Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Επιτελους κι αλλος.Σε οσους το ελεγα μου ελεγαν πως εχω αδικο :stuck_out_tongue:

Είναι ταινία του 2003, αλλά δεν το είχα δει. Καλο είναι, παίζουν και πολλοί γνωστοί ηθοποιοί (Anthony Hopkins, Nicole Kidman, Ed Harris, Wentworth Miller (αυτός του Prison Break), Gary Sinise). Ρομαντικο-περιπετειο-θριλερ θα το έλεγα

είδαμε και το δεύτερο, The Bourne Supremacy και μπορώ να πω ότι μου άρεσε καλύτερα από το πρώτο, δεν είχε την κοπελιά, και ήταν μόνος για να τα μαμήσει όλα, όπως και το έκανε:D
Πάμε για το τρίτο τώρα:D

Tι λετε ρε παιδες ?
Μουφα του κερατα ειναι. :stuck_out_tongue:

βασικα ειναι σαν ολα τα μεταφυσικα θριλερ…παιζουν με τη νοημοσυνη μας σε θεωρουν ηλιθιο…αντε και γαμησου σκηνοθετα:)

Από την άλλη, τώρα που το ξανασκέφτομαι:

To concept του (χριστιανικού φιλεύσπλαχνου) Θεού που χρησιμοποιεί μαρκετίστικα τον δαιμονισμό και το μαρτύριο της Έμιλυ ώστε να κερδίσει δημοσιότητα (γιατί αυτό λέει στην ουσία η Παναγία στο κορίτσι), είναι και γαμώ τις βλασφημίες. Οπότε ανακαλώ τα περί μούφας και στηρίζω! :8)

τα πιο προσφατα ειναι μια ισπανικη’‘La teta Asustada’'και το ‘‘Taking Woodstock’’

το ‘‘Taking Woodstock’’ καλο??

Δεν μιλάτε καλά:lightsabre::x:!:
Δεν ξέρω…εγώ την έχω δει ήδη 6-7 φορές και καραγούσταρα:):!:

Ειδα προχτες το The Fourth Kind… Ενταξει, ενδιαφερον ηταν, καλη ταινια, οχι ομως κατι το φοβερο. Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα καλυτερο.

Χτες ειδα το Planet 51, πολυ ευχαριστο παιδικο, περναγε ωραια νοηματα για την διαφορετικοτητα και τον τροπο που μας φοβιζει κατι που δεν ξερουμε… Εχει να κανει με εναν αστροναυτη που παει σε εναν αλλο κατοικησιμο πλανητη και εκει για τους ντοπιους αυτος ειναι το alien…

είδα πάλι The Prestige. μπαλίτσα.

Πώως καλά μιλάμε για μεγάλη πατάτα! Το είχα δει και θα σου πω ότι είμαι από τους ανθρώπους που γενικά δεν κλείνω ένα dvd η φεύγω από ένα cinema όσο μάπα και να είναι ένα έργο για το λόγο ότι θέλω να έχω μια πλήρη άποψη για το τι είδα και κατα δεύτερον από σεβασμό. Έεεε λοιπόν στην περίπτωση αυτή απλά έκλεισα το DvD και πραγματικά είπα:Δεν μας χέζεις ρε κινέζε που θα μας πει και για το Woodstock? Ένα ανάλαφρο σενάριο που προσπαθεί να σώσει τα αμάζευτα,πολλά λάθη,παραλείψεις και πραγματικά καμία αίσθηση της εκείνης εποχής.Μουσικό soundtrack ΜΗΔΕΝ και το πραγματικά πιο εκνευριστικό…συνεχείς αναφορές στην ομοφυλοφιλία και της αντιλήψεις ότι λίγο πολύ όλοι οι χειρίδες ήτανε gay και “τραλαλι” “τραλαλο”. Ρε μάστορα κάτσε να πούμε!!είπαμε,έκανες τους 2 cowboys αδερφάτο δεν θα κάτσω να δω μια ταινία που από τα πρώτα 20 λεπτά έχει συνεχείς και κουραστικές αναφόρες στον ομοφυλοφιλισμό,είπαμε. Ένα μεγάλο 0 και όχι μαζί.

κλαιω με ομοφυλοφιλισμό. ρε φιλος ετσι ηταν τοτε τι να κανουμε. οι γυναικες δεν ηξεραν τι θα πει ξυραφι, οι αντρες αφηναν μαλλι, επαιρνες και το χαπακι και αντε να καταλαβεις ποιανου ειν η τρυπα. ε τι να κανουμε τωρα δεν νομιζω οτι το ροκ συμβολιζε ποτε την ανδροπρεπεια η κατι.

Καλο,νομιζω το 1ο ηταν λιγο καλυτερο

Δεν το χω δει αυτό, το πρώτο είχε προδιαγραφές αλλά δεν τις δικαίωσε κατ’ εμέ.

Αν έχεις δει Hellraiser 2 δεν αξίζει να δεις άλλα θρίλερ.
Πάμε λοιπόν σε μια απορία που έχω.
Ήταν μια ταινία που ήταν ένας απατεώνας με στοιχήματα και νομίζω πήγε στο L.A. για να γυρίσουν μια ταινία και έγιναν όλα μπουρδέλο.Σε ταραντίνο στιλ ήταν.Αλλά ρε γμτ δε μπορώ να θυμηθώ τίποτα άλλο…Ψυλιάζεται κανείς τπτ;
Τώρα νομίζω έπαιζε ο Τραβόλτα…Χμμμ δε θυμάμαι…

Μετριοτατο για μενα…ειχε στιγμες δυνατες,ειχε σκηνοθεσια τουμπανη(πολυ επιδειξιομανια ομως ωρες ωρες ρε παιδακι μ),αλλα το στορυ λιγα πραματα…γενικα δεν συμπαθω ταινιες που βασιζονται κυριως σε μια ανατροπη του φιναλε,οπως εδω…η ανατροπη κανει μπαμ απο την αρχη,το θεμα για μενα ηταν να χτισει ομως χαρακτηρες και ενα γενικοτερο μπακραουντ που να με βαλει στο κλιμα και να με χωσει και μενα εστω και για λιγο,στον εφιαλτη που και καλα δημιουργουσε…ομως μπα,αδιαφορο γενικα στορυ και σεναριο μου φανηκε,οχι κακο,απλα τιποτα το ιδιαιτερο και κλισε…και αφορητα βαρετο ανα σημεια…και η ολη φαση σχετικα με την ψυχοπαθεια,τρελα κτλ,επιφανειακοτατη,προβλεψιμη και ψιλο’‘ξεπετα’’…

Μετρια ταινια…
(εχοντας νωπες γενικα τις μνημες ακομα απο Ενοικο,αποστροφη κτλ,οποια ταινια και να δω με θεματικη την παρανοια,τρελα κτλ,δυσκολα με αγγιζει…αυτη εδω,ουτε καν)…

Get Shorty του Μπάρι Σόνενφελντ και Be Cool του Εφ Γκάρι Γκρέι. Το 2ο είναι συνέχεια του 1ου.
Αυτό που γυρίζουν ταινία πρέπει να είναι το Be Cool.

Το είδα και εγώ. Θα συμφωνήσω δυστυχώς. Για μένα ίσως και να είναι η χειρότερη ταινία του μαζί με το Aviator.

Ο εξορκισμός της Εμιλυ Ρουζ τώρα ομολογω πως όταν είχα δει Σινεμα το είχα εκτιμήσει μιας και με έκανε να πεταχτω 2-3 φορές απο την θέση μου, κάτι που πολυ σπάνια γίνεται πλεον. Το τελικό συμπερσμα όμως είναι λίγο ξενέρωμα όντως.

Επίσης respect σε Get Shorty αλλα το Be Cool πολύ μετριο