Είχα παέι σε video club όταν δεν είχα internet και δε την είχε :-s θα ψάξω άν είναι τώρα που έχω
Kαηλας συνεχεια…
to be continued…
Το εχω δει και εγω αυτο, γενικα λιωνω στις ταινιες με ζομπι, μετρανε…
Ειδα τη νεα ταινια του Γκιλιαμ “Το ιματζιναριο του Δρ.Παρνασου”.
Μπλεξιμο…
Απιστευτη απο την αποψη των εφε (πουτανα Vmax) και με ολα τα κατατεθεντα των δημιουργιων του Τερι.
Ενας αθανατος πνευματικος με το περιφερομενο θιασο του, προσφερει την ευκαιρια στους οποιους ενδιαφερομενους περαστικους να γευτουν για λιγο τα ονειρα τους,προσφεροντας τους προσβαση μεσω μιας “πυλης” στο “Imaginarium” του.
Ολα αυτα ομως, συμβαινουν υπο το σκοτεινο βαρος και την απειλη ενος φαυλου κυκλου στοιχηματων με το Διαβολο.
Το σεναριο, γραμενο και απο τον ιδιο, ειναι ελαφρα μπερδεμενο αλλα κατανοητο.Σε αυτη του την ευκαιρια, ειχε προφανως κατι που του ελειπε σε καποιες απο τις προηγουμενες του προσπαθειες (χρονο,χρημα,καστ,εφε) αλλα και παλι κατι δειχνει να “λειπει”.
Εχω αρχισει πλεον να πιστευω οτι αυτος ο ανθρωπος εχει τοσες πολλες ιδεες στο μυαλο του, που οταν ερχεται η ωρα να τις αποτυπωσει,χανει τη μπαλλα.Και ολα αυτα,αν σκεφτει κανεις οτι η ταινια δινει μια τετοια εντυπωση ενω διαρκει 2μιση ωρες!
Μικροι ρολοι για Ντεπ,Λο με αισθητα πιο μεγαλο αυτον του Φαρελ.Ο Λετζερ “δινει” κατι απο τις τελευταιες του στιγμες στην ταινια.Το τριο Πλαμμερ.Κοουλ και Γκαρφιλντ, δεν με “τρελλανε” (αν και το κοριτσακι εχει προσοντα να “ρολλαρει”! ).
Με διαφορά ο καλυτερος στην ταινια ηταν ο Τομ Γουεϊτς στο ρολο του διαβολου,δινοντας μαλλον με ακριβεια αυτο το τζογαδορικο/“περπατημενο” υφος στο χαρακτηρα.
Γενικα, καλη ταινια αλλα μαλλον μονο για οσους γουσταρουν ταινιες του Γκιλιαμ και μπορουν να του “συγχωρησουν” τις ωρες και τα φραγκα που θυσιασαν προκειμενου να ριξουν αλλη μια"ματιά" στο μυαλο αυτου του τρελλογερου!
εγώ την βρίσκω απολαυστικότατη. έχει πολύ γαμάτες σκηνές και αμα την δεις στην τρυφερή ηλικία των 14-15 που την είχα δει εγώ, ε σου κάνει κάποια αίσθηση. κλασσική εποχή βιντεοκασσέτας κλπ:!:
Ναι νταξει,απλα αν την συγκρινεις με τα2 πρωτα [-X
Και το 4ο παλι…ζομπι να παιζουνε μπουνιες #-o
Αντε το 5ο εμεινε,ειναι και το μονο που δεν εχω ξαναδει…αλλα ξερω τι να περιμενω
@ prosatanic
εχεις ενα κολλημα με Β-movies που περιεχουν ζομπι?
ετσι συνεχισε την μεγαλη καηλα!!!:lol::lol::lol:
Β-movies ρεεεε
Εγω σιγουρα εχω παντως… Λενε τρελα αυτες οι ταινιες, εχουν τον δικο τους μυθο.
Διαβασα αυτο στο αλλο θρεντ
Και ψηθηκα να δω την ταινια.Εχουμε να κανουμε με μια παρα πολυ καλη ταινια.
Ωραιο σεναριο,πολυ καλη μουσικη,αρκετα πρωτοτυπη και γενικοτερα αυτο που λεει και ο φιλος
απο πανω.
Δειτε την !
Τα σπάει η ταινία…Ζακ Γαλυφιανάκης και τα μυαλά στο μπλέντερ:p:!:
Χαχα ναι τα ζομπι ειναι αδυναμια αλλα και γενικα οτι περιεχει ζουμια,εντοσθια,εγκεφαλους και τα συναφη
πριν λιγο ειδα το Franklyn!!! απλα ταινιαρα…:bow2::bow2:
Αυτή την εβδομάδα:
Δράκουλας των Εξαρχείων.
Δεν τρελάθηκα, εχει τις στιγμές του, βέβαια είναι μπροστά για τα ελληνικά δεδομένα και δεν θα το δεις σε καμία περίπτωση για να το αξιολογήσεις, το σίγουρο για μένα είναι ότι δεν ξαναβλέπεται με την καμία, δεν αντέχεται τόση καλτίλα.
Hangover.
Εχοντας το εύκολο σενάριο, αν και δεν τρελάθηκα, πέρασα πολύ καλά.
Αξίζει την προβολή του, με παρέα πάντα και πολλές μπύρες.
Clerks.
Eξαιρετικό, από τις καλύτερες ανεξάρτητες ταινίες, με 2 πρωταγωνιστές εξαιρετικούς, άφθνο χιούμορ και προβληματισμό.
Ο Τζιμάκος λέει στο Metal Hammer, ότι δεν τους βγήκε με τον Ζερβό όπως θά’θελαν:!:
Πάντως όντως είναι καλτ ταινία, που εγώ ξαναβλέπω ευχάριστα:):!:
o δράκουλας των εξαρχείων ανήκει στις ταινίες που έχω δει τις περισσότερες φορές
Όταν βρω χρόνο να δω μερικές ταινίες κάποια στιγμή θα ρωτήσω τον prosatanic να μου προτείνει μερικές γιατί αυτός ΞΕΡΕΙ και παίζει πολύ καλή μπάλα.
καπως βρεθηκε το Ιγκορ στο αηποντ καθως βαριομουνα στη βιβλιοθηκη
Πολυ καλο =Δ
Για 2η φορα (ειναι must για τους οπαδους του Blair Witch Project…για μενα χρειαζεται περισσοτερα @@ για να δημιουργησεις τετοιες ανατριχιλες χωρις ουσιαστικα να δειχνεις τπτ παρα με τα εφε κτλ)
Θενξ για τα καλα σου λογια αλλα απλα βλεπω τις ταινιες που μαρεσουν,nothing more…(εισαι και συνονοματος )
Ειδα το Terminator Salvation
μου αρεσε πολυ, συνεχιζει την καλη παραδοση των προηγουμενων ταινιων ( πιο αδυναμη απ’ ολες η 3η, Terminator 3: Rise Of The Machines), καλο σεναριο, ωραια περιπετεια και απο οτι ειδα το 2011 θα βγει και η 5η συνεχεια… Εμεινα πολυ ευχαριστημενος, αν και δεν το περιμενα.