Όλα για τους drummers

Fame δεν ξέρω, αλλά σε Yamaha που έπαιξα δε συγκρίνονται με Roland.
Αν είναι να δώσεις τα λεφτά, πάρε Roland με κλειστά μάτια.

Ναι, στα ίδια λεφτά περίπου είναι και τα Υamaha dtxplorer, αλλά ο ήχος από τα Rolland μου άρεσε πιο πολύ…

όλα για τον εξοπλισμό του καλύτερου φίλου των μουσικών

Ωραιο πραμα…παντως οι περισσοτεροι ‘‘μουσικοι’’ δεν ειναι καν φιλοι!!!

To “The Drummer’s Thread” που ειχα ανοιξει και ειχε 15 σελιδες υπαρχει ακομα?
Αν οχι γιατι υπαρχει το “The Bassist’s Tread” ακομα? :-k

γεια σας
είμαι καινούριος εδώ και αφού έψαξα λιγάκι στο φόρουμ δεν βρήκα αυτό που ήθελα
θέλω να μάθω drums και ψάχνω για δάσκαλο ή για ωδείο
έχετε να μου πρωτείνετε κάτι ;
θεσσαλονίκη κέντρο και ανατολικά κατα προτήμιση αλλά στην ανάγκη και πιο πέρα
αστικά υπάρχουν

Εγώ κάνω στο drumland. Παπαναστασίου κοντά με Μπότσαρη. www.drumland.gr
Τα μαθήματα γίνονται σε studio με 2 σετ drums. Ένα για σένα ένα για το δάσκαλο. Καλή φάση

μμμ
έχω ακούσει καλά λόγια για αυτό
για το modern music school έχει ακούσει κανείς τίποτα;
έχει και στην αθήνα και στην θεσσαλονίκη

den einai kai poly active posters oi drummer e ?:stuck_out_tongue:
tsekarete tis aggelies plz, psaxnoume gia enan apo sas !

Θα πάω εγώ να ρωτήσω αυτές τις μέρες τι ώρες κανει ο Κολλιας μαθημα κλπ…

Εγω κάνω στο Εθνικο Ωδειο και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

__Να προσθέσω πως (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) στο Νάκα στη Θεσ/νίκη κάνει μαθήματα ο Αποστολάκης (βλέπε blueswire), ο οποίος είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ τους rock drummer.

__Οχι δεν παίζει blues μόνο (ή τα blues που φαντάζεστε), τον έχω δει να παίζει Zeppelin, Jethro Tull ή και Santana (soul sacrifice!) και έχω να πω πως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ. 8)

__Σε περίπτωση που ξέχασα να σας πω, είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ τους drummer. :smiley:

__Κατά τα άλλα έχουμε και γαμώ τους drummer στην Ελλάδα. Να είστε απαιτητικοί γιατί πραγματικά έχουμε τρελούς παιχταράδες σε όλα τα είδη. Βρείτε κάποιον να είναι φανταστικός στο είδος που σας ενδιαφέρει (“με όποιον δάσκαλα καθήσεις…”) και αν μείνετε ευχαριστημένος απ’ τη μεταδοτηκότητά του ΚΑΙ την πρόοδό σας (γιατί άλλο καλός παίχτης, άλλο καλός δάσκαλος) τότε όλα οκ. Γίνετε του κολλητσίδα και κάντε μια μέρα τους portnoyδες και τους donatιδες να κοκκινήσουν απ’ την ντροπή τους! :lol:

σοβαρα εσυ κανεις στο drumland? ειμαι απο καβαλα και ειμαι τρελαμενος με τα ντραμς εχω φαει το ιντερνετ για να βρω ολα οσα θελω…
εχω ακουσει το μαγαζι και ειμαι περιεργος για το τι μπορει να εχει…
θα περασω μια βολτα!
:smiley:

__Μμμ, έχει πολλά ωραία η drumland… η παλιά τουλάχιστον! Τώρα έχει μετακομίσει το κατάστημα -το στούντιο πάντως πολύ ωραίο 8)

__Στο κατάστημα θα βρεις και μία μάρκα που φέρνει ο ίδιος από πιατίνια, δε θυμάμαι πως τα λένε “γιούχαν” ή κάτι τέτοιο, πάντως είναι πολύ-πολύ καλά για τα λεφτά τους! Θα σου κάνουν εντύπωση, εξαιρετικό value for money. :wink:

Wuhan! Τα καλύτερα china σίγουρα.

__:wink: A μπράβο ναι! καλά θυμόμουν. :slight_smile:

__Και τα σπλασάκια σκοτώνουν… Ακούς το pearl, ακούς και το Wuhan και λες “τη δεύτερη μάρκα δεν την έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά 90% αυτήν θα πάρω, πολύ καλό!” και μετά βλέπεις και τις τιμές και λες “τύλιξέ μου δύο!” :lol:

μπορει να προτεινει καποιος ενα καλο διπεταλο, που να χωραει στο pad της yamaha Dtxpress ?

Παιδιά, φωτογραφία από τις 26 Απριλίου (από το twitter του Roddy Bottum), από τις πρόβες των επανενωμένων Faith No More. Το …μακελειό που βλέπετε είναι προϊόν από 4-5 πρόβες…
Ο ντράμερ είναι φυσικά ο Mike Bordin, διάσμημος για το μικρό του ανάστημα μεν, αλλά και για το άνευ προηγουμένου “βαρύ” παίξιμο δε…

Ιδού:

εχω το iron cobra στο set…
αν εννοεις να χωραει στο hihat…οχι…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Simon Phillips
http://www.youtube.com/watch?v=En9-o2DdDd8

Bran Dailor
http://www.youtube.com/watch?v=jqayQGHHMhg

Mark Zonder
http://www.youtube.com/watch?v=HceAWFoS9y4