αα…οκ… Thanx…
απλα το ειδα στο imdb και ειχε και εκει το ονομα του…
Είχε κάνει τρομερή αίσθηση στις νύχτες πρεμιέρας του 2008…βγήκε πολύ πρόσφατα στις αίθουσες…σε αίθουσα μάλλον καλύτερα…δεν το πήρανε όπως αναμενόταν πολλοι πρέφα…Τρομερό ταινιάκι, σε κρατάει στην τσίτα ΟΛΗ την ώρα…μη λέω πολλά…προτείνεται ανεπιφύλακτα όμως…
Ρομαντική ταινιούλα, πολύ ευχάριστη. Βασίζεται σε 2 πραγματικές ιστορίες (πρώτη φορά το είδα αυτό :lol:), οι οποίες εξιστορούνται παράλληλα αλλά ιστορικά έχουν μια διαφορά 50 χρόνων περίπου. Έχει πολύ μαγειρική, για αυτό φαντάζομαι ότι οι γυναίκες θα την εκτιμήσουν περισσότερο
Kαλα και οι τρεις συγκεκριμενες ταινιες ειναι μια και μια…Το blazing saddles ειναι κατι σαν πατερας των αλλων 2 βεβαια.
Οσο για το office ειναι μια απο τις αγαπημενες μου σειρες και σιγουρα η καλυτερα συγχρονη…Με ενα ακρως πρωτοτυπο σεναριο που δεν μενει μονο στις ατακες η στις αναφορες και στη παρωδια.Θιγει καθημερινα θεματα με μια γελοια ματια και αναπτυσει πολυ εξυπνα του χαρακτηρες του.Για οποιον κολησει στο περιεργο ντοκιμαντεριστικο χαρακτηρα του(η μεινει μονο εκει) κακο του κεφαλιου του.
ξανάδα μετά από πολλά χρόνια το Stalag 17, από τις κλασσικότερες ταινίες γύρω από στρατόπεδο αιχμαλώτων. σαν το παλιό, καλό κρασί
Εχθές είδα το Up In The Air, που εντάξει πέρασα καλά η ώρα και τίποτα το παραπάνω.
Μετά είδα ταινιάρα, The Bourne Identity, γούσταρα πάρα πολύ, είμαι και φαν Matt Demon. Ελπίζω οι άλλες 2 της σειράς να είναι εξίσου καλές.
Το 2ο είναι καλούτσικο αλλά το πιο αδύναμο από τα 3, ενώ το 3ο είναι το καλύτερο, πιο καθηλωτικό και πιο αγωνιώδες από τα 3.
έτσι με έψησες για τα καλά!!!
κάψιμο το βράδυ λοιπόν!
Εγω που ειμαι και πιο φολς με Μπορν,θα πω οτι το δευτερο για μενα ειναι το καλυτερο,μετα το πρωτο,ενω το τριτο το βαρεθηκα και με απογοητευσε επιπλεον το φιναλε…αλλα κλαιν,ειναι γενικα τριλογια περιπετειας ψιλοτουμπανη,θα γουσταρεις και τα 2 επομενα…
σημερα εχει ταινιαρα και το βρηκα και full DVD9 και με ελληνικους υποτιτλους
μολις ειδα το 1ο δεκαλεπτο και καυλωσα ανειπωτα
οσοι γουσταρετε ξερω γω επικο σινεμα τσεκαρετε το ειναι ταινια-σημειο αναφορας
Εεετσι ρε αουέηκ. Βλέπεις Χάκο, γουστάρεις Εξκάλιμπερ, το επόμενο βήμα είναι να μας πεις πόσο ΓΑΜΑΝΕ οι Manowar! \m/
Πραγματικά ΕΠΟC αυτή η ταινία. Δεν θυμάμαι πόσες φορές την έχω δει πιτσιρικάς.
Και να σημειωθεί ότι θα συγκινήσει και τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ των 80s…
Παιζει και να εχυσα οταν το ειχα δει μικρος πρωτη φορα…μετα τον Κιμμεριο,παιζει πολυ για την επομενη επικοτερη ταινια εβα…
Είναι αυτό που έδειξε το Star, μάλλον, προχθές:):!:
Βλακειουλιτσα…
ΜΟΝΟ???Επιεική σε βρίσκω…
Μιλάμε την τελευταία εβδομάδα είδα 3-4 ταινίες και πραγματικά προσπαθώ να βρώ ποιά ήταν η χειρότερη…
DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS
FANTASTIC MR FOX
THE INVENTION OF LYING
STAR TREK
Από τις πιο χωρίς νόημα ταινίες που έχω δεί ποτέ…
Έχασα ώρες απ’ τη ζωή μου…
Μόνο η Αλίκη μου άρεσε πολύ!!!Και πραγματικά απορώ πως σε κάποιους δεν θυμίζει Burton… :? :?
Τεσπα…περί ορέξεως…σαμπάνιες…
Oι boldαρισμενες ειναι απο τις καλυτερες αμερικανικες ταινιες της χρονιας,πολυ ευκολα ομως…ειδικα μετα απο το Coralain,o Fox επαιζε μπαλα μονος του…περι σταρ τρεκ,ανετα απο τις καλυτερες και τιμιοτερες ταινιες επιστημονικης φαντασιας των τελευταιων ετων…απο την αλλη η αλικη…τραγικη ‘‘ταινια’’:p:p
αλλα ναι,περι ορεξεως:p:p…
Βασικά στο star trek με χάλασε η αμερικανιά που είχε…αλλά κατά τ’ άλλα η αλήθεια είναι οτι δε διαφωνώ…δεν ήταν τόσο τραγικό και ειδικά για το είδος του βλεπόταν μια χαρά…απλά το πήρε η μπάλα μαζί με τα υπόλοιπα… :lol:
Να…κοίτα τι μου κάνεις τώρα… …μου βάζεις δίπλα στο fox το coraline (απλά μαγικό…) που για μένα είναι η μέρα με τη νύχτα…δεν ξέρω το βαρέθηκα πολύ το fox…
Όσο για την Αλική…δεκτό να μην αρέσει…αλλά μου φαίνεται περίεργο το οτι δε θυμίζει burton…δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει σ’ ένα χιλιοειπωμένο παραμύθι???
Ξέφυγε όσο έπρεπε από την ατμόσφαιρα και αυτό ακριβώς το κάνει για μένα ξεχωριστό και burton-ικο…
βσκ,στην αλικη,εκανε το ακριβως αναποδο,το παραμυθι δεν ειναι χιλιοειπωμενο,ουτε εχει αποδοθει ποτε σωστα,μιας και ειναι αρκετα σκοτεινο και τιγκα στις σεξουαλικες παρερμηνειες και υπονοουμενα…απλα το πηρε και το εκανε καλοι εναντιων κακοι(που και παλι στο παραμυθι,δεν υπαρχουν ουτε καλοι,ουτε κακοι)…
Κοινως το εκανε Ντισνεη…περα απο 2 σκηνικα,τιποτα δεν θυμιζε μπαρτον(αλικη σαν παραμυθι βεβαια,ουτε καν,το σκοτωσανε το κακομοιρο βιβλιο)…
Αμερικανια ειχε το Τρεκ οντως,αν και εμενα δεν με χαλασε,ψυχαγωγικοτατο μου φανηκε,αλλα οκ,ναι,δεκτον…και επισης,ναι,Κοραλαιν και για μενα ετη φωτος μπροστα,αλλα το αλλο μου φανηκε πολυ ιδιαιτερο και αυτο,με πολυ προσωπικο στυλ…και επιπλεον,οχι χαζοχαρουμενο και παιδικα αφελες,αλλα ενα αρκετα καλο,εναλλακτικο ανιμεησον…
Είδα τη μούφα ονόματι “Εξορκισμός της Έμιλυ Ρόουζ”.
ΟΚ, γελάνε και οι πέτρες…