εαν θυμαμαι καλα το ειχε προτεινει ο tylerdurden…ταινιαρα…αξιζει να την δειτε…
ειδα και εγω το [SIZE=“3”]Couples Retreat[/SIZE]…
χαζοκαλη…
ο ρενο θεος οπως και δασκαλος της γιογκα…
Taxi Driver! τι ταινιαρα! ο σκορσεσε και ο ντε νιρο δινουν ρεστα!
Hannah and her sisters! Woody Allen 8O
To Perfume: Story of a Murdered…
[SIZE=“7”]TI MΑΛΑΚΙΑ!! #-o#-o#-o[/SIZE]
και επαιζε και η πανεμορφη rachel hurd-wood :roll:
ειπα μια φορα να δω κι εγω ταινια στην τηλεοραση (ποιος φταιει να μου πεις)…
ΕΚΑΝΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…ΟΥΑΟΥ ΤΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ#-o#-o#-o#-o
πιο πριν ομως ειδα το motorcycle diaries και εσκισε:)
TROY: director’s cut.
Συνολική διάρκεια 197 λεπτά (3 ωρες και 17 λεπτά δλδ). Εχουν προσθέσει κάνα μισάωρο η και λίγο παραπάνω, δεν θυμάμαι την αρχική διάρκεια. Δεν αλλάζει και τραγικά απο αυτό που είδαμε σινεμά βασικά. Λίγο περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά το καλό είναι πως όλες αφορούν τον θάνατο. Ο θρήνος των νεκρών περνάει όμορφα μέσα απο μερικές καινούργιες σκηνές (θρήνος είπα, όχι κλαψούρισμα σε slow motion). Κατά τα άλλα αυτό που ανεβάζει την εκδοση αυτή είναι το αίμα. Πολύ αιμα, πάρα πολύ αίμα. Οι πρώτες σκηνές μάχης έξω απο τα τείχη της Τροιας είναι κανονικό σπλάτερ. Θα έλεγα πως ξεπερναεί και το braveheart σε αίμα (προσπαθεί πάντως)
υπέροχη ταινία…
είδα The Treasure of the Sierra Madre, γάμευσε.
Να μην έπαιζε και ο Ορλάντο τσοκοΜπλουμ στην ταινία, καλά θά’τανε:):!:
Εγώ είδα το Any Given Sunday. Το είχαμε πάρει από εφημερίδα, έπαιζαν καλοί ηθοποιοί και είπα να το δω. Βαρετό το βρήκα και αυτό το rugby πόσο χαζό άθλημα μου φαίνεται. Δεν έχω καταλάβει και τους κανόνες πλήρως, αλλά νομίζω ότι πέφτει πολύ ξύλο για το τίποτα
[SIZE=“4”]The Shawshank Redemption[/SIZE]
το ειδα χθες μετα απο καιρο…
ομορφα πολυ ομορφα…
θα ηταν και τελεια αν δεν εψαχνα το καταραμενο το dvd για 40 λεπτα…(χωρις αποτελεσμα)
αναγκαστηκα να το δω σε βιντεο ψιλομετριας ποιοτητας…
Δηλαδή καλά που δε το είδα τελικά,ε;'Ηθελα να το δω αλλά κόλλησα στο ξανα-ανάλυσέ το με θεούλδες Μπίλι Κρίσταλ και Ντε Νίρο
Καλτιλα ισως…υπονοουμενα για την αμερικανικη κουλτουρα?και παλι ισως
Χθες είχε Return to Oz στην ΕΡΤ3
Φαντάζομαι αυτο το κλασικό πλέον ταινιάκι πόσους παιδικούς εφιάλτες έχει τροφοδοτήσει σε ανυποψίαστα παιδάκια που ήθελαν να δουν τη γλυκειά Ντόροθυ και τις χαριτωμένες τσιχλοφουσκο-περιπέτειες της:lol::lol:
Μικρός πάντως έκλασα μέντες όταν το είδα:p
Σούρχεται να την πάρεις αυτή την ταινία και να την τρίψεις στη μούρη του Μπάρτον και της Disney:)
+10000 ετσι,και γω το ειδα ξανα…μικρος ειχα κλασει την πρωτη φορα…τρελα εφε,σκηνικα,χαρακτηρες…γκοθοσκηνικα και ατμοσφαιρα απο τις λιγες…
ειδα [SIZE=“3”]REC[/SIZE] (καλυτερο απο οτι περιμενα) και [SIZE=“3”]Οld Dogs [/SIZE](χειροτερο απο οτι περιμενα)
Για το 1ο συμφωνω,για το 2ο το βρηκα καλουτσικο…δεν ξερω βασικα τι περιμενες κι ολας :-k
Ον τοπικ,2η ταινια σημερα την βλακειουλιτσα
Τι τραβας και εσυ κακομοιρη Prosatanic απο την κοπελα σου…
Ολο βλακειουλιτσες σε βαζει να δεις !
Ok, όλοι λένε ταινιάρα κλπ αλλά εμένα με κούρασε…
Μάλλον δεν ανήκω στους φαν του Kusturica