fixed.
Το έχω δει…ο λόγος που είδα το Underground ήταν μήπως και αλλάξω γνώμη!
Μπράβο ρε Κατερίνα!Μία από τα ίδια και εδώ!
Απλα γαμω τις ταινιες…Δειτε την οπωσδηποτε.!
ειναι σαν να λεμε πολυ τρομακτικια? σοβαρα τωρα, για πες υποθεση.δεν την εχω καν ακουσει.
Είδα λίιιιγο από το Forrest Gump,εντάξει από τις πιο αγαπημένες ταινίες.
Μετά είδα με μια φίλη μου το PS: I Love You.Δεν ήταν άσχημη για ρομαντική κομεντί,το σενάριο ήταν περιέργο και μου άρεσε.Έπεζε και Gerald Butler α.
Τι είναι τούτο;…μίλα ξάστερα:p :!:
Ωραιος
Τσεκαρετε για την ταινια…8)
νηsos Αν και με τις ελληνικες ταινιες ειμαι επιφυλακτικη,αποδειχθηκε τελικα φοβερη η συγκεκριμενη.Και καλογυρισμενη και ωραιο σεναριο που σου κρατα το ενδιαφερον μεχρι τελους.
Καλη μαλακια…εφαγε και σουτ απο σκληρο στο πολυ ανετο,που με ξενυχτησε χτες τζαμπα…
Απο εκεινες τις ταινιες,οπου ο ορος ‘‘αμερικανια’’,απλα καθιερωθηκε για να τις χαρακτηριζει…
Ποσο τουμπανο ειναι η Δουκα εκει ρε συ;8O
Aπεσπασε πολλα οσκαρ και εχει τις καλυτερες κριτικες…:-k
ααα ακόμα πιστεύεις σε οσκαρ και μπλα μπλα???
Σπανια ακουω τις κριτικες…Αλλα νομιζω οτι δειχνει κατι…
Τίποτα. Η μόνη κριτική είναι αυτή που κάνεις εσύ. Εκτός βέβαια αν ξέρεις ότι έχει απόλυτα κοινά γούστα με κάποιον, που πάλι και εκεί τη δική σου κριτική πρέπει να έχεις.
Δεν διαφωνω.Αντιθετα εχεις δικιο…Απλα μου φανηκε παραξενο να μην αρεσει καθολου αυτη η ταινια σε καποιον αν και εχει αποσπασει τις καλυτερες κριτικες…Αυτη η τεχνη ειναι βεβαια υποκειμενικη αλλα απλως παραξενευτηκα…Nothing less nothing more…
Ναι,οπως και το Crash,το Slumdog millionμαλακια,ο Τιτανικος κτλ,καποια χρονια πριν…η ταινια ειναι μια μαλακια και μιση…
Τιποτα δεν λενε οι κριτικες,ουτε τα βραβεια(ποσο μαλλον τα Οσκαρ ξερωγω,που ειναι ανεκδοτο σαν θεσμος)…(ισα ισα και για την συγκεκριμενη,απο το λιγο που ειδα,μετριοτατες κριτικες παρατηρησα και απο αποψης κοινου,τα χειροτερα)…
Μια αμερικανια,ψευδοαντιπολεμικη προπαγανδα με εναν αλτερνατιβ Ραμπο για πρωταγωνιστη…γελοια ταινια…
Oκ ντε.Χαλαρααα:D
Ναι μωρε cool:p:D
Στην Ελλάδα δεν απέσπασε και τόσο καλές κριτικές. Διαβασε ειδικά τον Δανίκα στα ΝΕΑ που ρίχνει επικό χέσιμο στην ταινία.
Πάντως εγω μερικές αρετές τις βρήκα. Λίγες μεν αλλα τις έχει. Καμία απο αυτές δεν ειναι στο σενάριο ωστόσο. Φαντάζομαι τώρα πολλοί απο εσας θα προτιμουσατε να τα παρει τα οσκαρ το avatar ε;