Tο “Μουσικό Κουτί” του Κώστα Γαβρά. Μιλάμε ο άνθρωπος δεν παίζει να έχει γυρίσει ούτε μια κακή ταινία (ψήνομαι να του ανοίξω τοπικ). Σχετικό με Ολοκαύτωμα…
“H φυλή των αθανάτων”, του Joel Schumacher, ταινία τρόμου με πολύ δράση και αρκετό ενδιαφέρον.
Tο "Μουσικό Κουτί ηταν απο τις αγαπημενες μου ταινιες πριν καμια δεκαρια χρονια…
την ειχα σε βινετοκασσετα και την ειχα δει αμετρητες φορες…
Ειδα κι εγω το Adventurland…Νταξει δεν ειναι καμια τρελλη μαπα,περναει χαλαρα η ωρα
Τι λετε ρε το adventureland ταινιαρα ειναι…απ τις καλυτερες 80s νοσταλγικες ταινιες
Καλή σκηνοθεσία, καλές ερμηνείες αλλά σεναριακά έχανε από χίλιες μεριές. Αμφιβάλλω αν το σενάριο ξεπερνουσε τις πέντε-έξι σελίδες. Ειδικά από ένα σημείο και μετά το πράγμα δεν παλεύεται. Και η πλοκή δεν καταλήγει και πουθενά. Μπούρδα! Μην το δείτε.
Δεν ειπα οτι ειναι μουφα αλλα ουτε και ταινιαρα…Απο κει και περα ο καθεις με τα γουστα του
:-k
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
εννοω οτι δημιουργει νοσταλγια για εκεινη την εποχη οχι οτι βγηκε τοτε:bounce:
Περιεργη ταινια αλλα καλη.Μπορει καποιος να μου εξηγησει πλιζ τι συνεβει στο πλανητη κι ηταν ετσι?
Μ’έχει φάει η περιέργια νατην δώ αυτή την ταινία…είναι ακόμα στις αίθουσες, ή σε κανά dvd:):!:
Δε νομιζω πως παιζεται πλεον στις αιθουσες…
Βασικά στην ταινία δεν δίνει καμία εξήγηση. Δεν ξέρω αν στο βιβλίο λέει κατι παραπάνω, δεν το έχω διαβάσει. Αλλα να σου πω καλύτερα που το αφήνει ανεξήγητο, απο το να αρχίσει τίποτα επιστημονικές μπαρούφες για ιους η και εγω δεν ξέρω τι άλλο καλύτερα έτσι.
Δεν λέω καλά είναι όλα αυτά αν θες να κανεις μια sci-fi ταινία η κανα μπλοκμπάστερ αλλα σε δραματικές σοβαρές ταινίες όταν ξεκινάς κάτι τέτοια μάλλον χειρότερα είναι παρά καλύτερα.
Μου άρεσε και μένα πολύ αυτη η ταινια πάντως. Καταπληκτική η ερμηνεία του Viggo και υπερ-γαματη γκρίζα φωτογραφία.
Πολυ καλη ταινια,ολα τα λεφτα (για αλλη μια φορα) ο Woody Harrelson
υποθεση:
Υποδύεται έναν εργάτη οδικών έργων με τη πιο άχαρη δουλειά (είναι αυτός που κρατάει τη ταμπέλα ΑΡΓΑ όταν γίνονται έργα στο δρόμο!) που το βράδυ φοράει μια μαύρη στολή που έχει το γράμμα D στο στήθος από μονωτική ταινία, και οπλισμένος μόνο με κουράγιο θέλει να σώσει το κόσμο από τους κακούς.
Πιο συγκεκριμένα, θέλει να σώσει μια μικρή πόρνη (Kat Dennings από το The Answer Man) από τον διεφθαρμένο μπάτσο ? νταβατζή της (Elias Koteas) με …ένα μπουκαλάκι σφίγγες και άλλα τέτοια σούπερ-όπλα.
Ωπ ! Και περιμενα να βγει αυτο.
Εμπρος καλο μου τορρεντ !
Η γνωμη μου για το adventureland.
Βασικά το adventureland και μένα συμπαθές μου φάνηκε.
Το Defendor και εγω το περίμενα να βγει, όπως και το kick ass. 8)
Λοιπον,αυτες τις μερες ειδα τις εξης ταινιες…δε μπορω να κανω λεπτομερη αναλυση γιατι βαριεμαι
Artifficial intelligence:Το φιλινκ περισσοτερο σαν παραμυθι εκανε παρα σαν επιστημονικης φαντασιας εργο…ωστοσο ηταν ενα παρα πολυ συγκινητικο εργο σχετικα με τα αισθηματα ενος ρομποτ και πραγματικα αξιζει να το δει καποιος
Legion:Οποιος γουσταρει δαιμονοαγγελικα και μαχη μεταξυ αυτων,πρεπει να το δει…αντικειμενικα η ταινια ηταν απλα συμπαθητικη χωρις να προσφερει κατι το ξεχωριστο…
Avatar:οταν τελειωσει,στο συνολο πιστευω σου αφηνει την αισθηση μιας φοβερης ταινιας,παρολο που το σεναριο μπαζει σε καποιες φασεις…ωστοσο δε πρεπει να βασιζεται καποιος εκει για να βρει την δυναμη του αβαταρ,αλλα στα φοβερα εφε και στην πληρη εγκλιματιση στον μαγικο κοσμο της παντορα και της φυλης των navi,καθως και στο φοβερο συναισθηματικο δεσιμο των 2 πρωταγωνιστων μας…
ακομα αναρωτιεμαι πως στο διαλο υπηρχαν ιπταμενα βουνα#-o#-o
The Cube:νταξει,λιγα πραματα σαν ταινια…ολο το πραμα διαδραματιζεται σε πολλα τετραγωνα δωματια,λιγες στιγμες εντασεις και το story backround τελειως ανυπαρκτο…
Donnie Darko:η ταινια πραγματικα μου αρεσε οσο διηρκεσε,φοβερο cast,ωστοσο σαν σεναριο στο τελος δε μπορεις να καταλαβες και πολλα πραγματα,υπαρχουν πολλα γιατι και πως και γενικα σε αφηνει να αναρωτιεσαι αν σου ξεφυγε κατι στη διαρκεια η ο σεναριογραφος συνδυασε μερικα ονειρα του και τα εκανε ταινια…οποιος εχει εντρυφησει στην ταινια,ας μου στειλει κανα πμ η ας ποσταρει εδω σχετικα με αυτην την ταινια…
Thirteenth Floor: Το δα επειδη καποιος απο δω μεσα το χε προτεινει…μαρεσε αρκετα σαν ταινια,το σεναριο ηταν αρκετα καλο με μια-δυο μεγαλες ανατροπες και γενικα σε κραταει την προσοχη για ολη την ωρα στην οθονη σου
:ban: FOR EVER.