Dropkick Murphys

νέο βίντεο!

http://www.mtvu.com/music/the-seasons-upon-us-its-christmas-dropkick-murphys-style/

#-o

Αγαπητέ Ken, αυτό το έργο το χουμε ξαναδεί από τη μπάντα σου ε. Παίρνουμε μια παραδοσιακή αμερικάνικη “αξία” που παραπέμπει ευθέως σε συντηρητικό τρόπο σκέψης (τύπου η οικογένεια πάνω απ’ όλα μπλα μπλα μπλα), τη σατιρίζουμε λίγο και βάζουμε κάποιες πινελιές “διαστροφής” ή ίσως “εναλλακτικής φιλοσοφίας” ή “ψυχολογίας του απροσάρμοστου” ή δεν ξέρω τί και στο τέλος φυσικά και την αγκαλιάζουμε και την αποδεχόμαστε απροβλημάτιστα, στέλνοντας και ένα μηνυματάκι της πλάκας τύπου “μπορεί η δική μου οικογένεια να είναι λίγο τρελή και για τον πέοντα αλλά δεν παύει να είναι η οικογένειά μου και αυτό είναι και πολύ ΠΑΝΚ, μεγάλε”. Μας δουλεύει; Ήταν χαριτωμένο μία, ήταν χαριτωμένο δύο, ε άντε και γαμήσου όμως. Δηλαδή στον επόμενο δίσκο τί θα δούμε; Τον Casey σαν πανκ παππού να λέει στα εγγονάκια του πανκ παραμυθάκια;

ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ, KEN CASEY;

Για το κομμάτι σαν μουσική ας μη μιλήσω καλύτερα.

Ρε γαμώτο, έχει απομείνει τίποτα από τη μπάντα του Sing Loud Sing Proud;

απλά μόνο να τους δούμε κάποτε ζωντανά:P

Ελπίζω μόνο το νέο setlist να μην έχει πολλά καινούρια…

Bump!

Σημερα ολο το πρωι άκουγα την ΔΙΣΚΑΡΑ Sing Loud , Sing Proud και θυμηθηκα οτι φετος κλεινει 10 χρονια κυκλοφορίας το Μπλακάουτ! Οπως ειπε και ο Γκράκχος νομιζω, είναι μια πολυ καλη αφορμή να βγουνε και πάλι για (καλοκαιρινη) περιοδεια στην Ευρώπη και βρεθει ενας διοργανωτης με @@ να τους φέρει! :slight_smile:

Ε κοίτα, δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά τώρα πια με την παρακμή όπου έχουν περιέλθει δε με πολυνοιάζει, έχω την αίσθηση…

Steven έχουν ήδη ανακοινώσει περιοδεία στην Ευρώπη που ξεκινάει σε λίγο καιρό (αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη). Μετά έχει Αμέρικα + αυτό που είπε ο Γράκχος. Πλέον έχουν γίνει pop folk punk που είναι για pubs

γεια!

McColgan > Barr

http://www.youtube.com/watch?v=-yrdrgEkBwc αργκκκ

Τη δεχομαι και χαμογελαω σα μη καμμενος φανμποις που οι καμμενοι φανμποιδες συμφωνουν!

(να ξεκαθαρισω παντως οτι δε το λεω σε φαση Ντιανο/Μπρους,δηλαδη παλιαητανπιοαρχιδατοικιετσι -που ηταν- αλλα καθαρα απο αποψη συγκρισης χροιων φωνης)

Πάντως, ακόμα και καθαρά σε επίπεδο χροιάς είναι ακριβώς αυτό, σα να μπαίνεις στο θρεντ των Maiden και να λες “γειά! o Dickinson, για όσους δεν το ξέρατε, έχει καλύτερη φωνή απ’ τον Di Anno”. Η φάση είναι “what else is new”. :razz:

Αν αντί για Barr έλεγες Casey, εκεί θα σήκωνε πολλή συζήτηση.

το λεω κι αυτο!

Αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση.

ελα να συζητησουμε:D

Δε νομίζω (ότι έχεις τα φόντα) Τάκη :vibrate:

Ελιτ και στους DKΜ:!:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fHabBDMfWEg

Και αφού ανεβαίνουν οι οπαδοί πάνω στην σκηνή για να τραγουδήσουν όλοι μαζί τo TNT ένας από αυτούς χαιρετάει ναζιστικά. Το ξύλο που τρώει ξεκινάει από τα μέλη του συγκροτήματος με μια κιθάρα να του έρχεται κατακέφαλα.

(στα αριστερά της οθόνης για να μην ψάχνεστε)

1 Like

έτσι αλητεία!

Αύριο ανακοινώνουν Ευρωπαϊκό τουρ για το 2017.

:disappointed_relieved:

2 Likes