Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Τώρα πιστεύω έμαθες πόσο σημαντικό είναι να μη σε βλέπουν.

[SIZE=“6”]WELCOME TO MONTY CLUB!!![/SIZE]

:lol: :lol:

Χοχο, καλως σας βρηκα. Ημουν απο πριν, αυτη η ταινια μου ειχε μεινει.

:stuck_out_tongue:

Λοιπον , προχ8ες ειδα το η 8αλασσα μεσα μου , για οσους δεν 3ερουν … Ενας παραπλιγικος “Χαβιε Μπαρδεμ” ειναι 28 χρονια στο κρεβατι και δεν αντεχει αλλο και 8ελει να του κανουν ευ8ανασια … πολυ καλο εργο αλλα περιμενα περισσοτερα σε σχεση με αυτα που ειχα ακουσει… Ομως χ8ες το βραδυ ειδα μια ταινια που μου κατεστρεψε το βραδυ … Johny got his gun "οσοι το εχουν δει 3ερουν"παρα πολυ καλη ταινια , αλλα πως να το κανουμε χειροτερο δεν μπορει να σου τυχει απο αυτο που επα8ε ο φιλος και σε ψυχοπλακωνει λιγο εως πολυ…:frowning:
Να τις δειτε και τις 2 οποιος δεν τις εχει δει α3ιζουν :wink:

Ταινιαρες και οι 2!

Πρεπει να τις δω καποια στιγμη. Τεσπα εγω ειδα την Κοκκινη ταινια του Κιεσλοφσκι. Ωραια. Δεν καταλαβα ομως καποια πραγματα. Οποιος μπορει ας βοηθησει λιγο…

Και στις 3 ταινιες βλεπουμε στο τελος καποιας σκηνης εντασης μια γριουλα που προσπαθει να βαλει ενα μπουκαλι στον καδο ανακυκλωσης. Τι σημαινει; και επισης τι σημαινει που στην κοκκινη ταινια την βοηθησε η πρωταγωνιστρια;

Γιατι ειδαμε τους πρωταγωνιστες και των 3 ταινιων στο τελος, στο ναυαγιο;

Είδα χτες το Monster’s Ball.
Δε μου άρεσε…τη βρήκα βαρετή, αργή…είμαι η μόνη που αναρωτιέται γιατί δώσανε το όσκαρ στη Halle Berry γι’αυτή την ερμηνεία?:roll: δε νομίζω ότι ήταν και για όσκαρ…:roll: Σε κάποιες σκηνές τη βρήκα εως και σπαστική. Και ο Billy Bob Thorton ήταν λίγο σπαστικός. Ένα καλό είχε η ταινία και έφυγε στα πρωτα 20 λεπτά… #-o
κορυφαια σκηνη αυτη στην οποια ακουγεται ο παρακατω διαλογος
Sonny Grotowski: You hate me. You hate me, don’t you? Answer me! You hate me don’t you!
Hank Grotowski: Yes, I hate you. Always have.
Sonny Grotowski: Well I’ve always loved you.

και μπαμ:(

Εμενα η ερμηνεια της μου φανηκε πανω του καλου…
Ειδα το Sympathy for Lady Vengeance η αλλιως Η εκδικηση μιας κυριας του Chan-wook Park (Oldboy που ειπα πιο πανω). Πωπω πολυ καλυτερο απο Oldboy (ειναι τριλογια). Ειχα καιρο να σοκαριστω με ταινια. Κι αυτη μιλαει για την εκδικηση και καποια ηθικα θεματα που παιζονται γυρω απο αυτη.

Στη συγκεκριμενη ταινια αυτο της χειροδικιας.

Η Yeong-ae Lee δινει ρεστα ετσι απλα. Τρομερη ερμηνεια! Η σκηνοθεσια αψογη- δεν το συζητω. Η μουσικη της επισης καταπληκτικη. Κομψοτεχνημα παρ’ ολη τη βια.

σημερα ειδα τον πιανιστα, και αυριο λεω να κανω επαναληψη την ταινια των doors…

Death At A Funeral: Και γαμώ, γέλασα, πολύ ωραία πέρασα!!!

Ηeat: Κι αυτό πάαααρα πολύ καλό, γαμάτο το τέλος!

state of play

ΕΠΟΣ

μινι αγγλικη σειρα 6 επεισοδιων
του paul abbot (δημιουργου και του shameless επισης!!)
Και σκηνοθεσια απο τον david yates (τα τελευταια χαρι ποτερ!!!)

με ενα παρα πολυ καλο καστ

David Morrissey ο μπατσος απο το 2ο βασικο ενστικτο
John Simm ο bernand summer (new order) στο 24 hour party people
Delly Macdonald (no country for old men,nanny mcphee,intermission)
Bill Nighy ο μπαμπας στο shaun of the dead,o θεος τραγουδιστης στο love actually
James McAvoy atonement, last king of scotland

αστυνομικο-δημοσιογραφικο-πολιτικο θριλερ
στην τσιτα μεχρι την τελευταια στιγμη

εχει κλεισει και ριμεικ σε κανονικη ταινια
με russel crow,helen mirren,ben affleck και αλλους

δειτε το!!

Χτες μολις γυρισα, γυρω στις 2:30, δεν ηξερα τι να κανω… οποτε αποφασισα να κατσω να δω το Seven , για το οποιο ειχα ακουσει τα καλυτερα. Περιττο να πω οτι οι προσδοκιες μου επιβεβαιωθηκαν. Η ταινια τα σπαει, η καλυτερη ερμηνεια στην καριερα του Brad Pitt για μενα και φυσικα ο Morgan Freeman, οπως παντα, φοβερος. Επισης ειχε ενδιαφερουσα πλοκη και πολυ εξυπνο τελος στο οποιο… ο “καλος” μπατσος λυγιζει και δε κανει το σωστο αλλα αντιθετα, υποκυπτοντας στην οργη του, ριχνει 5-6 σφαιρες στον “κακο” και τον τελειωνει

Έχθες είδα το Felon. Τρομερη ταινια, καινουργια με, καταπληκτικο σενάριο και cast. Val Kilmer δινει ρέστα. Και ο καημένος Porter.

Δείτε το !!

To Zeitgeist, το οποιο δεν ειναι ακριβως ταινια αλλα κατι σαν ντοκυμανταιρ το οποιο μπορειτε να δειτε και δωρεαν εδω http://video.google.com/videoplay?docid=4573704334162675487 , κι αναλυει βασικα τρεια θεματα: χριστιανισμο και θρησκειες γενικοτερα, την 11η σεπτεμβριου 2001 και πως ηταν στημμενο απο μεσα μαζι με τα περι τρομοκρατιας λιγακι (πιο πολυ αφορα τους Αμερικανους αυτο), και τελος περι χρηματων και συστηματος.

τσεκαρετε το ‘ορφανοτροφειο’ , απο το δημιουργο του λαβυρινθου του πανα

δεν το ειδα στη τβ, αλλα θρεντ αλλο δεν εβρισκα…

τεεσπα

Forgetting Sarah Marshall

απο τον τυπο που εκανε το 40 year old virgin και το Knocked Up…νταξει…εκλαψα στο γελιο σε καποια φαση…
αλλα ως εκει…

παρουσιες? ω ναι!

Mila Kunis, την αγαπω

Kristen Bell παιζει και στο Heroes S2

δεν εχει αλλα γκομενακια…αλλα εχει δυσαρεστες ανδρικες φλασιες η ταινια, iιφ γιου νόου γουατ άι μιν

Λοιπόν σήμερα είδα το “Μια αιωνιότητα και μια μέρα” του Τεό. Οκ, έγινε η αγαπημένη μου ταινία. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να πρωτοσχολιαστεί.
Μια βαλκανικού ύφους ταινία όπου η κάμερα έκανε “διάλογο” με τους ηθοποιούς (διπλοί οι ρόλοι για τους πρωταγωνιστές). Τρελός συνδιασμός. Σκηνοθεσία άψογη με λίγα λόγια. Όπως και οι ηθοποιοί αλλά και η μουσική (αυτό το θεματάκι με την βιόλα ρε παιδιά που το γύρισε και σε ακορντεόν, πώς λέγεται;;;). Η ταινία μιλάει για έναν άνδρα ο οποίος είναι ετοιμοθάνατος και έχει μια μέρα πριν μπει στο νοσοκομείο. Η γυναίκα του έχει πεθάνει και η κόρη του κάνει την ζωή της. Γενικά όσοι γνωστοί του ζουν σε αυτή την ταινία είναι στις καλύτερες φάσεις της ζωής τους και όσοι έχουν πεθάνει, βλέπουμε ότι μείναν με κάτι ανεκπλήρωτο (μητέρα και γυναίκα συγκεκριμένα). Εκείνη την μέρα γνωρίζει ένα μικρό παιδί των φαναριών, Αλβανό, με τον οποίο περνά την υπόλοιπη μέρα μιας και αυτό είναι μόνο του. Τους βλέπουμε λοιπόν να γυρνάνε στο παρελθόν του πρωταγωνιστή και να καταλαβαίνουμε το αναπόφευκτο τέλος του σιγά σιγά να έρχεται (ωραία η… χρωματική διαφορά ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν.:wink: ).
Για όποιον ενδιαφέρεται βέβαια υπάρχει μια φοβερή κριτική από το cine.gr
http://www.cine.gr/film.asp?id=386&page=4

Το ξαναείδα.
Εκπληκτική ταινία.
Δείτε το!

τον λαβυρινθο του πανα δε το ειδα γιατι μου μοιαζε μαλακια. το ορφανοτροφειο (ή αλλιως El Orfanato) το ειδα και το μονο που με χαλασε ηταν η γλωσσα, τα ισπανικα μου φαινονται τραγικα αστεια και λιγο προστυχα.

τα ισπανικα ειναι υπεροχα

αστεια μου φαινονται τα ιταλικα

ο λαβυρινθος του πανα ειναι εκπληκτικο

το ορφανοτροφειο ειναι παρα πολυ καλο
και by the way
ο ντελ τορο που σκηνοθετησε τον λαβυρινθο
εκανε παραγωγη στο ορφανοτροφειο
σκηνοθεσια εκανε ενας καινουργιος ισπανος σκηνοθετης ονοματι juan antonio bayona :slight_smile: