Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Καλυτερη απ’οτι περιμενα,με αρκετο αιματακι για mainstream βαμπιροταινια.Γενικα δεν ειμαι και πολυ οπαδος της μοντερνας εποχης των βαμπιρ αλλα τη συγκεκριμενη την βρηκα καλη…εχει ενδιαφερον σε σημεια που τονιζει την στροφη των βαμπιρ εναντια στο ειδος τους για την επιβιωση τους.Μου θυμισε και λιγες φορες το Dark City…

Μπράβο ρε παιδιά.Αυτό ήταν.Θανκς.

Τι μέρα κιαυτή σήμερα, δεν έχει και κανά Παπαφλέσσα:):!:

E, κάτι θα έχει… δεν παίζει.

OK, Kubrick + Sellers = TEΛΕΙΟΤΗΤΑ!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!!

Από που να αρχήσεις και που να τελειώσεις
Από Mein Fuhrer I can walk…
Από Gentlemen, you can’t fight in here This is the War Room…
Από κομμουνιστική επέμβαση στα ζωτικά υγρά…
Απο You’re gonna have to answer to the Coca-Cola company…

μια χαρα ταινια.

μην το δειτε οσοι εχετε χωρισει προσφατα και ακομα αναπολειτε περασμενες αγαπες θα σας γαμησει το ταινιακι

καποιος το χε προτεινει…πολυ καλη και γλυκια ταινια:)

180 μοιρες…καλουτσικο

[SIZE=“4”]FALLING DOWN[/SIZE]

για χιλιοστη φορα…
michael douglas θεος…

[COLOR=“Purple”][SIZE=“4”][B]

A briefcase, a lunch and a man on the edge
Each step gets closer to losing his head[/B][/SIZE][/COLOR]

Donnie Darko (2001)

ο αθανατος λιντς μας αφηνει παντα αφωνους! και ειναι και η πρωτη ταινια που μ αρεσε σαν ηθοποιος ο κειντζ8O

Υ.Γ. γαμω των μπεν χαρπερ που πηδαει αυτη την γκομεναρα που λεγεται λαουρα ντερν!

Επειδή από το γραπτό λόγο δυσκολεύομαι να καταλάβω, ελπίζω να το λες ειρωνικά…:-k

Η Λάουρα Ντερν μπορεί να είναι σαν πατσαβούρα, απολοιφάδι και τελείως ατάλαντη, αλλά σε αυτήν την ταινία τα σπάει άσχημα και είναι και κόμματος.

500 days of summer και εσυ λοιπον.
Αψογη ταινια !

για 2η φορα…

εντιτ :εμαθα οτι ο τραγουδιστης ειναι ραπερ κ ξενερωσα απιστευτα…#-o

Δεν νομίζω…θα ψάξω να βρω ποιος είναι, αλλά νομίζω ότι είναι ενός Αμερικάνικου χερντ ροκ συγκροτήματος:):!:

Αν εννοείς τον πρωταγωνιστή Mark Wahlberg ξεκίνησε από τους New Kids On The Block και μετά έκανε σόλο καριέρα ως ράπερ με το όνομα Marky Mark και μαζί με τους Funky Bunch είχανε κάνει το 1991 την επιτυχιάρα Good Vibrations!!! 8)

edit…Φλασιά…στους ΝΚΟΤΒ ήταν νομίζω για λίγο στις αρχές και μετά ήταν ο αδερφός του η κάτι τέτοιο… :-k:-k

Εδώ πια είχα πέσει στο πάτωμα και χτυπιόμουν! :lol: :lol:

αυτο ακριβως ηθελα να πω… ποτε δεν μ αρεσε πολυ αλλα σε αφτη τη ταινια ειναι γκομεναρα!