max payne…μετρια μεταφορα απο το videogame…το διασωζει ο wahlberg και η ατμοσφαιρα νουάρ καθολη την διαρκεια της ταινίας…τελικα οι μεταφορες απο videogames ειναι δυσκολη υπόθεση…
Πολυ μετριο αυτο…ακλαφτο.
Mια απο τις ΠΟΛΥ μεγαλες αδυναμιες μου!
Νομιζω οτι μπαινει στα τοπ-3 τρομου της δεκαπενταετιας!
???
WTF???
Γούστα είναι βέβαια αυτά, αλλά το θεώρησα τόσο -μα ΤΟΣΟ- σάπια ταινία/θρίλερ που έμεινα έκπληκτος απ’ το ποστ σου…
Περί ορέξεος βέβαια σπακανόπιτα
tylerdurden πες σε spoiler το άλλο τέλος -εκτός αστυνομίας- (από απλή περιέργια, μπας και η άλλη εκδοχή το σώζει λίγο), γιατί πολλοι δεν ξέρουν καλά αγγλικά ώστε να το ψάξουν στο wikipedia
oκ λοιπον…ειδα τους 12 πιθηκους…και…αντε παλι κενο οπως και στο τερμινειτορ που ειναι ενας φαυλος κυκλος…ωραιες ταινιες αλλα ποιο ειναι το θεμα δηλαδη…να γραψεις σεναριο που δεν εχει τελος ουσιαστικα και να βλεπεις 2ωρες ταινιες απλα?(οχι οτι με χαλανε τετοιου ειδους διωρα…λαβ δεμ…απλα αναρωτιεμαι!!)μπορει και να μην καταλαβα…οποτε αν το εχει κανεις προσφατο…(αν δεν το εχετε δει μην ανοιξετε το σποιλερ…)
αφου ξερουν τι θα γινει και οτι θα παρει τηλεφωνο για να πει οτι δεν θα ειναι οι 12 πιθηκοι υπευθυνοι μπλα μπλα…θα γινεται δηλαδης αυτο συνεχεια…να τον στελνουν και να σκοτωνεται στο σημειο αυτο???γιατι δεν τον στειλαν πισω με τις πληροφοριες που ξερουνε!!απο το γαμημενο μελλον ειναι!!!ειναι τπτ αλλο μηπως?:-s
Γαμωτο… εχω ΠΟΛΛΑ χρονια να το δω το 12 πιθηκοι και δε θυμαμαι καλα να σε βοηθησω. Παντως γενικα μου αρεσε η ταινια.
Θα το ξαναδω τωρα που εδωσες ιδεα και θα σου απαντησω αμα βρω τιποτα.
Την παρακατω ισπανικη ταινια μικρου μηκους,ουτε 18 λεπτα καλα καλα…
είδαμε constant gardener. ωραίο ταινιάκι, όχι τπτ σούπερ ντούπερ, αλλά σαν ευαίσθητες ψυχές, ε, συγκινηθήκαμε λίγο.
Την παπαριτσα με ζομπια
Repulsion του Polanski. Θριλερ με πρωταγωνιστρια τον ερωτα μου, την Ντενεβ. Ψυχεδελεια, τρελα, αψογη σκηνοθεσια.
@ Prosatanic… Καποιο σκαλωμα εχεις με τα ζομπι ε? :-s
On topic, Ειδα τα Πουλια (Βirds) του Χιτσκοκ. Αυτα ειναι θριλερ. Oldies.
Χαχα
Ναι αγαπαμε ζομπι…ειναι απο τα αγαπημενα μου ειδη ταινιων
Θα δω μια ταινία του Νικολαίδη…μάλλον την Πρωινή Περίπολο…πολύ μεγάλη ταινία…απ’όλες τις απόψεις:):!:
Προσατανικ δες και καμια ταινια με ζομπι ρε!
Ontopic χτες ειδα αυτη
Σημερα λεω να δω το People Under the Stairs. Tην ειχα δει πριν καμια 10αρια χρονια κατα τις 3-4 το πρωι στο μεγκα και απο τοτε εψαχνα να την βρω και ολως τυχαιως την θυμηθηκα χτες και αφου ρωτησα ενα παιδι λεγοντας του διαφορα σκηνικα την ηξερε και την βρηκα!:DΟποτε σημερα μπυρες, λουκανικα, σουβλακια, πατατακια κλπ και…
8):eek:
Πολή καλή ταινία η αποπάνω:)
Good Bye Lenin…