A αυτο που επαιζε μεσα ο τυπος που κανει τον Τζον Λοκ?
Ειδα τη μουτσουνα του ετσι οπως εκανα ζαπινγκ αλλα ειδα οτι δεν ειναι το Λοστ και το αλλαξα. :roll:
Αρτιστικά είναι ταινιάρα.
Αλλά επειδή παίρνει σαφή πολιτική θέση έχω να πω “ναι μεν, αλλά…”
Θρίλερ, θεούλης Βενσάλ Κασέλ, πανέμορφες πρωταγωνίστριες (Roxane Mesquida, Leila Bekhti). Τελικά όχι κάτι το συγκλονιστικό, αλλά πατάει χάμω το 99% των αντίστοιχων αμερικάνικων παπαριών.
για την ταινια με τον κασελ πολυ θα ηθελα να ειχα γνωμη αλλα δεν μπορω να βρω το κωλοdvd…
εχει κλαταρει το dvd writer…
τωρα που αρχισε και ο δισκος να κανει θορυβο ειπα να δω οτι εχει μεσα σε ταινιες…
σειρα ειχε…:
[SIZE=“4”]ROCKY BALBOA[/SIZE] (rocky 6)
μπορει να ακουγετε αστειο αλλα δεν με χαλασε καθολου…!!
ενταξει φυσικο ειναι ο αγωνας να ειναι στην σφαιρα της φαντασιας, αλλα ολη η ταινια μια χαρα ηταν…
εγω πιστευα οτι θα δω κατι που θα με κανει να γελαω απο την βλακεια.
αλλα οκ…ολα ωραια…
μερικες φορες δεν χρειαζεται να ειμαστε σκληροι στο πως κρινουμε μια ταινια…
Ναι το ροκυ βασικά και για μένα ήταν απο τις μεγάλες εκπλήξεις της χρονιάς του. Ίσως επειδή και εγώ περίμενα μια μπούρδα επικών διαστάσεων αλλα το αποτέλεσμα ήταν τελικά αξιοπρέπεστατο. Ένας πολύ καλός φορος τιμής στην πρώτη ταινία βασικά και ο καλύτερος αποχαιρετισμός στον χαρακτήρα που μεγάλωσε το όνομα του Σταλόνε.
Βασισμένη σε μεγάλο βαθμό στο ‘‘Φόρος τιμής στην Καταλωνία’’ του Orwell που σηζητούσαμε στο ‘‘Βιβλία’’. Από τις ταινίες που μου άρεσαν και έχω δει 5- 6 φορές.
Μετριότητα, αν και είχε μερικά ωραία σκηνικά το τέλος ήταν παντελώς μούφα. Απο τις ταινίες που και να μην είχα δεί δεν θα μου έλειπε τίποτα απο τη ζωή μου.
Πολύ δυνατή ταινία!! Ερωτικό δράμα του Φατίχ Ακίν που είδα μετά από πρόταση φίλου, ο οποίος με έπρηζε καιρό και όλο αντιστεκόμουν…Τελικά δικαιώθηκε!!
Ό,τι καλύτερο έχω δει εδώ και αρκετό καιρό…
αμα δεν το εβλεπα μαζι με γυναικα,θα το ειχα κλεισει απο το 20λεπτο,θα ειχα ανοιξει μπυρα και θα ειχα χωσει ταινια με Τσακ Νορις να γαμαει Βιετκονγκ, για να στανιαρω…ομως οκ,επειδη το ειδα μαζι με γυναικα,θα πω μετριοτατο,περασε νορμαλ η ωρα,σε 2-3 σημεια γελασα και ομορφο soundtrack…η τυπισσα απο το Twilight,δημιουργει τρελες προσδωκιες για πανθεον αμπαλων ηθοποιων,στο μελλον…
χθες ειδα μια απλη και ομορφη ταινια…
καθε φορα την βλεπω με την ιδια ευχαριστηση…
ειναι απο τις ταινιες που βλεπουμε μεσημερι τα σαββατοκυριακα…
[SIZE=“4”]
Life as a House[/SIZE] [SIZE=“3”]Ένα σπίτι μια ζωή[/SIZE]