Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Μπα, δεν είχε γεννηθεί καν.

True.

Α δεν το ξερα.Εχω δει αυτη του 84.

Vicky Cristina Barcelona

Καλή για το είδος της, βαρετή για μένα. 2 πράγματα κρατάμε, Σκάρλετ, Πενέλοπε και Ρεμπέκκα κορίτσαροι, η Βαρκελώνη από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης τουλάχιστον:D.

Friday 13th

Προβλέψιμη όσο δε πάει. STAY AWAY!

Εννοειται πως υπαρχει σε dvd man!το εχω αγορασει 2 φορες!(ΤΑΙΝΙΑΡΑ?? 8))
αλλα ΟΚ, εχει να κανει και με τους καταλογους του μερους απ’οπου νοικιαζεις…

ΥΓ: Επισης, ξαναειδα προσφατα μερος του DVD των Quay Bros με τις ταινιες που εχουν κανει!
αρρωστο!Τελειο!ειναι stop frame μικρου μηκους και ηταν αυτοι απ΄’τους οποιους δανειστηκαν ιδεες οι tool για αρκετα απο τα κλιπ τους!

+1919202

ακόμα τα κλαίω τα λεφτάκια μου!

Magnolia…τα λόγια είναι περιττά!

Το κατέβασα βασικά και ξεμπέρδεψα… Το άλλο που πόσταρες τι είναι ρε bro; Δώσε κάνα info παραπάνω…

Ειδα το Νight on earth του Jarmush.Πως μου ειχε ξεφυγει???Γαμω τις ταινιες και ο μπενινι θεος.

Χτες είδα "H Aνταλλαγή (The Changeling) του Eastwood. Πολύ καλό στο γνώριμό του ύφος, το γεγονός ότι έιναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

και γω δεν το ηξερα
τωρα το μαθα
οπωτε…
wretch αν αναφερεσαι στην μεταφορα του 1984 :stuck_out_tongue:
οντως ειναι πολυ καλη
και ο john hurt καταπληκτικος στο ρολο του

και κατι το οποιο κοπηκε απο την μεταφορα του εργου σε dvd

καταπληκτικο τραγουδι

Ναι αυτή πρέπει να ήταν. Το κλίμα αποκλείεται να ήταν για 1956 (θα μου πεις το βιβλίο ο Orwell το έγραψε πιο πίσω). Πολύ ωραίο τραγούδι! Βλέποντας την ταινία μ’ έκανε να ξεχάσω εντελώς ότι μουσική έγραψαν οι eurythmics. Όταν λες κόπηκε τι εννοείς; Το βίντεο έχει σκηνές από την ταινία. Δεν είναι κάτι σε στυλ βιντεο κλιπ;

τελικα υπαρχουν 2 μεταφορες σε dvd
μια του 2003 που δεν περιεχει τη μουσικη των eurythmics
και μια του 2004 που την περιεχει κανονικα

το ολο θεμα ειχε ξεκινησει τοτε
επειδη τους eurythmics τους εβαλε η παραγωγη να γραψουν το soundtrack
ενω ο σκηνοθετης ειχε προσλαβει δικο του συνθετη
ετσι η ταινια κατεληξε να χει συνθετο soundtrack και απο τους 2
με αποτελεσμα τη δυσαρεσκεια του radford
σε βαθμο να αποκυρηξει την αρχικη εκδοση της ταινιας!!!

Είδα το Περσέπολις.
Ανιμέ ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο graphic novel, που είχε προταθεί και για όσκαρ αν δεν κάνω λάθος. Ξεκίνησα να τη βλέπω έχοντας ακούσει ελάχιστα πράγματα και χωρίς να ξέρω τι ακριβώς να περιμένω και μου άρεσε πολύ. Μου είχε τραβήξει την προσοχή όταν είχα δει σκηνές στο youtube σε ένα κλιπάκι για ένα τραγούδι της Μόνικα(περιττό να πώ οτί το τραγούδι πέρασε απαρατήρητο αν εξαιρέσω την κάκιστη αγγλικη προφορά της τραγουδίστριας αλλά αυτό κολλάει σε άλλο θρεντ :p)

Για 107η φορά, δεν κάνω πλάκα, το Μπεν Χουρ, και για 25η φορά το Ελ Σιντ:!:

εγώ είδα το
“Ο διάβολος φοράει πράντα”
“Επιθυμίες στο παρά 5”
Και οι δύο απίστευτες ταινίες,με νόημα.Αν και είναι κάπως κλασσικές στην δομή(ειδικά η πρώτη) είναι αρκετά ωραίες

Μολις ειδα το Σέρπικο, Αλ Πατσινο στα νιατα του, καλη ταινια αν και σε ριχνει λιγο οσο προχωραει

Την περασμένη βδομάδα το Gran Torino, και είναι καταπληκτικό.
Θαυμάσιος ο Κλιντ, το βρήκα πολύ καλύτερη ταινία από το Slumdog.

συμφωνώ απολύτως

1.Reservation road

Ωραιο κοινωνικό εργο που σε στιγμες γινεται θριλερ και διαπραγματευεται την ανθρωπινη εκδικηση που σχετιζεται με την απωλεια ενος κοντινου προσώπου…Πολυ καλοι οι Joaquin Phoenix και Jennifer Conelly στους πρωταγωνιστικους ρόλους…

2.Ghost rider

Δεν περιμενουμε πλεον τον Cage να παιξει και σε καναν ρολο της προκοπής (εξαιρειται το Leaving Las Vegas) αλλα η μεταφορα του συγκεκριμενου κομικ ειναι τουλαχιστον συμπαθητική και ειναι οτι πρεπει για να περασει ευχαρισα η ωρα…(οκ παιζει και η θεά Εva Mendes…:D)

3.The wind that shakes the berley

Ωραιο δραμα εποχής με πειστικές ερμηνειες απο τους πρωταγωνιστές αν και αντιγραφει πολυ την -Γη και ελευθερια- σεναριακά αλλα και σκηνοθετικά…

Πρώτον είναι του ίδιου σκηνοθέτη.

Δεύτερον ο Λόουτς είναι πολύ πιο ώριμος και ουσιαστικός τώρα σε σχέση με δέκα-πόσα χρόνια πριν που έκανε το “Γη και Ελευθερία”, και αυτό φαίνεται στο “The Wind that Shakes the Barley”. :wink: