Dropkick Murphys

Αν και ψηνόμουν πάρα πολύ να παω Βερολίνο τελικά μάλλον θα προτιμήσω άλλο live 6 μέρες πριν. Με χαλάει αρκετά η επιλογή τραγουδιών. Οκ προωθήστε το νεο αλμπουμ αλλά όχι τόσα πολλά…

μια αγαπημενα δεκαδα απο αυτα που εχω ακουσει(δηλαδη ολα πλην του τελευταιου),μονο απο αυτα που χουν γραψει οι ιδιοι τη μουσικη

1)Heroes from Our Past(μακραν)
2)Bastards on Parade
3)The Gauntlet
4)God Willing
5)The State of Massachusetts
6)Time to Go
7)Buried Alive
8 )Vices and Virtues
9)Νever Alone
10)Wheel of Misfortune

Εφτασε η μερα του λαηβ :’)

Απ’οτι βλεπω στα σετλιστ παντως δεν παιζουν σχεδον τιποτα απο sing loud,sing proud,και οπως λετε και πιο πανω παιζουν σχεδον ολο το καινουριο,αλλα λαηβ ΜΕΡΦΗΖ ειναι,καυλα θα ειναι.

Τους είδαν κάτι φιλαράκια μου πριν λίγες μέρες στο Βερολίνο και μου είπαν ότι ΓΑΜΗΣΑΝ!!!

Εγγυημένο πάρτι πάντως οι DKM! :slight_smile: :slight_smile:

Have fun !!! :slight_smile: :slight_smile:

Ζήλια…! :frowning: Άντε να τους δούμε και εμείς!!! Καλά να περάσεις ψηλέ!! :drunk::drunk:

Χμ,τελικα το λαηβ ηταν συνολικα απλα πολυ καλο,δεν μου προκαλεσε τοσο γκαβλα οσο περιμενα.Ως αποδοση η μπαντα ηταν φοβερη και πολυ κεφατη μεν,αλλα οντως τα πολλα καινουρια κομματια ριχνουν καπως την κατασταση(σε σημεια που παιζαν 2-3 συνεχομενα ψιλοβαρεθηκα),και σε συνδυασμο με το καθυστερημενο ηλιθιο ολλανδικο κοινο μου το χαλασαν λιγο.Αποκορυφωμα το κλεισιμο,που αντι του ΤΝΤ που παιζουν σχεδον παντα,παιξαν Dirty Deeds,και σχεδον ολο το κοινο δεν το πηρε χαμπαρι και φωναζε ΟΪ ΟΪ ΟΪ και στο ρεφραιν ΤΝΤ ΑΗΜ ΝΤΑΗΝΑΜΑΗΤ.
Δηλαδη,νταξ.Τι κανετε.Γαμω το κεφαλι σας.Ζωα.

Ειχε τουλαχιστον Johnny I Hardly Knew Ya,State of Massachussets,I’m Shipping Up to Boston,The Auld Triangle,Kiss me I’m Shitfaced,Skinhead on the MBTA,Warrior’s Code,Boys on the Docks,Devil’s Brigade(σε ακουστικη φαση και τα τρια),Flannigan’s Ball(εδω τρελη γκαβλα,δεν το περιμενα) και Barroom Heroes,αλλα το Sing Loud,Sing Proud δεν ακουμπηθηκε…

[-X[-X
Δηλαδή για άλλα κομμάτια από το the gang’s all here και do or die ΔΕΝ ε?
Μα καλά!?! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Sing Loud, Sing Proud! ??? #-o

σαπίλα. πλέον ούτε να τους δω δε θέλω. Ε αμα δε παίζεις ούτε ένα gauntlet ξέρω γω είσαι για τον πούτσο

Τα παραλές! :stuck_out_tongue:

όντως πάντως, πλέον δεν καίγομαι (να τους δω). Πολύ λίγα από τα καινούρια τους κομμάτια μου αρέσουν.

[I]…τώρα καταλαβαίνεις γιατί δεν σχόλιασα τελευταία σ αυτό το θρεντ…[/I]

[-X [-X :?

http://eventful.com/performers/dropkick-murphys-/P0-001-000007715-3/demand
Μπείτε εδώ και ψηφίστε να έρθουν οι DKM στην Ελλάδα,διαδώστε το παντού πρέπει να γίνουν και εδώ γνωστοί!

8O 8O 8O 8O

Τι έπαθες;Είπα τίποτα το κακό;:-s

Bump για δύο λόγους.

1. Να καμαρώσω τα καινούρια μου profile characteristics βεβαίως-βεβαίως.

2. Του χρόνου κλείνουν δέκα χρόνια από το Blackout. Στις μέρες μας ο κάθε μαλάκας κάνει μια επετειακή περιοδεία αφιερωμένη στο τάδε δήθεν σημαντικό album του, είτε είναι κλασσικό είτε όχι. Χάθηκε να κάνουν κάτι ανάλογο κι οι Murphys, μια που πέρυσι που ήταν τα 10 χρόνια από το Sing Loud πέταξε το πουλάκι; Α;

Μαλακίες βασικά. Δικαιολογίες είναι αυτά για να ξαναβγούνε όξω στο δρόμο, μπας και τους δούμε κι από δω. Ας έρθουν όμως κι ας παίζουν ακόμα και τις παπαριές από το τελευταίο τους, τύπου Take Em Down και Memorial Day. Δε γαμιέται!

ρε γρακχο σιγα το βλακ αουτ. απο τους χειροτερους μερφις δισκους

Καλά σε χώνουν οι AC/DC-ίλες και Pogues-ίλες του Blackout. Βρωμοπάνκη.

Bump

Βγαίνει το Γενάρη το καινούργιο έπος “Signed and Sealed in Blood” :drunk:

Αν και φήμες θέλουν να είναι ο χειρότερος τους μέχρι τώρα… ήδη έκλεισα για Βερολίνο!

Παντως το “Rose Tattoο” ειναι κομματαρα! Τ’ακουω 100 φορες την ημερα.