Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι ολοι οι ντραμερ που παιζουν Black εχουν εξαφανιστει![-X
Μάγκες, πέιτε μου σας παρακαλω απο πού θα πάρω, μια καλή, τσαντουλα του ντράμερ, για μεταφορα μπαγκετών και μικρο-πράματα. Θα προτιμούσα απο το διαδύκτιο και απο Ελλάδα.
Ευχαριστώ.
Σκεφτομαι να αλλαξω δερματα στα ντραμς μου και θα ηθελα τις γνωμες σας…
Μεταλιζομαι,οποτε με ενδιαφερει αρκετα να εχουν καλο bounce.
Παντως,οσο αφορα την μποτα,μαλλον καταληγω προς powerstroke 3 της remo.
Help pls.
Ναι ντουντς θελω και γω να ρωτισω κατι για δερματα.Εχω το σετακι ludwig lc125 cs combo power D
και θελω να παρω επιτελους αξιοπρεπη δερματα για τα τομς και την μποτα.Σκεφτειτε οτι το προσανατολιζω για μεταλ καταστασεις,απο power μεχρι deathies.Θα ηθελα καποιο μελος να μου λυσει την απορια,για το ποσες ιντσες ειναι το καθε τομ σε διαμετρο(10x12 και 11x13 λεει το site,ποιο απο τους 2 αριθμους σε καθε τομ ειναι διαμετρος?).Μεχρι τωρα σκεφτομαι να παρω remo powerstroke 3.Θα ηθελα να ακουσω και καποια αλλη γνωμη πανω στην επιλογη.
Επισης κατι αλλο,σκεφτομαι να παρω το διπεταλο millenium 122 fussmachine απο thomann,γιατι με βολευει σαν feeling στο ποδι,αλλα και σαν τιμη.Θελω να ρωτισω,εχει καλες αντοχες in the long run???
Χιλια thanks ντουντς!
Εχω ενα πληρες ακουστικο σετ.
Θελω να ρωτησω τι χρειαζεται ακριβως να αγορασω ωστε μπορω να τα ηχογραφω και να περναω τον ηχο στο Pc?
Γινεται απλα με μικροφωνα,η χρειαζονται triggers?
Πως ακριβως λειτουργουν τα τριγκερς?(νομιζω οτι εχω καταλαβει δηλ,απλα να το σιγουρεψω).
Χρειαζεται καποια κονσολα?
Οτι ινφο εχετε,ευπροσδεκτο.
thx προκαταβολικα
λοιπον λυστε μου σας παρακαλω μια απορια τι μπαγγετες να παρω?
ειμαι αναμεσα σε 2!!!
ahead 5ab hybrid series και τις μπαγγετες του lars των metallica
απο ειδη μουσικης παιζω rock και metal αν βοηθαει!!!
εγω θα σου προτεινα για κατι οικονομικο και λιγοτερο γκλαμουρατο, γιατι ετσι τις χαρακτηριζω αυτες που κοιτας. σε vic firth 5A(για ροκ χαλαρα) και τιποτα vic firth 5B για πιο σκληρα.
αλλα επιμενω οτι ειναι, τι ταιριαζει στο χερι σου και στον ηχο που βγαζει παρα τιποτα signature models και με νεκροκεφαλες(tama) και κατι ακυρα. Κατεβα στα εξαρχεια στο drum store και δοκιμασε μια μια και δες.
εγω ειμαι κολλημενος σε vic firth 5Α wood tip.
Νομίζω πως έχεις δίκο!!!ευχαριστώ παντως!!
Τώρα για το μαγαζί στα εξάρχεια επειδή μένω θεσσαλονίκη μήπως έχει κάποιο site να μου στείλεις!?
Νομίζω πως έχεις δίκο!!!ευχαριστώ παντως!!
Τώρα για το μαγαζί στα εξάρχεια επειδή μένω θεσσαλονίκη μήπως έχει κάποιο site να μου στείλεις!?
δεν παιζει ρολο το μαγαζι, απλα το ανεφερα γιατι ειναι στο κεντρο, καλες τιμες και κλιμα. οπου και να πας (σε λογικα πλαισια) θα εχει πληθωρα μοντελων.
δες και το σιτε για μια ιδεα http://www.drumstore.gr/
για να γράψεις τα τύμπανα γενικά θες 8-9 κανάλια στάνταρ μιλώντας για ένα normal set
τα trigger που λέμε απλά διαβάζουν τον παλμό από το χτύπημα και στον μετατρέπουν σε ήχο η ακόμα και σε midi τα πιο εξελιγμένα
ο λόγος που βγήκαν αυτά είναι για να μην περνούν τα μικρόφωνα από τα γύρο τύμπανα ήχο όπως επίσης αυτό που είναι πλέον συνηθισμένο αν γράψεις midi αλλάζεις και την πηγή ( δηλαδή τον ήχο σου)
αλλα όπως και να το κανεις μπορείς να ακούγονται κοντά στα αληθινά αλλα δεν είναι ακόμα… το έμπειρο το αυτή το καταλαβαίνει όλοι οι άλλοι τίποτα
ρίξε και μια ματια εδώ…
http://www.drumjunction.com/drum_trigger.html
εχω ενα σετ ηλεκτρονικα drums fame η μαρκα και τα παιτινια δεν ειναι στρογγυλα αλλα μισοφεγγαρα μπορω να τα αλλαξω μηπως?
και τα εχω παραγγειλει απο γερμανια γι αυτο ρωταω!!!
γενικά μπορείς να τα αλλάξεις κατά 99% τώρα αν θες να σου φέρουν αλλα πιατίνια αντί για αυτά πρέπει να μιλήσεις με το μαγαζί που τα πρες…
από περιέργεια τι το κακό έχουν?
το κανεις για παραπανω ζωνες?τα αλλαζεις εννοειται και δουλευουν, αλλα πρεπει να δεις και ο εγκεφαλος τι υποστηριζει.δηλαδη μη παρεις πιατινακια με 3 ζωνες και μετα ο εγκεφαλος σου δινει μονο ενα ηχο ή αναγνωριζει μονο τη μια ζωνη.
Γιατί να τα αλλάξεις; Μόνο αν δε σου κάνουν σαν feel ή αν λείπουν λειτουργίες, όπως Choke, Dual triggering κλπ. Νομίζω πάντως πως τα Fame ΔΕΝ υποστηρίζουν πολλαπλές ζώνες κλπ, είναι απλώς ένα πάμφθηνο e-drumkit για να ξεκινήσεις. Καλύτερα να τα χρησιμοποιήσεις ως MIDI Controller και να έχεις ήχους μέσω κάποιου software, όπως BFD ή EZ Drummer.
Αλήθεια, όταν τα παρήγγειλες από το MusicStore δεν είδες στη photo πως είναι τα πιατίνια;
Χαιρε σου ντραμερς!
Μπα, τι εχουμε εδω, the rise of The Beast:p:lol:. Back στο forum?
Ο γνωστος απο τις συνεργασιες του με C real, mixas, Domna, Rallia, Ey Zhn, Katsionis, The Fallen Within, 9mm, Calu Cacu, Semic Stains, Remade, Christabel Etheriel, Giannis Papanikolaou, Elpida Dimitriou κτλ ειναι προθυμος για να απαντησει σε θεματα που αφορουν τους drummers του forum… και για το λογου το αληθες…
Ποίος έχει καλές τιμές ρε παιδιά, εδω Αθήνα ; Να μην αναγκαστώ να τα πάρω απο Thomann και τα σχετικά… :-s
Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό, γιατί το ψάχνω λίγο πιο σοβαρά τώρα τελευταία.
Λόγω χώρου και φασαρίας, αποκλείονται τα ακουστικά. Επειδή είμαι αρχάριος, θέλω κάτι σχετικά φθηνό και καλό.
Σκέφτηκα αυτά τα 2…
-
http://www.thomann.de/gr/millenium_mps300dm5_mesh_special_set.htm
-
http://www.thomann.de/gr/millenium_mps300dtxpress_mesh_special.htm
Το set είναι της Millenium, αλλά ο εγκέφαλος (που παίζει σημαντικότερο ρόλο πιστεύω στον ήχο), είναι το DM5 της Alesis στην πρώτη περίπτωση, και το DTXPRESS IV της Yamaha στην δεύτερη.
Και τα 2 πακέτα, έχουν “δωρο” 2ο (καλύτερο) ταμπούρο, οπότε το βασικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί φαντάζομαι ως επιπλέον τομ.
Σκέφτομαι εκτός πακέτου να πάρω ακόμα ένα καλύτερο πιατίνι, και ίσως ένα δίμποτο αργότερα.
Θα είναι καλή επιλογή για αρχή; Λογικά μπορώ να το αναβαθμίσω αν χρειαστεί.
Έχει δοκιμάσει κανείς το Alesis ή το Yamaha; :-s