν είναι σαν τα παλιά αλλά ούτε και άσχημο, έχω όμως να το ακούσω, μάντεψε: απ’ όταν βγήκε. :smiley:

Όσο για το σέτλιστ, καλό αν και έχει - αναπόφευκτα φαντάζομαι - κάμποσα κομμάτια απ’ το τελευταίο… τουλάχιστον, απ’ όσο θυμάμαι δηλαδή :p, έχει αυτά που αξίζουν. Τώρα ντάξει, εγώ αν έφτιαχνα σέτλιστ DKM θα ήταν πολύυυυ διαφορετικό απ’ αυτό, αλλά εν πάσει περιπτώσει, DKM είναι αυτοί, θα υπάρξει αρκετή ώριμη σκέψη γι’ αυτή τη συναυλιακή περίπτωση.

Εγώ πάντως μέσα στο Σεπτέμβρη κλείνω για Manowar τα αεροπορικά και με το που μπορέσω κλείνω και για Βερολίνο.

Το έψαξα 3 μερούλες, 70? πάνε-έλα ε κανα 30άρι το πολύ το λαιβ, 24? η διαμονή ε και πόσα να φάω; 50??? με 200άρα είμαστε άπλα :slight_smile:

Πολύ θα το ήθελα να τους δω λαιβ ρε πούστη μου αλλά φέτος λέω να τιμήσω το punk and disorderly festival στο Βερολίνο οπότε θα μου φύγουν εκεί τα φράγκα…:frowning:

A αυτό ήταν που παίζαν φέτος οι Cock Sparrer κάπου τέλη Μαρτίου;

Βλέπω φέτος Perkele, Stomper 89, Business!!! Μια χαρά!

Ναι αυτό! :D:wink:

Φεστιβαλάρα αυτό ειδικά προ τετραετίας-πενταετίας ήταν φοβερό! Περκελε βλέπω και ψηθηκα άπειρα:lol: Μάλλον δε το κόβω όμως, γιατί έχω στα υπόψην και κάτι άλλα λαιβάκια

5 Φλεβαρη στο Αιντχοβεν,ΓΙΕΑ ΜΠΙΑΤΣΙΖ

εγώ τους είδα στην Ελβετία τον Αύγουστο μαζί με NOFX και Offspring αλλά ενώ ήταν φοβεροί με χάλασε αρκετά η σετλιστ τους… βασιζόταν υπερβολικά πολύ στο τελευταίο τους και έτσι στη μια ώρα που έπαιξαν δεν χώρεσαν τα Johnny I hardly knew you, worker’s song και kiss me I’m shitfaced… τουλάχιστον κλείσανε με ΤΝΤ όπου έγινε της πόπης…