εγω σου λεω να παρεις τα meinl απλα και μονο επειδη ειναι meinl…πιστευω ειναι το καλυτερο σετ απο αυτα που ποσταρες…χωρις βεβαια να εχω ακουσει τα fame…εγω εχω τα meinl τα mcs παντως που ειναι και καλα μια κλαση ανωτερα απο τα hcs και ειναι αρκετα ικανοποιητικα…
Εγω θα σου προτεινα να παρεις το σετ της Zildjian, Avedis, Και να τα κρατησεις για παντα.
Αυτα που αναφερεις καποια στιγμη αν προχωρησεις θα τα πεταξεις ολα
φιλε με τα φαμε πιατινια ενα εχω να σου πω, φτιαξε παυπαλ (paypal) ακαουντ και τραβα στο εμπευ (global.ebay.com)… εχω παρει απο κει sabian aax stage hats kai aa medium thin crash 250 euros ola! γλυτωσα δηλαδη γυρω στα 200 ευρα!
καλημερα.θελω να αρχισω drums.διαβασα ολο το θρεντ ψαχνοντας ν βρω καποια απαντηση στα ερωτηματα μου αλλα δεν καλυφθηκα.μπηκα εψαξα στο νετ αλλα ειμαι ακομα σε διλημμα.ωδειο η ιδιαιτερα?στο ωδειο μαθαινεις η ειναι τσαμπα τα λεφτα?διαβασα και για το ωδειο του νακα αλλα ειναι πολυ ακριβο!!!θα εχω την δυνατοτητα εξασκησης στο σπιτι μου μιας και θα παρω τυμπανα οταν αρχισω και μαθω πανω κατω τι παιζει.εχετε να προτεινετε καποιο καλο ωδειο η καποιον καλο δασκαλο?
έχω να σου προτείνω ένα καλό δάσκαλο αλλά είναι ακριβός. (30-40 η ώρα)
γενικά όσο πιο “καλός” είναι ο δάσκαλος τόσο πιο πολλά θα σκας.εγώ κάνω με ένα παλικάρι που του δίνω 15 την ώρα. δεν είναι δάσκαλος με την κλάσσικη έννοια του όρου, δε νομίζω να μπορούσε να σταθεί σε ωδείο δλδ, αλλά είναι ωραίος τυπάκος και δεν βαριέται να σου δείχνει και να παίζετε μαζί. κάτι που μετράει γιατί σου περνάει και όρεξη για να πας και να κάνεις μάθημα. και μετά όλα εξαρτώνται από το πόσο θα ασχοληθείς εσύ. θέλει μελέτη, δε θέλει μόνο καυλάντισμα