εχω Yamaha dtxpressIV s.e
δεν θα τα προτεινα…δεν εχουν καθολου ελαστικοτητα στη μπαγκετα(*) και τα εργοστασιακα πρισετ τους ειναι μαλακισμενα.Αρκετοι ηχοι και πολλοι συνδιασμοι…αλλα στα 2 χρονια χρησης εχουν αρχισει ηδη να τα παιζουν! (και δεν τα βαραω καθε μερα!)
(*) εν ολιγοις, υπαρχει περιεργη προσεγγιση ως προς το τροπο που επιτυγχανεις δυναμικες στα συγκεκριμενα παντ.Ειναι σκυλια μεν απο αποψη αντοχης…αλλα ωρες-ωρες τα Roland φανταζουν rocket science!
Επειδή ψάχνω αρκετό καιρό για ηλεκτρικά drums, αν θα πάρεις ηλεκτρικά πάρε τουλάχιστο ένα ακριβό set, γιατί τα φτηνά δεν αξίζουνε καθόλου και θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιούσες μαξιλάρια:P, πχ Roland HD-1 που είναι τελείως άχρηστο. Εγώ πήρα τα Roland TD4 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης, κοίταξε και λίγο για Alesis και Yamaha.
Από εμενα αυτά:)
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα drum machine(μαλλον http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=91436 αυτο το κλασσικο της yamaha)!Να σημειώσω ότι δε υπάρχει και πολύ χώρος για κανονικα ηλεκτρονικά drums ούτε και το βασικότερο…λεφτά λεφτά λεφτά!!!
Επίσης είμαι σε πολυκατοικία οπότε θέλω να φροντίσω να μη κάνουν τοσο θόρυβο και να αγοράσω οποσδήποτε ακουστικά!Μήπως είναι πολύ μάπα και δε αξίζει τελικα???Έχετε να μου προτείνετε κάτι αλλο??
Α να υπενθιμίσω ότι δε είμαι ένας επίδοξος drummer απλώς θέλω να πάρω κάτι για αρχή και ότι προκύψει δε έχω τεράστιες απαιτήσεις απλά αρχικα για τη κα…α μου!!!
Για Τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να πάρεις ένα ηλεκτρικό kit, Millenium (μονο αν είσαι αρχάριος, gt αν θέλεις κάτι καλο δεν τα συνιστώ) που είναι και φτηνά και είναι ωραία για αρxi.
*το δεύτερο link δεν είναι ιδιαιτερα καλο αλλα είναι καλο για αρχαριους και φτηνό. Το τρίτο είναι ποιο ακριβό(569). Αν θέλεις κάτι φτηνό και καλο θα συνιστούσα το πρώτο.
Δεν σου βρήκα και τα καλύτερα kits αλλα είναι καλύτερα από τα drum machines:P
Εχτες μετα απο 4-5 χρονια συνεχομενη χρησης μου εσπασαν τα ακουστικα μου. Αυτα με συνοδευαν παντου μεσα στο σπιτι κ εκαναν αρκετα καλη μπορω να πω δουλεια για τα ντραμς. Γενικα στενοχωριες!
Γραφω εδω λοιπον γιατι θελω την αποψη σας για την αγορα νεων ακουστικων.
Δεν ξερω αν το θεμα εχει συζητηθει κ παλαιοτερα, αλλα πιστευω πως αξιζει να το ξαναπιασουμε αλλη μια γιατι εχουν ερθει κ αρκετα νεα μελη που θα μπορουν να πουν την αποψη τους.
Ακουω αξιλογησεις για το συγκεκριμενο σετακι αλλα κ προτασεις!
'Εχω τα EX-29 και όντως κάνουν καλό isolation για drumming αλλά από ήχο δεν λένε και πολλά.
Σπάνια τα χρησιμοποιώ πλέον, προτιμώ τα M-Audio IE-30 (in-ear).
φιλε εγω 2 χρονια εχω αυτα http://www.thomann.de/gr/sennheiser_hd212_pro_kopfhoerer.htm
παρολο τα προτεινουν για dj, στα τυμπανα μου τα ακουω ολα κρυσταλλο.
ακουστικα χρησιμοποιω μονο στα ηλεκτρονικα τυμπανα(λογικο)
αυτο που προτεινεις φαινεται να κοβει τα παντα απ’εξω και πιανει καλες συχνοτητες αλλα 75ευρω :-k
Κι εγώ αυτά πρέπει να 'χω (δε θυμάμαι ακριβές μοντέλο), αλλά αυτό το “strengthens basses” που γράφει και στην περιγραφή εμένα με ενοχλεί, σε φάση που βαράς το βαθύ και τρίζει…
Έκανα αυτό το thread για να πείτε όλοι οι drummers τα καλύτερα η τα ποιο ενδιαφέρον, όπως θέλετε πέστε το, τραγούδια για να κανεις cover. Εγώ θα έλεγα γενικά τα τραγούδια τον SOAD. Πέστε και εσείς τι γνώμη σας…