Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

εμενα το paranormal πολυ πατατα μου φανηκε…βασικα ολα αυτα τα ψυχολογικα θριλερ που και καλα βασιζονται σε πραγματικες ιστοριες μου φαινονται πολυ γελοια…

βεβαια η σκηνοθεσια ετσι οπως ηταν εβγαζε καποιο suspence…ομως τιποτα ιδιαιτερο, ολα τα κλισε που εχουν αναπαραχθει εδω και δεκαετιες (πορτες που ανοιγοκλεινουν, φωτα που σβηνουν, μη πω για τα ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ βηματα στο αλευρι:p#-o)

Το προτείνεις δλδ;:):!:

Ειναι πολυ απλο,αυτες οι ταινιες ειναι love it or hate it.Το ιδιο ειχε γινει και με του Blair Witch Project…γι αυτο και ειπα οτι ειναι κυριως για τους οπαδους αυτου του ειδους ταινιων.

το εχω δει και εγω και μου αρεσε παρα πολυ.συμφωνω οτι η 3η συνεχεια ηταν μακραν το χειροτερο απο ολα τα terminator

μολις κατεβασα σε dvd-9 την ταιναρα ‘la haine’ (το μισος) στην criterion collection εκδοση.

καυλα !!!

ασε που ειναι φουλ επικαιρη η ταινια λογω των καταστασεων που περιγραφει …

torrent? αν κατεβασες απο rapidshare, στειλε.

Nαι οντως…για φαν του ειδους πρεπει να ναι κορυφη, λογω της εξυπνης σκηνοθεσιας…

απο private tracker για ταινιες

υπαρχουν πολλα τετοια στο νετ,κανε ενα ψαξιμο στο google

παιζουν παπαδες απλα θελουν λιγο ψαξιμο

good luck :slight_smile:

Kαλη ταινια,δεν τρελλαθηκα κι ολας…Πολυ ωραια εφε παντως,ευχαριστα περασε η ωρα (οσο ευχαριστο ειναι να βλεπεις να καταστρεφεται ο κοσμος :p)

λίγο υπερβολική ταινία όμως το 2012…:stuck_out_tongue:

E ναι,η λεγομενη “αμερικανια” :stuck_out_tongue:

Απαίσια ταινία το 2012.
Βασικά το περίμενα ότι θα ήταν μαλακία αλλά είχα περιέργεια να δω τα εφέ. Ακόμα, όμως, κι αυτά με ξενέρωσαν. Υπερβολικά όσο δεν πάει.
Σενάριο για γέλια, ερμηνείες για κλάμματα, αηδιαστικό φινάλε και -το χειρότερο απ’ όλα- ήταν και 2,5 ώρες η κοτσάνα. Μαρτύριο σκέτο.
Μονάδικο θετικό, η ολιγόλεπτη εμφάνιση του θεούλη Γούντι Χάρελσον.

Χθες το είδα. Μέχρι την μέση, σκεφτόμουν να το κλείσω, μιας και ήταν αφόρητα βαρετό. Μετά, όμως, πήρε τα πάνω του και πολύ μάλιστα!

Αλήθεια, ποια από τις δυο versions είδες;

Συνέβη κάτι πολύ κουλό ρε παιδιά με αυτήν την ταινία…την κατέβασα και την έβλεπα στο σπίτι και κανά τέτερτο πριν τελειώσει ήρθε ο αδερφός μου σπίτι που την είχε δει σινεμά και διαπιστώσαμε ότι είχε alternative ending…άλλο τέλος είδα εγώ άλλο στο cinema ο αδερφός μου…ξέρετε κάτι τέτοιο?? πολύ κουφό για μια ταινία που προβάλλεται και καλά ως αληθινή ιστορία…όποιος το έχει δει μπορώ να του πω με spoiler ποιο τέλος είδα εγώ και ποιο ο αδερφός μου στο cinema…κατά τα άλλα σε έβαζε σε ένα mood να χεστείς κάμποσο αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας…

Ναι αμα δεις και στο wikipedia υπαρχουν διαφορετικα endings…παντως υποτιθεται οτι δεν ειναι αληθινη η ιστορια που δειχνει , αλλα ειχαν συμβει κατι παρομοια στο σκηνοθετη σ ενα σπιτι και εμπνευστηκε για την ταινια…ετσι νομιζω τουλαχιστον

Αληθινή ιστορία! :!::lol:

Στη wikipedia έχει τις αναλυτικά τις διαφορές των δυο εκδοχών.

λέω και εγώ…πάντως το τέλος που είδα μου φάνηκε καλύτερο απο αυτό που μου έίπε ο αδερφός μου ότι είδε στο σινεμα…εγώ είδα αυτό με την αστυνομία για όποιον το έχει δει…

[SPOILER]και εγω αυτο με την αστυνομια ειδα…
καλα το ειχα ψιλιαστει οτι κατι τέτοιο παίζει γιατι στο τραιλερ εχει μια σκηνή που ο μικα πέφτει πανω στην καμερα που αυτο το πράγμα δεν το ειχε σε αυτο που ειδα…

[/SPOILER]

οσοι εχετε κολλημα με τις εκδοσεις dvd της criterion collections , μη διαβασετε το παρακατω spoiler γιατι θα με βρισετε :slight_smile:

μολις εγινα μελος σε private torrent movie tracker και εχουν ολο το δεκεμβρη freeleech ολες τις ταινιες της criterion collection 8O εννοειται οτι εχω βαλει κ κατεβαζω μονο dvd9 τωρα που ειναι ολα τζαμπα

για οσους δε γνωριζουν τι εστι criterion collection…

http://www.criterion.com

http://www.criterion.com/library/dvd

internet,η μεγαλυτερη εφευρεση της τελευταις 30ετιας :slight_smile:

το paranormal activity το οποιο και σε μενα φανηκε οτι δεν ειχε και κατι το ιδιαιτερο[-X