Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

οταν βλεπω κωμωδια με τον Robin Williams περιμενω περισσοτερα…
και επισης ο σεναριογραφος καταφερε σε κωμωδια με παιδια να μην τα χρησιμοποίηση οσο επρεπε…

ποσο δυσκολο ηταν…???

οσο για το rec, πολυ καλο, και δεν το περιμενα…
αυριο μαλλον θα παιξει και το 2

Δες το ‘‘Arizona Dream’’…και τα λέμε:):!:

Δεν την είχα παλέψει καθόλου με αυτή την ταινία :lol: την είδα μέχρι το τέλος μόνο και μόνο επειδή έπαιζε ο Depp

εγώ είδα πάλι το V for Vendetta :respect::respect:
και είδα και αυτό

Είχε πάρει και όσκαρ το 2004 για καλύτερη ξενόγλωσση ταινία. Μου άρεσε αρκετά. Κοινωνικό δράμα είναι, αλλά έχει και στιγμές γέλιου που το αποφορτίζει. Μιλάει για τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Food for thought :wink:

ειδα το daybreakers προχτες…

η ταινια ηταν ευχαριστη,δε μπορω να πω οτι μετανοιωσα που την ειδα,ομως ενω ειχε ενα ωραιο κονσεπτ γενικα και μια ωραια vampiro-ατμοσφαιρα,το σεναριο της ταινιας εξελισεται σε κλισε αμερικανικο στυλ…δηλαδη σε καποιες φασεις μπορουσα να προβλεψω ακριβως τι θα γινοταν την επομενη στιγμη μεσα στην ταινια…κατα τα αλλα,η ταινια ειχε μπολικο αιμα,αν και σε καποιοες φασεις καταντουσε χαζο να βλεπεις καποιους να σκανε σαν μπουγελοφουσκες και να τιναζεται αιμα η οταν σκοτονοταν ενα βαμπιρ να σκαει λες και ειναι εκρηκτικος μηχανισμος…

επισης προσφατα ειδα και το Ink που ειχε αναφερει καποιος εδω μεσα…πολυ ιδιαιτερη ταινια με φανταστικη ερμηνεια απτους ηθοποιους,σκηνοθεσια πολυ καλη επισης και μπαινεις κατευθειαν στο συναισθημα της ταινιας…αν μπορουσα να το παρομοιασω το feeling θα το παρομοιαζα με τον λαβυρινθρο του πανα…η ταινια επισης περναει πολλα φιλοσοφικα μηνυματα στη διαρκεια της

γενικα οσοι ασχολειστε με ταινιες αρκετα εως πολυ,αξιζει να την δειτε!

τωρα θελω να δω το The Book of Eli και το The Road…τις εχει δει κανεις?

Θα συμφωνησω για το Daybreakers,την περιμενα και χειροτερη ομως…

Απλό αλλά υπερτέλειο! :thumbup:

Είναι τόσα πολλά τα στοιχεία της συγκεκριμένης ταινίας που μου άρεσαν που δεν ξέρω που να πρωτοσταθώ. Καταπληκτικές ερμηνείες, κυρίως από την πρωταγωνίστρια Magaly Solier, πολύ καλή σκηνοθεσία, ένα εξαιρετικό σενάριο και μαγευτικά ακαπέλλα τραγούδια

το έχεις δει 8O και εγώ νόμιζα ότι δε θα την ξέρει κανείς στο πλανήτη αυτή την ταινία

ε με οσκαρ και 37 wins & 19 nominations που λεει το imdb λιγο δυσκολο

επειδη η βλακεια των θρησκοληπτων με ερεθιζει(ναι εχουμε βιτσια :stuck_out_tongue: ) καθομαι και βλεπω ντοκυμαντερ που περιγραφουν την βλακεια τους σε σημειο να γινεται κωμωδια…απολαυστε

the most hated family in america - μια οικογενεια-σεχτα αμερικανων(τι αλλο?) πιστευει οτι η αμερικη ειναι καταραμενη γιατι πλεον οι gay κυκλοφορουν ανενοχλητοι και αυτοι ευθυνονται για ολα τα κακα επι αμερικης.ντοκυμαντερ του bbc

religulous- η βλακεια χριστιανων,μουσουλμανων#-o και γενικα οσων πιστευουν -αξιζει να το δεις :lol:

jesus camp-το απολυτο cult δημιουργημα ,δειτε το με παρεα , μπυρες και τα συναφη και απολαυστε μια τρελη κωμωδια σε ενα camp ευαγγελιστων στην αμερικη…

καλή ταινία και η ώρα περνά καλούτσικα:)

αν και δεν εχει περασει ουτε βδομαδα που την ειδα ανετα την ξαναβλεπω…8)

ειδα και γουσταρα τρελα…:

[SIZE=“4”]Dead Man’s Shoes
[/SIZE]

ο Paddy Considine παρα πολυ ωραιος στον ρολο του…
δεν θυμαμαι ποιος την πρότεινε εδω μεσα αλλα μπραβο ρε παλικαρια…8)

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ Ο DE NIRO ΩΣ LUIS CIPHER…

αν ζουσε ο kubrick το 2006 κατι τετοιο θα ειχ σκηνοθετησει…γαμιστερη ταινια !!!

To κυνήγι της ευτυχίας στο mega…συγκλονιστικος o will smith σε εναν ασυνηθιστο για αυτον ρόλο…

Τhe Truman Show

Οχι οτι δεν ξεραμε οτιηταν ταινιαρα απλα αλλη μια φορα για επιβεβαιωση.

paranormal activity.ακομη δεν εχω σχηματισει αποψη.σε καποιεσ φασεις ηταν υπερβαρετο κ σε αλλες σε κρατουσε στην τσιτα οσο δεν παει.το τελος ολα τα λεφτα.blair witch project fash με την καμερα στο χερι.ειχε 2-3 πολυ δυνατες σκηνες παντως.:-k
και για ακομη μια φορα"ο χαμενος τα παιρνει ολα"…

Υπερβαρετό και υπερανούσιο είναι, μην αμφιβάλλεις.

Είδα ταινίες έπειτα από πολύ καιρό (με φάγανε οι εξεταστικές και το συμπαθές αλλά όχι πρωτοκλασάτο Supernatural).

Arlington Road
Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από μια τυπική αμερικάνικη αστυνομική περιπέτεια.
Προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό ο σκηνοθέτης (ο ίδιος με του “Φαινόμενου της πεταλούδας”), αλλά αποτυγχάνει.
Ο Τιμ Ρόμπινς πολύ καλός, ο Τζεφ Μπρίτζες υπερβολικός, δεν πείθει και υπερβολικά αμερικάνικη η προφορά του ρε γαμώτο.:stuck_out_tongue:
Δεν είναι άσχημη ταινία, βλέπεται ευχάριστα.
Αλλά δεν ξεχωρίζει.

Donnie Darco
Δεν μπορώ να πω τίποτε προς το παρόν, θα το δω άλλες 2-3 φορές και μετά.
Η σκηνή στο σινεμά είναι αριστουργηματική.

Συγκλονιστηκές ταινίες και οι δύο:):!: