Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

The number 23

Φοβερή ταινία, εκπληκτρική ερμηνεία από τον Τζιμ - και δε το περίμενα κι όλας, δεν είναι το στυλ που έχουμε συνηθήσει - και πολύ έξυπνο σενάριο. Must!

Tα λόγια είναι περιττά!Ο Βέγγος είναι θρησκεία!:smiley:

Είναι πλέον από τις ταινίες που βλέπω για να μου φτιάξουν τη διάθεση!
Μου άρεσε πάρα πολύ!

Εγώ τη βρήκα μέτρια πάντως…:-k

Και με τη σειρά μου να πω ότι είδα το Slumdog Millionaire και μου άρεσε πολύ!Το χορευτικό στο τέλος ήταν λίγο κουλό, αλλά είχε ενδιαφέρουσα υπόθεση!

Είδα το Dreamers του Bertolucci. Πολύ καλό. Μιλάει για την εμπειρία του Μάη του '68 μέσα από 3 νέους. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα (η Γαλλία φταίει :p).

εχει πορφυρα ποταμια 2 στο star, ενταξει δεν φτανει το 1 που ειναι κορυφαιο αλλα ειναι καλο για αποψε οσοι ειστε μεσα.

Όντως:!:

Είδα και εγώ το the man from earth που αναφέρθηκε παραπάνω απο Tollki και Manson…Καλά όντως Τόλκι μεγάλη παπάτζα έκανες που λες κάτι για την ταινία το οποίο είναι σημαντικό spoiler νομίζω…anyway ευτυχώς το είχα διαβάσει καιρό πριν και ούτε που το θυμόμουν…Η ταινία είναι μια ταινία χαμηλού budget που διαδραματίζεται όλη σε ένα σχετικά απωμονομένο μέρος όπου ένας καθηγητής έχει καλέσει φίλους για να τους αποχαιρετήσει καθώς φεύγει…Η απλή αυτή μάζωξη θα γίνει μία καταπληκτική ατμοσφαιρική ωδή στην φιλοσοφία - επιστήμη - θρησκεία…Η ιστορία που ξετυλίγεται είναι άκρως συναρπαστική και η ταινία έχει μία εκπληκτική (ίσως και μυστικιστική) ατμόσφαιρα που σε ρουφάει όντας ανύμπορος να μην μπεις στο παιχνίδι…νιώθεις σαν να βρίσκεσαι εκεί και να συμμετέχεις σε όλο αυτό το γεγονός…Η ιστορία είναι μία ακόμα εναλλάκτική οπτική γωνία της καταβολής του ανθρώπου, της επιστήμης, του χριστιανισμού και γενικότερα της θρησκοληψίας…Πραγματικά αξίζει κάθε λεπτό της…

Μπορώ κάπως να την κατεβάσω?

torrent…υπάρχει εκεί και σε πολλά rips νομίζω…εγώ έτσι την κατέβασα και βρήκα και subs…ψάξε και αν δεν βρεις θα σου δώσω link η θα σου πω ποιο rip κατέβασα εγω…ευκολο είναι όμως

Φοβερή ατμόσφαιρα, όντως. Ειδικά τα ατμοσφαιρικά σημεία με την κοπέλα ήταν το κάτι άλλο. :stuck_out_tongue:

• το φοβερο soundtrack…H καλυτερη περιπετεια ever…

Ε δε νομιζω να υπαρχουν και πολλοι που δεν εχουν δει ΤΗΝ ταινια ε.

Δεν την έχω δει. Γαμάτη φαίνεται, θα τη ζητησω απ’το ντιβιντι κλαμπ.

Kαλα σκαστε παω να το διαγραψω :stuck_out_tongue:

Δεν έχω τόρρεντ. Γίνεται με τίποτα Rapidshare?

Βάλε τορέντ να σωθείς, που ζείς, στο 1990 ;

Όντως βάλε torrent…ταινίες μέσω rapidshare δεν έχω ψάξει ποτέ…κάνε το ανάλογο googlarισμα και λογικά κάτι θα βρεθεί…τώρα δεν μπορώ περαιτέρω να σε βοηθήσω…

1. Επιτέλους το βρήκα :? Από το γνωστό βιβλίο του Orwell. Πολύ ωραία, ειδικά προς το τέλος αποθεώθηκε. Οι ηθοποιοί ήταν ένας κι ένας. Επιβλητική γενικώς.

H ταινια αυτη ηταν πιο αρρωστη και απο το βιβλιο…Για γερα στομαχια και …μυαλα.

Έχουν βγει 2 ταινίες, η μία το 1956 κι η άλλη το 1984. Ποια λες?

Όντως παιδιά, αυτή την ταινία δείτε την σωποδήποτε… Σε μερικά χρόνια θα θεωρειται αριστουργηματική καλτίλα…